140

патриот

преди 7 години

Що ли на малцина им направи впечатление просташкото и недостойно поведение на група депутати от РБ и Патриотичния фронт во главе с провинциалното парвеню В.Симеонов???, което предизвика въпросната реплика! А друти продължават като невменяеми да въртят едно исъщо до посиняване с пещерния си антикомунизъм! Отврат!

139

Факт

преди 7 години

Факт е, че българите предпочетохме Радев пред останалите кандидати, вкл. и кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева. Оказва се обаче, че някои разбират по странен начин демокрацията - демокрация е само когато моя кандидат спечели, а сме малцинство и моя кандидат загуби ще вдигаме протести, докато свалим избрания от мнозинството.

138

Анонимен

преди 7 години

Когато Радев печели, ГЕРБ губи, а България печели, а когато Радев губи, ГЕРБ печели, а губи България!

137

нико

преди 7 години

Ако политиките му са като на БСП , това значи че е готов да краде, лъже и интригантства , много жалко !!!

136

:))

преди 7 години

До Един отАндрешковцитеИма хипотеза, че Цеца е бела посочена на Цецо от "Козяк", т.с САЩ! Ха-Ха-Ха! пп. и на "Козяк" не дишат ГЕРБ! Смее ли мутрата ББ и Цецо за възразят на САЩ, м? :))ппп. няма нормален и разумен човек който да одобрява ГЕРБ! Това е!

135

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Скачате срещу руснаците,но рускоговорящите спасяватнашият сезон по Морето !!И сега в градчето работят магазини(целогодишни) за сувенири и рускоговорящите купуват. Клиента е цар, нали ?!

134

НЯМА ЛОШО ..

преди 7 години

НЯМА ЛОШО В КАЗАНОТО - ДА НЕ БИ ДА Е ИЗЛЪГАЛ - А ЗАЩО НЕ ГОВОРИТЕ ЗА НЕВЪЗПИТАНИТЕ ДЕПУТАТИ???????????

133

Анонимен

преди 7 години

До 156Да, и в България гласува раята, която няма много мисъл в главата си и способност да оцени какво влияние ще има това за бъдещето на всички. Аз продължавам да не мога да повярвам, че пак ще ни управлява червен комунист. При това военен. От лошото, избрахме най-лошото.

132

анонимен

преди 7 години

много меко се изказа за простаците от рб с всеки *** така се деиствапожелавам му успех

131

до 153

преди 7 години

"Радев няма да бъде кукла на конци и чуждопоклонник".Ти сериозно ли вярваш в това?Още Радев не бе избран и в Росийская газета имаше статия кой ще ние президент и с колко процента ще е избран.След два дена като излязоха официалните резултати сравних процентите -на ЦИК и на Росийская газета-никаква разлика!Ама никаква!Независим президент на Балканите е бил само Тито.България такъв не е имала никога!

130

Гражданин

преди 7 години

Никога не бих се унижил да гласувам за която и да е от днешните партии! Всичките до една са антинародни и обслужват само чужди, лични и групови интереси, а партийната им маса е пълна с криминални типове, готови да крадат най-брутално!

129

До 150

преди 7 години

Румен Радев е избран с най голяма разлика спрямо втория. При това полжение никога няма да има президент спечелил 55-60 % от всички гласоподаватели,нито парламент нито каквото и да е след като гласуват около половината гласопадаватели. Направо да си разтурим Държавата тогава.Навсякъде по света се броят гласувалите.

128

Ха ха ха до 150

преди 7 години

Вицовете бяха до вчера от днес започва да се работи за България а не за чужди интереси.

127

безпартиен

преди 7 години

Всички дето бяха на власт спечелиха.Загуби само българският народ.За четвърт век избягаха четвърт от хората живяли в страната ни.Млади,прави ,здрави можещи и знаещи хора избягаха от България и никога повече няма да се върнат.За цялата ни 13 вековна история не е имало толкова тежък период-за четвърт век страната ни да се стопи с една четвърт.След два месеца пак ще ни агитират да гласуваме за тях.А защо да гласуваме?Децата ни не са тук ,а на нас не ни остава много живот,та няма никакъв смисъл !

126

Анонимен до 150

преди 7 години

Радев няма да бъде кукла на конци и чуждопоклонник като клоунът Плевнелиев.

125

Анонимен

преди 7 години

Ама има ли още такива дето си мислят, че между ГЕРБ и БСП има разлика.Хора, всички партии в БГ са деца на партията-майка БКП.Всичките партии са братя и сестри, карат се понякога, но всички козируват на партията-майка БКП, на тяхната кърмилница!Три милиона българи дето не искаха да живеят при новия "демократичен" комунизъм просто напуснаха страната!

124

Анонимен

преди 7 години

"Радев дава заявка да бъде най успешния президент избран от голяма част от Българите."Това някакъв нов виц ли е? Я сега обясни как почти 30% от българите с право на глас са "голяма част". А как да наречем 33%, 50%, 60% ????

123

Един отАндрешковците

преди 7 години

"Акцентите му са в съответствие с политиката на БСП."А вие нещо друго ли очаквахте?Няма да се учудя, ако е имало уговорка - герберите да предложат кандидатура, която буди антипатии, та да спечели номинираният от БСП. После пък да бъде дадена възможност на ГЕРБ отново да състави правителство след предсрочни парламентарни избори. Но дори и да е така, БСП ще се опита да изиграе ГЕРБ и да заграби властта.Имам хипотеза и относно това, защо сложиха генерал за президент, но за нея - друг път.

122

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 139"Само че ще останеш много изненадан от факта че в щатите освен Аизенхауер на когото дори името не можеш да напише правилно..."Хайде сега и ти го напиши правилно: Айзенхауер!

121

От шестия апартамент

преди 7 години

Това е положението.Мажоритарен вот.И аз се учудих,че въпреки манипулациите има пробив.Следващия път ще вземем мерки отрано и ще се поправим.