11

от севера

преди 7 години

Аз прочетох в статията: за северна България третокласни пътища, около София пак нов мост, магистрали само в южна България.

10

Дядо Йоцо

преди 7 години

***,каква е тази *** статия дето си надраскала !Какво общо има този надлез с Благоевград и Бургас !? Много си зле с транспортната инфраструктура ! Който пътува за Бургас не минава по този надлез ! Втора,който пътува за Бургас от Благоевград не пътува по Софийското околовръстно ! А минава през Дупница,Сапарева баня,Самоков и т.н.до магистрала Тракия ! Върви на курсове в някое основно училище да си доучиш ! Някой ти е платил висшето ,явно .....!

9

Unufri

преди 7 години

Добре, че е бате ви Бойко и кака ви Лиляна да ви пооправят пътищата. Наричайте ги с каквито искате имена, ясно е, че комплексарщината край няма. Българинът много мрази някой, който с нещо го превъзхожда. Почва да го ругае и да го принизява всячески. Успех с хейтърството и запомнете от мен, че с това мислене ще вървим винаги 30 години зад цивилизования свят!

8

555

преди 7 години

има и други страни не е само в България но също от соцблока о Анонимен

7

Анонимен

преди 7 години

най-евтиният и бърз вариант за най-тежката отсечка през Кресненското дефиле."Предстои да бъдат избрани и строители за част от АМ "Хемус", да се чете най-скъпият и бавен вариант, вече сме избрали строители, чакаме хонорари, за да почне строежа.

6

Анонимен

преди 7 години

Ти,тц,тц,лоша работа е тоз мост. Там беше страхотна хранилка, на която се изхранваха поколения неподкупни милиционери,техните семейства и любовници. Младите и неопитни,все още ненавлезли в тънкостите и дебрите на рушветчийството,там си караха стажа. Особено лятото с преминаващите гастарбайтери, потичаха реки от пари. А сега какво, глад майка, то на една заплата кара ли се.

5

Пешко

преди 7 години

Ние мостове не ядем.Кутев

4

Анонимен

преди 7 години

След още 30 - до Русе и Варна...

3

Анонимен

преди 7 години

РУСЕ КОГА?

2

Анонимен

преди 7 години

Няма такова нещо като оправени третокласни пъгища в северозападна българия - нито метър

1

Анонимен

преди 7 години

това което Бойко построи за 8 години, комунистите не можаха да го построят за 50г.