7

Пешо

преди 7 години

Ами като не ви харесва младост, изнесете се оттам. Панелки в софия бол. Никой не ви държи насила. Но да пречите на хората да си стопанисват имотите е безумно и престъпниците сте вие.

6

Младост

преди 7 години

ж.к. Младост в София беше много добре замислен и проектиран, но дойде 1989-та година, измислената реституция насред блоковете, което е абсурд, презастрояането, кражбите на общински терени, т.е. с две думи: Дойде демокрацията. От хубавият замисъл, вече май нищо не остана. Преди 1989-та от Младост 4 до Орлов мост с автобус за 15-20 минути, сега за час - час и половина, понякога и два часа и повече, когато затворят бул. Брюксел заради някой VIP.

5

Реформатор

преди 7 години

На вашият казус ще отговоря по сталински - Няма градинка,няма проблем.Пък и друго си е,като излезеш на терасата да усетиш лошия дъх на комшията отсреща,който пак не си е измил зъбите.Той ще е толкова близо,че ще остави усещането,че неговият дом е продължение на вашия.

4

имат си

преди 7 години

документи за собственост хората и ще правят каквото си решат.Иначе-Стасбург и пак ще строят,ама ще им платим ние.

3

Митко Joma

преди 7 години

Селяните от младост не искат да идват други селяни в квартала им. Обаче тия неща ги решаваме хората, които се занимваме с бизнес и имаме много пари.

2

Анонимен

преди 7 години

Нагли алчни шопи. Търсят всакакви вратички, но Костов създаде това безумие и никой не му държи сметка.

1

Анонимен

преди 7 години

'Камъкът на раздора' - да няма предвид Ябълката на раздора таз бедна девойка?