23

до 18

преди 7 години

изобщо знаеш ли що е това ПОЕЗИЯ ? чак за петя дубарова не те питам - нямаш сърце и душа за нейните стихове.

22

008/

преди 7 години

ДОКОЛКОТО СИ СПОМНЯМ В АНГЛИЙСКАТА ГИМНАЗИЯ СЕ ВЛИЗАШЕ ОТ 8 КЛАС,А МАДАМ ПРЕЗИДЕНТШАТА ТОГАВА Е БИЛА В 3.??????????????????????????????????????

21

нямам думи

преди 7 години

Само прочетете заглавието---------Сега вече можа да го продължа. 1. Аз живеех точно срещу училището където е учила първата дама. 2. Стъпвах по тези плочки по които е стъпвала първата дама. 3. Един път се подхлъзнах на тротоара, на който е седяла първата дама.............

20

Анонимен

преди 7 години

Ако видите първата съпруга на ген.Радев, ще има да се чудите колко ли е изкуфял, че да я замени с тая кобила. Бившата е истинска Дама, а тази е всичко друго, но не и дама.И моля, журналята, спрете да ни занимавате с тая баба. Хората гласуваха не за ген.Радев, а срещу Цецка.

19

до 18

преди 7 години

Аз лично познавах Петя Дубарова. Не смятам,5522 че тя "комплексирана история". А за нейната поезия--едва ли ти...................../ сложи си са епитета / си компетентен.

18

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе злобейте !Деси си е жена и половина за годините си------------------------------Като я гледам къв звер е, бих казал, че е две жени за годините си :D

17

Анонимен

преди 7 години

Чехлю Радев май обича да го командват жени :D Аман от льольовци за президенти в България.

16

Анонимен

преди 7 години

По-добре без първа дама, отколкото да ни излага анцуг с токчета

15

Анонимен

преди 7 години

Не злобейте !Деси си е жена и половина за годините си ,а що се отнася до дубарова ,тя е посредствена и комплексирана история .Просто малко хора я помнят и са чели писаниците й!

14

Анонимен

преди 7 години

Каква новина! Очаквам с нетърпение следващата - с кого е била Деси в детската градина

13

Кото

преди 7 години

Оставил красивата си първа съпруга и взел тази едра черна магарица. Тази не прилича на никаква първа дама, поне да не я показва пред хората, че става смешен. Радев нещо не е в час, не вижда ли, че тази е много грозна.

12

ами

преди 7 години

Защо не оставите жената на мира?На Плевньо жена му не застана изобщо до него и много добре направи,не ви даде тема за нищене!

11

Народен

преди 7 години

И какво общо има Деса-*** с тази поетеса ? Ако нема рима, удари мЪ

10

Радев- нещастник

преди 7 години

Вижте първата съпруга на Радев - красива, финна, нежна, възпитана.Тази е 100 стъпки след нея.Но тази е яхнала Радев и командва здраво.Ожениха тоя мулю няколко дни преди изборите :)))Сега го командват трите каки - тази, Йотова и *** нинова ;)

9

Анонимен

преди 7 години

Велика новина!

8

АНОНИМНА

преди 7 години

Има ли още помия , която да изсипвате върху главата на една жена, която по стечение на обстоятелствата е станала първа дама?Питам Ви защо и до кога тази омраза?. Хляб нямате в къщи и може би с клюки се храните. Престанете .Всички сме равни пред само един, който ни следи стриктно и ни очаква. Всички сме временно на този свят.Разлика няма кой какъв е.Предлагам - стига плюене.

7

Petrov

преди 7 години

Прецъфтяла красавица след интензивна експлоатация, втора употреба. Радев според мен се излага да я показва и представя. Разбирам да беше поне малко от класата на Мелания Тръмп и като външност и като излъчване. Ама въпрос на манталитет.

6

socialen

преди 7 години

Кво общо има Петя Дубарова с цялата история!? Явно медиите се опитват да изфабрикуват нещо интересно в безинтересната биография на тази дама.

5

журналист в БГ?

преди 7 години

Това е символ на корупция, службогонство и угодничество; подлост и мръснишки номера; некомпетентност и липса на езикова култура; лоши обноски и снобски характер.

4

socialen

преди 7 години

Явно не е голямо светило след като отпразнува победата на мъжа си в социалните медии с Мановар. Но хората избраха него, а не гея.