86

Вай вай

преди 7 години

Моля някой да бъде така любезен да обясни на германските власти, че става дума за човек от малцинствата с много права и никакви задължения. Все пак за тях законите не важат. Веднага кресльовците от DW и други антибългарски организации да се самосезират и да спрът да хвърлят кал по бедния човечец, все пак той не е съвсем гаден българин, а от милито и нещастно малцинство.

85

Реалист

преди 7 години

Жалко, че тоя ако го арестуват, ще попадне в германски затвор... А не например в руски...

84

Батко ви

преди 7 години

Какво ли работи в Германия?! Бас държа, че тук е завършил Математическа гимназия, а след това Софийския с компютърни системи и технологии. Още на първо гледане на клипчето ми биеше на програмист. :)

83

Анонимен

преди 7 години

е ... очакваше се, само като споменаха квартала беше ясно какъв ще излезе

82

Анонимен

преди 7 години

Лоша материал, в каквато и система да го вкараш все е лош.Такива изпълнения се правят и от българи. На всеки трети светофар, някой рита кола или се саморазправа. Просто сме гнило общество и това си е.

81

Съдията

преди 7 години

Опит за умишлено убийство с средна телесна повреда извършено с особенна бруталност.... Поне 12 години не му мърдат...

80

Кратун

преди 7 години

Кой знае колко пъти го е правил това в България, когато е бил на кеф. Тук полицията не се занимава с такива неща и си е мислил, че и там ще му се размине. Трябва германците да ни научат как се правят нещата....

79

До честит

преди 7 години

Прав си. Доказано правило. Видиш ли българин в чужбина, - бягай от него. Скоро ще стане - видиш ли българин в България - бягай от него!

78

Анонимен

преди 7 години

Светослав Стойков го действа немската полиция, там е разликата.

77

погр ебален агент

преди 7 години

Това *** е в България. Може да ритне и някоя българка в някой български подлез!

76

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Щом живее в ромски квартал е ром, щом живее в България е българин"- супер точно казано, евалла!!.....Щом живее в Европа е европеец, щом живее на земята е човек.

75

маде ин Булгари

преди 7 години

Това че е българин е обяснение, но не е оправдание!

74

Ангелов

преди 7 години

За колко време разкриха Светослав Стойков!?!?А помните ли прободеното момче на пейка в Борисовата градина? Пак имаше видозапис...

73

инж

преди 7 години

Това свободно движение по-добре да не се беше случвало. Преди него оправните хора, които имаха желание да работят навън намираха начин и бяха по-ценени. Сега тумбата "българи" и "румънци" създаде лоша слава защото за западно европееца този човек е българин, другото са детайли, които не го вълнуват. ( и са прави в известен смисъл защото ние сме го създали този индивид в нашата държава и сме му дали условията да стане това което е)

72

Анонимен

преди 7 години

В Добрич ромите са повече от българите.

71

Батко ви

преди 7 години

От Българския хелзингски комитет да го предложат за Орден "Стара планина", първа степен, за прославата на отечеството зад граница.

70

Анонимен

преди 7 години

След 20-30 години ще четете следните заглавия: Нападателят в Гренландия не е бежанец, а германец от сунитското гето на Мюнхен.

69

Анонимен

преди 7 години

До нашите служби:Не го връщайте наведнъж на германците!

68

Анонимен

преди 7 години

До 108 ми идват ИЗБОРИ невъзможно. Ееееееее

67

Анонимен

преди 7 години

"Той е роден в Добрич, но живее на семейни начала с жена във варненския ромски квартал "Максуда".Поредният мощен шамар за толерастите. Те тъкмо се зарадваха, че името е българско и се бяха наточили да храчат етническите българи, само че радостта им беше кратка.