51

Жалко за западняците

преди 7 години

Белгия и Франция са пълни с талибани. И нямат силата да се справят с Исляма. Западна Европа е пътник. Остават и не повече от 2-3 години. Истината е в Източна Европа и Русия - бели хора, неробуващи на *** измислици и еврогeйщини.

50

Анонимен

преди 7 години

*** евроатлантически ценности.....

49

Анонимен

преди 7 години

Много малко е 33%. Християните искащи да се живее по християнските закони сигурно са над 90%.

48

az

преди 7 години

Ми като не харесват западния начин на живот, кво прават в Белгия... да си одат у третия свет

47

До разградския поп

преди 7 години

стоят при омразните инфидели (неверници), щото папат социални помощи на техен гръб и не правят нищо друго, освен да се гъзурчат в джамиите!

46

razgradski pop

преди 7 години

имат право да не харесват западният начин на живот...но тогава какво търсят в Белгия...защо не заминат там където ще се чувствуват по-добре...например в Пакистан или Саудитска Арабия...

45

Анонимен

преди 7 години

балъците пал са лапнали въдицата на провокатора

44

Анонимен

преди 7 години

лицемери,западния начин на живот не им харесвал а всички натам драпат-то и на бушмените сигурно не им харесва западния начин на живот и затуй си стоят в африка,въпроса ми е защо арабите не си стоят в арабия щом не им харесва в европа-пълни лицемери,не сига че отиват на по доброто ами и искат да го унищожат

43

Анонимен

преди 7 години

До МуслимИ как така, мюзелманчи, твоите братя за 1400 г. не можааха да създадат даже едно, ЕДНО функциониращо и/или цивилизовано общество, базирано на шериата?Всяка държава на света, където исляма има основна законодателна функция, е тотално продънен катуняк. Ранносредновековните ви простотии очевидно не работят, проблема е, че сте прекалено органичени, за да го видите. Айде такбирвай сега, потомък на изнасилвачи.

42

честит

преди 7 години

И преди съм го казвал и пак ще го кажа (макар че ДНЕС-аджиите напоследък залебиха от ам. фондации и ще го изтрият) - въпрос на време е сблъсъка с Исляма. Всички религии: кришнари, арменци, протестанти, православни, католици, юдеи - някак си съумяват да живеят заедно криво-ляво. Единствено мюслимите са атентатори, единствено те някой им е крив и искат всички да се съобразяват с тях. Използват това че християните "обръщат другата буза". Само, че не си задават въпроса докога ще е така?

41

Анонимен

преди 7 години

Всяка арабска майка се гордее когато ражда шаиди. деца готови да убиват друговерцеи в името на религията.Всяко арабско семейство се гордее и се ползва с уважение което е дало шайд терорист ,Те получават пари и поздравления от терористичните ислямски организации

40

Маке-ариец

преди 7 години

И *** така - само рИве колко е зле в Америка но не се прибира в Панелистан...

39

фрт

преди 7 години

До МуслимМи да си ходят при Аллаха,и да изпълняват закона му,къв е проблема!?Въпроса е,че още султан Сюлейман Законодателя е поставил за цел на исляма мюсюлманска крепост на Атлантическия океан!И май успяват!

38

Анонимен

преди 7 години

преди възникването на исляма арабия е била център на културата и науката-математика,медицина,астрономия и т.н. ,сега е център на камиларите,сами си направете изводи

37

Циник

преди 7 години

33% ? Само? Машшалла? 330% ще да е по- точната цифра - ама тайничко, да не ги плюят!Гледам мюсюлманските общности си кротуват , като мишки в брашно - докато братята им едноверци убиват "неверници" ,нещо не съм видял по улиците многохилядни демонстрации на мюсюлмани с плакати - "Не - на религиозния тероризъм!" Всъщност тайничко се радват на "успехите" на събратята им - "мъченици за вярата"

36

Анонимен

преди 7 години

До МуслимТи явно не си ходил в казармата...

35

Анонимен

преди 7 години

Това всъщност не е статия, а нахвърляни социологически данни, без анализна част.

34

Граовец

преди 7 години

Има една приказка Пущи прасе под одър,оно се качи на одър ...та така ..

33

Анонимен

преди 7 години

правилата за джихад забраняван да се убиват болни, сакати, жени, деца, монаси, свещеници, луди - освен когато те нападат. Жена може да се убие по изключение ако е царица. Мохамед е говорим за малък джихад и голям джихад и се смята, че големият джихад е джхихад на личното самоусъвършенстване, а амалкият - превантивна война срещу неверниците, но не срещу всички неверници. тук има множество тълкувания.

32

Анонимен

преди 7 години

Какво правят в Белгия, тогава - има много мюсюлмански държави, в които няма война и се живее "прекрасно" според техните разбирания, например Саудитска Арабия!Там ще им е чудно!