10

Анонимен

преди 7 години

КАЧЕСТВЕНИТЕ СЪРБИ НАПУСНАХА СЪРБИЯ ПРИ МИЛОШЕВИЧ. ПОСЛЕ ПОКРАЙ ВОЙНАТА СЕ Появи рускоговорящии се установиха ТРАЙНО КАТО СПЯЩИ КЛЕТКИ. Голяма част от Сърбите нямат и Представа за това. ПО ДУША СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ЛЕПА БРЕНА И ДА СЕ ПРАВЯТ НА СИЛНИ. ТОВА НЕ Е САМОУБИИСТВО.

9

коги

преди 7 години

най-вероятно е ял много лютеница и решил да провери дали може да лети като батман! Шегата на страна, лека му пръст на момчето. Според мен има нещо гнило /не вярвам да е самоубийство/

8

Анонимен

преди 7 години

До 6Ако имаш доказателства дай ги на близките и компетентните органи. Ако е само да си чешиш езика и да говориш глупости, едва ли тази тема е най-подходяща да се упражняваш.

7

Милицай

преди 7 години

Сега ако не бяхме евромедузи, щяхме да намерим двете кифли, да си поговорим с тях в мазата, и за един час всичко щеше да е ясно, пък на кифлите синините ще минат за седмица. А сега не седмица, а месеци ще се влачи и накрая нищо няма да се разбере.

6

Анонимен

преди 7 години

На крива ракета (бълг*арак) сърбите му виновни......

5

до 6

преди 7 години

Е, къде видя наши политици да говорят че е самоубийство и да лъжат. Това го твърдят сръбски медии, които могат да си пишат всичко. Защо изопачаваш нещата.

4

Анонимен

преди 7 години

Ясно е че са го убили просто нашите политици лъжат както винаги

3

Анонимен

преди 7 години

дали му се е искала да полети след /кошчето/ - е полетял е.

2

Анонимен

преди 7 години

поредното объркано създание, лъже семейството и близките си и накрая скача от някой покрив.Какво е правил там? Защо? Остава хората след себе си с много въпроси и болка да се опитат да го разберат. Едно време като имаше казарма такива объркани момченца все пак бяха отсявани по някакъв начин или от лекарската комисия или от самата служба. Сега всичко е оставено на случайността.

1

Анонимен

преди 7 години

колко романтично - да отидеш в Белград да се самоубиеш на Нова година....вместо в София