61

Анонимен

преди 7 години

как да не може да се затвори за мигрантите /имам предвид незаконно влезлите в страната/?! Може и още как, но липсва управленска воля!Иначе щяха ли да се мотаят на пъпа на столицата, необезпокоявани от никого?

60

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова пак се излага. Ясно е, че няма никаква идея какво да прави с мигрантите, но поне да не се излага за пореден път. Колкото до градския транспорт, с тези нереално високи цени на билетите, фандъкова отказа много хора да ползват градския транспорт и колите по улиците се увеличиха. Реалностат е такава, че градския транспорт на София трябва да стане безплатен, ама нали мафията иска да печели от всичко.

59

Активист на БКП

преди 7 години

София не може да бъде затворена за мигрантите !!! Но такива като Фандък Дана може и ТРЯБВА да бъдат затворени където им е мястото !

58

Факт

преди 7 години

Освен за цената на пътуване с градския транспорът в София, Фандъкова трябва да бъде посъветвана да не говори и по всикчи останали теми, вкл. и за мигрантите. При всяко изказване на Фандъкова, винаги лъсва, че не става за кмет, а може най-много да преподава руски език на деца в Самоков. Защо да не може София да се затвори за мигранти?! Може трябва мигрантите да са под специален режим. Ако искат да работят - да арботят, но ако искат само да живеят на наша сметка - под режим.

57

Петър Папазов

преди 7 години

До 73.*** да се удавиш в ***. Там ще се чувстваш в свои води.А за билетите не мисля че могат да се намалят особено но 1,60 лв независимо от разстоянието е много.

56

Анонимен

преди 7 години

София не може да се затвори за мигрантите, обяви Фандъкова===Верно ли, ***? Аре на бас, че може!

55

Анонимен

преди 7 години

Що не си ги води у тех

54

вгр

преди 7 години

И още нещо г-жа Фандъкова, Как не ви дожаля за бедните и не само на София, за болните и тези, които замръзват от студ ??? КАК НЕ ВИ ДОЖАЛЯ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА КОИТОС ПРАВИЛИ И ПРАВЯТ ТОЗИ ГРАД???НЕ ВИ Е ЖАЛ ЗА УМИРАЩИТЕ КОИТО СА ЗАЩИТАВАЛИ И СТРОИЛИ БЪЛГАРИЯ, НО ДОЖАЛЯ ВИ ЗА МИГРАНТИТЕ - ДОШЛИ НА ГОТОВО, КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА БРАНЯТ И СТРОЯТ - САМО ДА СЕ НАСТАНЯТ НА ГОТОВО И ОЩЕ ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ???? КАК ???

53

Факт

преди 7 години

За картите и за билетчетата, Фандъкова трябва да я посъветват да си мълчи, че всеки път като си отвори устата на тази тема, бълва безумия. Фандъкова що не ми обясни как да ползвам грдския транспорт, когато ходя пеша на работа, а на градския транспорт бих се качвал от време на време, т.е. карта не ми трябва. Бих го ползвал, но с новите цени не пътуване, с колата ми е и по-евтино, освен, че ми е по-удобно и по-бързо. Такива като мен има много. После защо колите по улиците се увеличавали...

52

Анонимен

преди 7 години

Няма как едновременно д аима сигурност и мигранти в София. Това е повече от очевАдно. Фандъкова пак показа, че освен за учительница по руски в Самоков, за друго не става.

51

вгр

преди 7 години

До г-жа Фандъкова:Ако все говорим че няма пари и капацитет от хора, НЕ Е ЛИ ПО-ЕВТИНО МИГРАНТИТЕ ДА СЕ ОГРАНИЧАТ, ВМЕСТО ДА РАСТЕ ОХРАНАТА??? На пример може да им се наложи вечерен чст, ограничение на събирането на групи, задължително да са с дете или жена, ако групата е над 3 човека и под. Като искаме да сме хуманни - добре ама с мярка. ДА НЕ СТАНЕ КАКТО В ГНЕЗДО С КУКУВИЧЕ ЯЙЦЕ - ИЗЛЮПВА СЕ КУКУВИЧЕТО И ИЗБУТВА РОЖБИТЕ НА ТЕЗИ, КОИТО СА ПОСТРОИЛИ ГНЕЗДОТО...

50

факт

преди 7 години

Ти дето дразниш хората с пришълците си платено *** ,но скоро господаря ти ще бъде изгонен от властта завинаги .След това и Фандъкова. А ,когато и Меркел падне ще ви се случат разни работи . Ако искате емигрирайте в Турция и продайте своите дъщери .

49

Анонимен

преди 7 години

Не може или не иска? Не е като да не може, значи не иска.

48

Сандо

преди 7 години

идеално, ние от агитката на ЦСКА скоро ще почнем да ходим на лов кат бат Динко само че не по чукарите а в Софето

47

до

преди 7 години

"Не зачевай темата са Турско, че толкова срамни моменти маме там. Левски никой не си е мръднал пръста да го спаси, а Ботев сме си застреляли ние"Ами те и тогазе поповете и чорбаджиите са били като днешните герберуги .

46

Оставка, ма!

преди 7 години

Оставка на борисовата и соросоидска *** и крадла! Може и затвор.

45

:(

преди 7 години

Проверка на документите, арест и по затворите да чукат камъни. Нелегално преминали границата талибани в центъра на София?!???!?! Това може да го позволи само партията на мафията - ГЕРБ!

44

do 55

преди 7 години

Не зачевай темата са Турско, че толкова срамни моменти маме там. Левски никой не си е мръднал пръста да го спаси, а Ботев сме си застреляли ние. Прочети история на България от мехмед нешри. Там ще видиш какво турците пишат за нас и нашите герои. Има и такива, които почитат и уважават. Но прочети да видиш какво пишат за нас като народ. И после се замисли до колко са прави.Сред мигрантите има доктори с образование от Харвард. Мисля, че тези емигранти можем да приемем.

43

Анонимен

преди 7 години

Данче, всичко окрадохте и збатачихте София в невиждани задължения. Кога ли ще лъснат всичките заеми, дето ги взехте. В момента това е един дългосрочно фалирал град. Това е резултата от колаборацията с мутрата от Банкя. Един ден прокуратурата ще почне да работи и ще дойде и вашия ред.

42

много съм умен

преди 7 години

Така е, права е жената. Решението е следното - да се обявят 10-15 хил. нови работни места в полицията. Така едновременно ще намалее безработицата и населението ще е спокойно...