59

eN-Vy

преди 7 години

Американската версия на Волен Сидеров

58

Анонимен

преди 7 години

Обама може да прави всичко но точно няма да може вече да говори против Русия досвиданя мистар барак айда обратно на палмата

57

Анонимен

преди 7 години

Със идването на Тръмп териториалната цялост на България е под заплаха,сега Русия и Турция ще си я поделят.Тежки дни предстоят за Българите.Не е страшното ,че ЕС ще се разпадне,по страшното е какво следва за България ,щот онези ще формират нови съюзи и териториите им не стават спорни както нашата.Какво може да ни предложи Русия ? Нищо щот и тя е на командно дишане ,до там я докараха в Кремъл та днес да се радват на Тръмп като на руски месия.Била ли е Русия по унизена някога ???

56

Анонимен

преди 7 години

Ревът на антибългарската, прогейска и промигрантска медия Дойче Веле е музика за ушите ми!

55

Анонимен

преди 7 години

Национализма на Тръмп не е по-голям от този на другите преди него. Просто Тръмп го заявява открито и искрено, докато другите лицемерно твърдяха какви "приятели" са на други нации, докато в същото време ги ограбват, манипулират и натискат при вземането на ощетяващи народите им решения. Изпитали сме го на собствен гръб. Има нещо добро в ясните позиции и ясните заявки за действие на този президент. Така поне знаем къде точно се намираме.

54

Анонимен

преди 7 години

Къде са протестърите? Днес трябваше ла стане голямо нещо в Уса, Нали затова им плащат.

53

Анонимен

преди 7 години

Сага идва ред на уланд и през септ. бабето. Стой па гледай.

52

Тото

преди 7 години

На работническата (средната) класа в щатите им писна да бачкат и по-голямата част от заплатите им да изчезват в данъци и такси. В същото време една голяма част от населението нямат дори един ден трудов стаж, и не искат да работят за да не си загубят помощите. И по "случайност" се оказва че 80% от тези безработни са от расата на Обама. Живея в САЩ от 15 години. Гласувах за Тръмп.

51

Анонимен

преди 7 години

Чудя се на нашите родни преписвачи...абе седнете и напишете една ваша статия по темата, проявете малко авторско творчество. Стига сте преписвали от Дойче Веле, Ройтерс, Вашингтон Пост, Ню Йорк Таймс...все на хранилка на Демокатическата партия! За съжаление, в момента фалшивите новини и медии доминират истинските. Дано ефектът Тръмп отново искара истината на повърхността!

50

Шууу бре

преди 7 години

Не е Твърдо човека си обича Родината и не иска емигранти Пожелавам си Тръмп и за БГ Чииии ба Шууу бреее

49

Анонимен

преди 7 години

Видяхте ли как Обамата се изниза като мокра връв? Това ги чака всички врагове на прогреса и човечеството: вън и да си траят. Ю ар файерд!

48

Анонимен

преди 7 години

Национализмът е най-хубавото нещо, което може да се случи на една държава в днешно време, без да се изпада в крайности разбира се. Особено в Америка, в която, въпреки уж взетите мерки, отиде вече куцо и сакато, това е особено важно. Европа да вземе пример. Държавите са на гражданите, но онези, които пребивават легално в тях и подпомагат развитието им. Доналд Тръмп ясно подчерта, че се обявява против НЕЛЕГАЛНИТЕ имигранти. Ако си легално в страната и си работиш мирно и тихо, нямаш проблеми.

47

Анонимен

преди 7 години

Тоаа ли каза танте Меркел? Да, права е, за нея Тръмп е много опасан, нещо като даойна пневмония с преплитане на яйчниците.

46

Анонимен

преди 7 години

Опасен е за меките китки и техните закрилници в Брюксел.

45

Азазел

преди 7 години

В публикацията има най-малко две кръгли и.диотщини.1."Вероятно 45-ият президент на САЩ осъзнава, че се отказва от ролята на Америка като глобална сила."Това откъде го измисли? Имай предвид, че той предвижда тотално превъоръжаване на армиата."Явление като Тръмп вероятно може да съществува само в САЩ. Арогантността и невежеството отварят широко вратите на властта за опасни националисти."Ех, гале, Гале, та Тръмп е написал повече книги (17), отколкото ти вероятно си прочела.

44

Анонимен

преди 7 години

До Коча 47:И аз мисля че конфронтация с Китай няма да има, защото резултатът ще е този който сте описал. Още повече че една коалиция на САЩ с Русия срещу Китай не е изгодна за американците. В момента руснаците са пред икономически и всякакъв колапс.Защо им е на САЩ да измъкват руснаците от дупката. По вероятно е да се насочи Китай срещу Русия. Русия има всичко каквото Китай иска и скоро няма да може да го защитава, защото разхищава ресурси на запад. А поднебесната империя дебне и чака.

43

от 65 до 64

преди 7 години

хахо бездомник

42

Анонимен

преди 7 години

Радев сричаше като първокласник речта, написана му от БКП, Тръмп поне си каза без листовки какво мисли шизофреидният му мозък

41

БГ

преди 7 години

ТРЪМП Е МНОГО ПРАВ,ЗА ПРЪВ ПЪТ СЛУШАМ ТАКАВА РЕЧ,ОТКРОВЕННА ПЛАМЕННА ЗА ОБИКНОВЕННИТЕ АМЕРИКАНЦИ,НАШИТЕ ГОВОРЯТ ,НО СА ДЕЛЕЧЕ ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ.НЕ КАКВО ЩЕ ИЗПЪЛНИ,НО ПОНЕ ГИ ПРИВЛИЧА СЪС НАЦИОНАЛНИТЕ СИ ЦЕННОСТИ.ПРИ НАС СЕ ГОВОРИ,ГОВОРИ,ГОВОРИ И НИЩО.ББ КАЗА ПРЕДИ 7 ГОДИНИ ЧЕ ЩЕ ПРЕРАЗГЛЕДА ПРИВАТИЗАЦИОНИТЕ СДЕЛКИ .С КРАЖБИТЕ,НУЛА ДЕЙСТВИЯ,РЕД ДРУГИ НЕЩА,ЮЖЕН ПОТОК,НЕФТОПРОВОДА БУРГАС,ГЪРЦИЯ,БЕЛЕНЕ,ХВАЛИ ЧЕ ЩЕ ГИ ЗАВЪРШИ,ОТМЕТНА СЕ,СЕГА СЕ РАДВА НА ВСЕКИ БЛОК,ПРЕЧИСТВ.СТАНЦИЯ,ПРИХОДИЙОГБИШИ.

40

Ихо

преди 7 години

Тръмп ще стане най-опасен,когато поиска Русия да екстрадира Путин в България.