70

Анонимен

преди 7 години

То целия парламент ни е от червеена мафия, минали школовката на Кремъл, погледнете от 240 депутати неможе 5 да намерите, които дане са свързани по някакъв начин сБКП и ДС

69

Георги сс

преди 7 години

Ей няма отърване от прегръдката на пияната червена сибирска мечка ,прекалила с лосиона за вана .

68

До 80

преди 7 години

Ама червената мафия не беше ли в ГЕРБ.Нали Цецка рабфака е бивш партиен секретар и каза,че не се срамува от това.Нали Бойко още пази червената си книжка,а Лилето е внучка на партиен функционер.Да продължавам ли?И тия стигат за да разбереш къде е червената мафия.А дано някой ден разберем къде отидоха милиардите,които взеха и кой окраде КТБ и защо не се намериха крадците.Май има много хора за затвора,как мислиш?

67

Ха,ха,хаа 81....

преди 7 години

Ами само в *** е така...!Ставаш Генерал---с 4-5-самолета , които и за Селското стопанство не стават...!Ама.... ЩОМ КАЖЕ ПАРТИЯТА БКП/бсп -----И ЗА ПРЕЗИДЕНТ СТАВАШ...!ПОСЛЕ ПИТАЙ -------ЗАЩО ТИ Е МАЛКА ЗАПЛАТАТА...... И МИЗЕРИЯТА ТЕ ГОНИ С МОТОРЕТКА.....!!!!

66

Анонимен

преди 7 години

А всеизвестната "майка" на нацията се изложи като кифладжийка,да не припомням,че дори "конграчулейшън"не може да каже за разлика от вожда,за който английския му е като матерен.Ха,ха,ха.Станахте за посмешище и пак не се предавате.

65

Този е:

преди 7 години

Поредния "БАРЕК"- оф.....за президент!

64

Анонимен

преди 7 години

Йахаха бил един от най-оибрите пилоти в света, абе смешници тоя за 30 и кусур гпдини служба има 1400 часа нальот, с такъв нальот в Гърция и Турция и капитан неможе да стане, камо ли генерал, да не говорим за Израел дето правят по 450-500 часа нальот на година

63

ХА,ХА,ХАА-НЕ МЕ ТРИЙ

преди 7 години

...кое му е истинското на Генерала...??!НИТО ЖЕНАТА ...НИТО ЗВАНИЕТО !!Напуснал жена си и децата си...Оженил се за любовницата си 2-седмици преди да го гудят за Президент...

62

Анонимен

преди 7 години

Георги,Георгииии,много одавна помниш,но аз помня още по-одавна.Тези комунисти,които преди 70 години са избивали,преди това тях са избивали и то тези,които ни въвлякоха във втората световна война и то на страната на губещите.Там също са загинали много хора.Затова и София е била бомбардирана от противника/днес наш съюзник/където също са загинали много хора.Те /царя и сие/убиха един от най-големите ни поети-Вапцаров.Но днес времената са други.Няма полза да се ровим в миналото,а да вървим напред.

61

Анонимен

преди 7 години

Генерал от авиацияга, един от 10-те най-добри пилоти в света. Признат и от Москва и от Вашингтон. А не като недоучилия пожарникаро-милиционер младши-лейтенант, произведен в чин генерал за една нощ след пиянски запой между създателите му Гоце и Ахмед.

60

Айде ,бе....

преди 7 години

...и кое му е "достойното" на тоя Генерал....??!!!Че командва 4-5- стари руски самолета ли..??!6-тия самолет , Любовницата ли му го вдига??Като напусне Президентството ... и Тя ли ше го напусне...?!?!

59

Георги сс

преди 7 години

Не знам за ГЕРБ,но червените от 1944 ,яката ни клатят.Избиха 50 000 хиляди истински българи безпричинно.1989 си направиха дворцов преврат,обърнаха посоката ,но парата си остана в тях.Направиха си пазарна икономика и прогониха 2 0000 0000 млади хора.Румен Радев е поредната червена кукла на конци.Троянски кон долетял на продухан МИГ-29.

58

Анонимен

преди 7 години

Браво на Румен Радев - доблестен, скромен, Истински Генерал, а не като Догановското менте от село Банкя.

57

Анонимен

преди 7 години

Народа направи своя МАЖОРИТАРЕН избор-23% смазваща преднина.Останалото е мълчание в памет на ГЕРБ.

56

До 67

преди 7 години

Всъщност за какво му е на Решетников да лъже.И толкова ли ви е извратено и сбъркано мисленето,че не можете да си представите един достоен български генерал да бъде издигнат за президент няма значение от кого.Или във вашата партия мисленето е забранено.Там мисли само един човек,останалите слушат и изпълняват.Отделен е въпросът колко качествено е мисленето и на този,ЕДИНИЯ.

55

Анонимен

преди 7 години

Управникът трябва да бъде некадърен, крадлив и лъжлив. Иначе си е най-обикновен *** електорат.

54

Анонимен

преди 7 години

Ех,мъка,мъкаааа.Защо е тая пяна на устата ви,бе гербери нещастни.Защо не се опитате да се погледнете отстрани за да видите колко сте некадърни,крадливи и лъжливи.Това виждат хората във вас.Затова ще си отидете безславно.

53

Анонимен

преди 7 години

Ами ББ, РР и накрая КК в ГГ.

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен64 Какво очакваш да каже в ефир, че го познава от 80-те :) Хахахахаааа

51

Анонимен

преди 7 години

Фуражка Премиер, фуражка Президент и после се чудите що сме зле