75

Циник до 194

преди 7 години

Що ? Ти какъв си? Турчин? Арабин? Вие как се раждате? На гърба на камила? Коза? Или магаре? Така като те чета полюцията - сигурно са те събирали в епруветка....ама преди това не са я почистили както трябва!

74

Циник

преди 7 години

Тази сутрин по немските новини:Швейцарски съд осъдил мюсюлмани затова, че забранили на дъщеря си - да участва в часовете по плуване на 1300 франка глоба - последствията - швейцарски теолог ( немец от Берлин ) казал, че той ще я плати , защото това било несъвместимо с неолибералните принципи ! Докато еврогейтаци , като този се подиграват със закона мюсюлманската г*меж в Европа ще се гаври със закон, и култура!

73

Анонимен

преди 7 години

Неразрешимата загадка пред научния свят е българите по естествен начин ли се раждат такива охлювофрени, или използват система за изкуствено затъпяване!

72

ДИСИЗЛАВ

преди 7 години

ТОЗИ ЧОВЕК ЕДИН ДЕН ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕН ЗА ГЕРОЙ, ПЪРВИЯТ ДРЪЗНАЛ ДА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ ВРАГОВЕТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!

71

допълнение

преди 7 години

писах синоним на пич, но щом смятате, че е срамно цензурирайте го

70

байхейс

преди 7 години

Свобода за Брайвик !военен трибунал за еврейско-лихварската мафия която извършва геноцид срещу бялата раса !

69

Циник до 179

преди 7 години

Трябва да лягам ...но не мога да се сдържа - да не отговоря на детинските ти "аргументчета" Как смяташ -Анис Амри - берлинския тираджия - дали е бил дете ( тровено с идеите на исляма ) или се е родил - вече порастнал...с бомбите на кръста..и корана под мишница? В Германия вече не знам кое поколение салафисти...джихадисти...и всяка друга *** расте! И всички някога са били (или са) деца!

68

Циник до 175

преди 7 години

Смятам, че всеки трябва поне пред себе си - да е честен.В уж демокрациите...с ужсвободата на словото, и ужсвободата на мнението ...с всеки изминал ден - това става все по-сложно...да не кажа опасно! Шопенхауер е прав - етика, и морал са понятия нарочно измислени - да държат в подчинение сивата маса! Пак повтарям - шепа хора ни диктуват кое е правилно, и кое не! От едно самоуважение човек трябва - да мисли , и следва собствените си принципи!

67

Анонимен

преди 7 години

Прав е човекът, всеки гьол да си знае жабите, защото многото брадати майки заляли Европа скоро ще родят някой художник с мустачки и жална им майка тогава на мустакарите...Знам със сигурност едно. Няма да чакаме дълго...

66

Брат Вурст

преди 7 години

/В затвора 37-годишният екстремист разполага с три помещения с удобства, може да гледа телевизия, да играе видеоигри или да използва уреди за фитнес./Горканчо. Жив да го ожалиш. Как може така да му се нарушават правата, по този нехуманен и унижаващ личността начин.

65

Циник до 170

преди 7 години

Тук вече - си безусловно прав! Успяха - шепа хора - да промият мозъците ни - до степен - да хрантутим собствените си убийци...да ги лекуваме - а те да изнасилват жените ни - и да убиват децата ни! Под една друга статия го написахO TEMPORA O MORES! Прави са били древните римляни ! О времена , о нрави!

64

Анонимен

преди 7 години

Не одобрявам отнемането на човешки животи, но не съм съгласен да ми смъкват няколко кожи с данъци, за "хора", които никой не ги е канил да взривават и да правят каквото им снимне за наша сметка.Работя, опитвам се да остана почтен данъкоплатец в държавата си и ако това не се харесва на който и да е нaвлeк в държавата ми, толкова по-зле за него...

63

Циник до 167

преди 7 години

Мне! - "В спора се ражда истината!"

62

Циник до 165

преди 7 години

Там е работата я - правителствата работят срещу уж демократично избралите ги народи!А относно начина - немците имат поговорка:"Всеки за себе си - е следващия!" С какво 77те жертви на Брейвик са по шокиращи от над 150те на полуделия германски пилот....или на тираджиите от Берлин, и Ница? Бързам да ти отговоря - така е политкоректно за управляващите клики!8

61

горо

преди 7 години

Тоз беше рицар тамплиер, сега нацист. Нещо се е объркал.

60

Циник до 160

преди 7 години

Ъхъ........по новия завет! Ако някой тарамбук те насили - отвори и другата бу*зкаАз предпочитам стария - "Око за око - зъб за зъб!"

59

Циник до 157

преди 7 години

Глупав въпрос!!! Цитирам:"Спряха ли да идват" И не са Емигранти...а Имигранти! Преди 89 защо българите не се изселваха - където им скимне в Европа? Колко чакаха унизително пред посолствата за визи? И изобщо - откога всеки неандерталец може да избира - къде ще живее...и на кой джоб? Мен никой не ме пита съгласен ли съм да храня търтеи! Но ако не платя данъците си - ще ме тикнат вероятно в затвора!Прав беше Брейвик! ВЕЧЕ ВСИЧКИ РАЗБРАХА!

58

Циник

преди 7 години

Бил е лагер на партия защитаваща мултикулти...и останалите еврогейташки принципи! Той го е направил с мотивацията да стресне управляващите ...не се получи! Продължават да намодняват Европа с терористи , и убийци от алахакбарските дупки на света! И това не са празни приказки - а ФАКТИ! Вече и ден не минава - без да ми се наложи да чета за жертви...арестувани терористи...и ми писна от лъжливите социални *** с името бежанци!

57

Шапки долу!

преди 7 години

Велик човек! Прекланям се пред неговото дело!

56

Циник до 148

преди 7 години

...мда...а защитата на арабески - убиващи за исляма - е върха на демокрацията, и върховна проява на човеколюбие@!