27

Анонимен

преди 7 години

Мине не мине време и Прокопиевите медии заливат хората с глупостите на Илън Мъск - един огромен измамник, който позва всички вратички в системата. Всичките компании - Tesla, SpaceX, Solar City не генерират никакви печалби, само смучат субсидии. Единствените печалби на Тесла са от така наречените "Zero Emission Credits" които ги продават на други автомобилни компании,понеже те така или иначе не могат да продадат и една кола.

26

Schutzstafell

преди 7 години

Македонците се крият на Фобос във засада. Някой стъпи ли във македония ще яде дървото. И по бързо, че ни свършва грапата и кислорода.

25

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

реших че е статия за фон Браун, а то скопипастен спам ....

24

Анонимен

преди 7 години

Забележителното е, че САЩ и запада са имали над 300 години успешно развитие на капитализма при което са оргарбили богатсвата на желия свят и са развили високи технолигии и производства, а СССР тръгват от нулата, дори от минус - от гражданска войма, мизеруя и сьсипана държава и само след 20 години исппреварват САЩ във високите технологии и първи покоряват космоса.

23

Космос

преди 7 години

Форумите към такива научни статии доказват профанщината която е заляла България

22

Анонимен

преди 7 години

що му слагате минуси на 22, много бързо забравихте историята за руския молив за 2 копейки и американската космическа писалка за 1 милион долара

21

Анонимен

преди 7 години

До 23: "...кажи как като си летя с един свръхзвуков самолет над един град ще успея да минирам подземията на сградите, да сложа мини капани, да заредя понякога до два тона боеприпаси"Някой да те е карал насила за бодигард на Асад !

20

Совалка до луната!?

преди 7 години

"...никой не праща дори една совалка до Луната е тема на друга конспиративна теория"Няма конспирация тук... совалката е кораб конструиран за околоземна орбита, а не за между планетни или други пътувания.

19

Анонимен

преди 7 години

Чичко Тръмп ще закрива май купона с военните разходи. Гейропейците са се разквичали- "Изказването на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, че НАТО е остаряла организация предизвиква безпокойство у воденият от САЩ военен алианс и освен това е в противоречие с неговите представители, каза германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер"

18

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКрим е руски и Алепо е свободен, пък вие си изяжте лебелбийките от яд.

17

мдаа...

преди 7 години

Американските данъкоплатци яко ги работат с военната и космическата промишленост. Харчат 10 пъти повече от Русия, а не могат да и стъпят на малкия пръст.

16

Анонимен

преди 7 години

До 8: "Ето пример В Алепо боевете спряха преди колко време? Все още не е разминиран града да почнат да поправят ток, канализация и вода"Това е постижението на "хуманитарната помощ" на руските "космически" войски, които направиха от Алепо лунен пейзаж.

15

Анонимен

преди 7 години

По принцип западното крайбрежие на сащ го чакат интересни земетресения в следващите 50 години, както и климатичните промени ще накара американците наистина да искат да се изнесат на марс възможно най-скоро, въобще и цялото човечество.

14

Водозаоблен!?

преди 7 години

Нека да видим превода на думата firmament - НЕБЕСНА ТВЪРД! А превода на flath Earth - ПЛОСКА ЗЕМЯ! Какви космонавти, какви ракети, какво кацане на Луната през 1969 г. с един ламаринено-фазерен модул, който като се разпада е залепян с ТИКСО на официалните снимки на НАСА? Знамето на САЩ е от картон, също залепен с тиксо на лунния модул!?! Айде няма нужда от фантастики! Всичко е да се вземат едни милиарди от данъкоплатеца, който още се чуди дали има дума водозаоблен, щото има ВОДОРАВЕН!? А сега де

13

Въпроси има ли?

преди 7 години

Човекът, който накара светът да говори за ракети и Космос се нарича Сергей Павлович Корольов! Въпроси има ли?

12

юбералес

преди 7 години

До АнонименЧовекът който накара светът да говори за ракети и космос е Вернер фон Браун. А в кабината на неговата ракета за 108минути полет, дали щеше да има *** или Юрий е все едно.

11

Анонимен

преди 7 години

Изглежда сащ първо ще разбият на пух и прах тази планета и после ще съживят марс за да могат да разбият и него с малоумният си и елементарен егоистичен начин на мислене, благодарение на който имаме климатични промени и все по-реални основания, наистина да искаме да живеем на друга планета.

10

Анонимен

преди 7 години

Путинофилите са доказани лунатици, но нито един няма да стъпи на Луната !

9

Анонимен

преди 7 години

Не, проблемът на света е, че 100 човека владеят всички ресурси и пари на планетата, и те вместо в тези бедни райони да изградят програми, където да се развива образованието и културата на хората, както и да се подобрява качеството им на живот, те създадоха хаос в техните страни, откраднаха им ресурсите и дори имаха наглостта да им промият мозъците с крайна пропаганда, че дори и да им сложат оръжие в ръцете.

8

космонаФт

преди 7 години

Гагаририн ама друг път! Той дори не е летял, ами е скочил с парашут от самолет, защото предишния опит със сина на Туполев е бил неуспешен, той оцелява но потрошен и пада/каца с парашета си в Китай! Поредната Руска ЛЪЖА! Потвърдена от руснаци!