101

Анонимен

преди 7 години

какво искате да кажете с тази статия ? че у нас всичко е цъфнало и вързало ?о да , пенсионерите са толкова добре че вече изхвърлят излишните си пари през балкона .

100

|V|art!n

преди 7 години

Препоръчвам ти 2 гугъл сърча, да се видиш точно какво представляваш, *** от Сидни, Австралия: appeal to authority и delusions of grandeur

99

Берлин

преди 7 години

Това е нормално. Българите сте с робски манталитет и хората ви третират като роби. Всичко е точно. :)

98

|V|art!n

преди 7 години

Разработвал си тоалетните в Сидни, Австралия, приятел. Умственият ти багаж е колкото на ***. Тея тъпотии дето си ги изакал тука са меко казано смешни. Диагнозата ми за теб е напреднала шизофрения. Май не ти влияе добре климата в Сидни, Австралия?

97

UK имигрант

преди 7 години

Ние ше се върнем. Нашето условие е в България да има истинско дясно правителство. Не психопатите от Атака, ПФ и подобните. Не комунистите от БСП и ГЕРБ. И в никакъв случай клоун като Слави от Каналето. Минимума на който сме съгласни е Реформаторският Блок, но без Кунева, Лукарски и подобните им. Засега, ние имигрантите сме щастливи единствено с избора на Румен Радев. Но е нужно той да се разграничи от БСП! Ние, хората в чужбина искаме истинска промяна за България...и ще се завърнем с удоволствие

96

Така бяха подведени

преди 7 години

и жените, които първи заминаха да гледат деца в Гърция през 90-те години. Те не отидоха там да учат език, а да се спасят от безработицата. Бяха на всякакви възрасти - от 20 до над 60 г.По-гнусливите не искаха да бъдат болногледачки на старци, затова предпочитаха да се цанят като детегледачки, макар и за по-малко пари. После се оказа, че работодателите им искат от тях да се върши и домакинска работа или пък просто бяха "забравили" да кажат, че става въпрос не за едно, а за три деца.

95

|V|art!n

преди 7 години

Приятел, моля те пий си хапчетата. От тея тъпотии дето ми ги пишеш ми става ясно, че единственото с което си работил са фекалии.те в тоалетните в Сидни, Австралия.

94

Дръндер

преди 7 години

До Анонимен 96Само не разбирам как изкарваш парите. Явно не е с акъл, защото според написаното ти липсва средното образование!

93

До |V|art!n

преди 7 години

Ти въобще знаеш ли какво е ISO бе *** смешен :))-------турбо балканецо дето ми се хвалиш в БМВ-то дето си си купил ще ме умориш от смяхАз не знам какво е ISO, аз само съм работил като ИТ учен и ресърчър в институт на тази органицация и по точно в екипа подчинен на SC4 TC134 което преведено е Сайън Комишън 4, Техникал Комишън 134, и съм разработвал част от ISO 10303 за обмен и интерпрет на данни. Този ISO стандарт се ползва и в БМВ- фирмата която ти е продала талигата с която ми се фалиш

92

|V|art!n

преди 7 години

О да, карам БМВ, такова каквото в България никога нямаше да мога да си позволя. А ти ако искаш карай космическа совалка, през нали знаеш кое ми е. Аз си гледам в моята чиния. Ставаше дума за възможностите в чужбина, а не за хвалби. Хвалбите и изблиците са твоята специалност приятел.

91

Анонимен

преди 7 години

Do UK имигрантНикой не те мрази, на никого не му пука за теб

90

чужденеца

преди 7 години

Не убеждавайте народа че е зле в чужбина(да не емигрират случайно)*** пропаганда.Направете така че тези който се изселиха да поискат да се върнат.

89

UK имигрант

преди 7 години

БСП и ГЕРБ= БКП45 години стигат, времето е наше! Да живее демокрацията!

88

До |V|art!n

преди 7 години

извинявай не злобея, напратив, изпитвам съжанение защото мениджър в опоскана германия се става лесно в банка. Приятел банките непрекъснато търсят персонал вкл. и ръководен, защто дават ниски заплати. Така е по принцип за повечето банки. Мениджър е всеки с университет ръководещ хора с ниско образование, без университет като например колежи или студентиНе виждам да си прокопсалБачкаш в банка в която дават ниски заплати и хората бягат, ръковориш среднисти и колежани, хвалиш се че си си купил БМВ.

87

ВЪН комунистите

преди 7 години

След около 30 годишно затишие, Комунистите се връщат. България в момента е жертва на руската пропаганда и на войната между Запада и Русия. И ако БСП спечели следващите избори, това ще бъде тотален крах за България. Ще дойдат други червени милионери, като Луканов и Илия Павлов. Горко му на изстрадалият български народ. Нека изметем комунистите от България. Бойко сам си тръгна. Нека ***, майор Деянов(Стефан Данаилов), Цачева и Цветанов(ГЕРБ-БКП)сами последват примера на Борисов.

86

|V|art!n

преди 7 години

Ти въобще знаеш ли какво е ISO бе *** смешен :))

85

|V|art!n

преди 7 години

Поздрави от Кьолн, Германия. Тук не сме толкова богати, колкото аборигените в Австралия, но все пак може да си позволим да караме нови Мерцедеси и БМВ-та. Все пак ние сме бедна държава в сравнение с великата Австралия. Много ти завиждаме всички и искаме да се преместим да живеем в Сидни, Австралия.

84

|V|art!n

преди 7 години

Имай си фирма, имай си пари, ама недей така да злобееш по горките бедни мениджъри? Как ще живея сега, знаейки че някав ментално болен ме хейти от Сидни, Австралия :)) Премествам го в другия крачол, приятел.

83

До |V|art!n

преди 7 години

пozdрав от Ав$$cтpaлия 3-та най богата държава в света най висок БВП на глава!НЕ е най голямата икономика в света но е 3-тата най богата по Брутен Вътрешен Продукт НА Глава от Населението- 61 887$ среден доход в Озгaнuo виж GDP per capita (демек БВП на глава от населението за година) и вижте данните в сайта на WorldBank (Световната банкЪ)1-ва Норвегия2-ра Катар3-Макао, но НЕ се брои защото е част от Китай4-та Ав$$траалия- $61,8877-*** USA - $54,62914-та прехвалената Германия - $47,627

82

|V|art!n

преди 7 години

Гоше, ще се окаже, че правиш по милион на месец. С какво се занимаваш ако не е тайна?