38

Анонимен

преди 7 години

"Ако в Р.Турция бъде въведено смъртното наказание..."Това е най-нискоинтелигентната теза, че смъртното наказание решава проблема. В целият близък изток това наказание се прилага. Решен ли е проблема? В САЩ се прилага. Решен ли е проблемът? Да продължавам ли????? НИКЪДЕ смъртното наказание не е решило проблема с престъпността!

37

Циник до 51

преди 7 години

Културен код???!!! Мда ...педофилия...шериат. пребиване на жени с камъни..рязане на кл*итори..бурки - изсипали са се от културен код - тези изкопаеми! Вероятно неандерталците са били по-човечни, и културни от ислямската с****!

36

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТероризмът е уродлива форма на някаква борба, не е задължително да е политическа--Той беше създаден с политическа цел от ...абе и децата знаят от кой... Според мен има няколко типа ислямисти, и това политическо понятие ИД, все повече се изплъзва от контрола на създателите си и се превръща идеологическа, анти-системна форма на борба и съпротива. Това се дефакто хора, които искат да запазят своят културен, битов и цивилизационен код, който е атакуван и заплашен от Глобализацията!

35

melinda.faella

преди 7 години

от край време руснаците възпитават терористи ...... най големите убиици професионалисти са руснаци,, върнете се назад и ще видите

34

Анонимен

преди 7 години

Не всички мюсюлмани са терористи ! Но всички терористи са мюсюлмани ! За какво говорим ? Мюсюлманството се изправи срещу християнството благодарение на християнската глупава и най вече продажна политика.Алчни политици предадоха Европа, предадоха целия християнски свят

33

Анонимен

преди 7 години

Тероризмът е уродлива форма на някаква борба, не е задължително да е политическа. П. Ескобар в Колумбия, например, когато беше нагрят от правителството, отвътна с атентати и свален граждански самолет. Да си спомним за"солунските атентатори", които с Глупашките си акции нанасят огромни вреди на освободителните борби на македонските българи! Тероризмът не води до нищо добро, само утолява жаждата за кръв на разни изчанчени типове.

32

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБългарската мизерия е за това че българския народ спи. Политици безхаберни, държава рекетьорка. Синовете и дъщерите на комунистическата номенклатура са като кърлежи впити в гърба на българския народ. Докато не се събуди народния съд народа ще бъде ограбван не от чужди а от свои,С две думи без оръжие няма да стане. Всички чакат да видят какво ще стане.

31

Анонимен

преди 7 години

Турция все някак ще се оправи с тероризма. Интересно е кога Русия ще се справи с мизерията, в която живеят. От глад в Русия са измрели повече хора отколкото от тероризъм в Турция.

30

Скарлет

преди 7 години

Ердоган, има нужда от много силно политическо ПИЛОТИРАНЕ, а там където е необходимо, трябва да направи и няколко крачки наэад!!!

29

Берлин

преди 7 години

Ясно. Братушка от СССР.

28

Armagedon

преди 7 години

До Анонимен 22Атентати винаги е имало .(ИРА в ОК)През миналият век даже имаше и отвличания на политици. (Червените бригади в Италия).Даже имаше и покушение срещу Папата. (Агжда) Но тогава тези терористи и техните атаки бяха лични и за отмъщение, докато днешните са провокирани от политици срещу други политици и забележете срещу определени политики в други държави.Следователно тези атентати и техните изпълнители се използват от определени среди в световен мащаб(от хора ратуващи за либерален свят)

27

Гръдьо

преди 7 години

днес Турция е като България след 1944,репресии, убийства, терор...В България има хиляди убити достойни българи, кмет на София, министри, инженери и елит на обществото...

26

до циник

преди 7 години

Те и в Турция ни наричат "***", е и каква в връзката със стан-а? Просто, ако не знаеш, "стан" е еквивалента на "ланд" - Дойчланд; Холанд, Ирланд и пр. Ланд-ове. Лингвистика....

25

Анонимен

преди 7 години

някой ще обере пишкира и това няма да е виновния

24

Анонимен

преди 7 години

до 33Ех, този Асад!Голям залък се оказа за диванните стратези!?

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен29За личната карта се е издокарал:)

22

Анонимен

преди 7 години

Просто навремето Буш старши не довърши делото на Рейгън, трябвае още при 1-та война в залива да приключи със Садам после с Кадафито и Асад....

21

Анонимен

преди 7 години

До 14Помниш ти...Кот ти кажат сутрин на тулбокса, това и помниш!

20

Анонимен

преди 7 години

Тоя не ми прилича на оня.

19

Armagedon

преди 7 години

Ако в Р.Турция бъде въведено смъртното наказание за тероризъм до две-три години ще бъде решен проблемът с атентатите там.Разбира се след съдебен процес и съдебно решение.Тези атентати са насочени,преди всичко за да се смени политиката на управляващата демократично избрана партия и са натиск отвън и имат за цел тероризиране на цялото население,като преследват и тежки икономически последици за същата Държава.И без това в другите (цивилизовани)държави тези престъпници ги убиват без Съд и присъда.