20

Момък

преди 7 години

Е рускините свалят пола, вдигат краченца и се снабдяват с пари, тяхната е лесна.....

19

Анонимен

преди 7 години

Ало ... руските агенти във форума драскащи руска пропаганда срещу пари. Нямате работа в България. България не е била никога ваша родина. Вие сте мръсни предатели. Това на снимката е вашата родина. Така, че без никакво бавене си стягайте багажите и си изнасяйте руските *** натам. Можете да си вземете и трътлестия президент-руски агент. Можете и таутирания Славчо да си заберете с вас. И крадлата Нивнова си вземетел. Лудия Сидер и всички други руски *** от тази държава. И то днес. Не утре!

18

На бас

преди 7 години

До 5 години този град ще е процъфтяващ заради нефтеното пристанище,северният морски път и новата стратегия за Северният океан и Руският северен шелф!

17

Анонимен

преди 7 години

До third worldбе,първо да стигнем Румъния

16

до Алооунимния

преди 7 години

Ми ти бе долардийчето на Сорос, що не си още в хАмериката, в някой от техните градове гета като Детройт например!между другото Над 2000 американски военни ветерани планират да действат като човешки щит срещу полицейското насилие против протестиращи и демонстриращи срещу строежа на газопровод в Дакота .искаш ли линка на английски?, щото по нашите медии няма да чуеш, да видиш или прочетеш какво реално се случва в Меката но дуПекрацията!!!!!

15

Анонимен

преди 7 години

Русофилите немедленно да си стягат куфарите и да заминават!

14

Анонимен

преди 7 години

Сибир и без това скоро китайците ще го вземат, то там руснаци няма отдавна, не е и имало кой знае колко никога.

13

Анонимен

преди 7 години

Путинский рай...

12

Анонимен

преди 7 години

Една санировка по български и са като нови блоковете

11

third world

преди 7 години

Странно, географски погледнато сме в Европа, вече над 25 години не сме под крилото на русия, от 10 години сме в ЕС, а панелките още не са санирани и леееко приличат на тези. Защо плюете русия, като и българия е същата ***. Ако можехме да стигнем полша, чехия или поне унгария би било добре, ама от позицията, в която сме сега просто е смешно. Присмял се хърбел на щърбел. Никой не иска да ходи в русия, ама и в българия, нали?

10

лято има ли

преди 7 години

да взема ли банския ,че мисля да се къпя в морето,нали това градче се намира на някакво море,банани и портокали растат ли там ?

9

Анонимен

преди 7 години

А водка къде продават в града ??

8

светлото бъдеще

преди 7 години

да се командироват незабавно всички европейски сърпичуци, за да боядисат фасадите в ... къде беше, а, да... Тикси, че се разбягаха мераклиите

7

Анонимен

преди 7 години

Това е умиращо градче, на брега на Северния ледовит океан, там живеят якути, едни с такива дръпнати очи

6

Анонимен

преди 7 години

Има ли сладурчета от женски пол дето не мязат на табуретки колко висока толко широка?Или да не е неква мъжка колония,че ми омръзна от стада кочове по софийските улици.Ако готини жени аз обочам хладен климат освен тва едва ли има ромове и чернокожи ...За мен си е оферта.По добре отколкото да се моля на некоя *** кифла да ми обърне внимание и да броя времето до афро-арабското гето с цигансkи нюанси което очаква децата и внуците ми в Бг и Европа като цяло.Не,че съм песимист-цифрите са си цифри.

5

Анонимен

преди 7 години

Нали *** е най богатата и великата? Обикновена кочинка...

4

Анонимен

преди 7 години

"Тая Русия е като ***...от 193 държави в света всеки ден само Русия,Путин,Лавров са ви в устата,повече дори от САЩ,ЕС и Обама:)С тая стратегия почвате да се превръщате в проруски сайт и да превръщате все повече българи в русофили,без да се усещате.Което не е лошо,кой както може,ама все пак сте уж клон на Блумбърг и Ко.Да сте живи и здрави и все повече новини за Русия да публикувате-за Путин,за пияните девушки,за необятната руска земя."

3

Анонимен

преди 7 години

Едвам са навих.

2

Анонимен

преди 7 години

Еййййй , рубладжий4ета , пишете , пишете , безплатни жилища ще ви осигурят.

1

ss

преди 7 години

Е сега като го видят това бежанците, па като се юрнат натам.