80

Попай моряка.

преди 7 години

"Нещо ми се объркаха географските представи: кораб от руския Северен флот в Средиземно море ?!?"Ти ще имаш доста проблеми докато намериш къде се намират 1-и, 2-и или трети океан или 5-то море, където съответно са разположени всички американски флоти с кореспондиращ номер...

79

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

в морето и във въздуха нема наши и ваши. има ли сигнал за бедствие, помагат всички.

78

Анонимен

преди 7 години

До 82Факта, че са спасили украински кораб не омаловажава факта, че руснаците избиха 10 000 украинци при агресията си в Украйна. Не заличава също така и извършените от Русия военни престъпления в Сирия, както и хибридните и войни срещу страните от ЕС.

77

Анонимен

преди 7 години

Нещо ми се объркаха географските представи: кораб от руския Северен флот в Средиземно море ?!?

76

Анонимен

преди 7 години

руссия е мордор

75

Анонимен

преди 7 години

къде точно е екшъна в тая история , руски кораб е помогнал на бетстващ украйнски и всичко е до там , сега да не излезе оня главоч на нато и да почне да разправя за руската агресия как не са позволили руснаците на украинския кораб да си потъва спокойно ами са се намесили където не им е работа

74

Анонимен

преди 7 години

ония ги плюят а руснаците седнали да им помагат. егати тъпата нация

73

456

преди 7 години

До сминдух енд чесънТи отдавна си ударил дъното,коментара ти го доказа!

72

Анонимен

преди 7 години

Няма по-велики от руснаците.

71

До всички

преди 7 години

Не изхождайте от информация получен в медии и разни репортажи коя нация са добри и коя лоши, навсякъде има както добри така и лоши хора. Добротата както и злото нямат националност.

70

9К51

преди 7 години

Руснаците са хора с широка душа .... и това е поредния пример ... украинските медии бълват "змии и гущери" по Русия, бандеровците обстрелват всеки ден градчетата около Донецк Зайцево, Еленовка, Горловка и т.н., а те им помагат ... едва ли етническите руснаци в Донбасс седейки в мазетата много са се зарадвали на това самарянство ..

69

сминдух енд чесън

преди 7 години

Предполагам ,че помощта се изразява в съдействие за по бързо достигане на дъното

68

Един българин

преди 7 години

До: номер 71 (***)Във всеки случай повече отколкото българи владеят английски език.Аз познавам.

67

Анонимен

преди 7 години

До: номер 72 (Анонимен)Мен нищо не ме впечатлява, никой в Украйна няма нищо против обикновените руснаци.Проблемът е шайката на нациста Путин и самият той.Проблем е и за самите руснаци. Все пак има такива които му се възхищават, а нали ги гледам - пропаднали, пияндухи, безработни, без зъби в устата, обаче фенове пусто, какво да ги правиш. Има и по-богати. Руски мутри с други думи - и те са за Путин.Обикновените руснаци го проклинат, това са фактите. Нали съм гледал много репортажи та знам!

66

Мунчо

преди 7 години

До еврофил: А ти колко англичанина или американеца познаваш, които да владеят чужд език?

65

Анонимен

преди 7 години

На какъв ли език са се разбралиНа старобългарски и диалектите, които използват в Украйна и Русия.

64

До еврофил

преди 7 години

Коментарът ти е от типа на "на какъв език разговарят българин и македонец". Украинската нация е също толкова измислена както и македонската.

63

еврофил

преди 7 години

На какъв ли език са се разбрали сигурно не е на англииски те руснаците ме го знаят,не допускам,че е с ръкомахане с ръце.Доброто е че са свършили работа.

62

Анонимен

преди 7 години

Путин ако дойде на власт в България първо ще избие комунистите квичащи че са русофили. И откровено казано, никой няма да го обвини за това че е постъпил нечестно.

61

Анонимен

преди 7 години

В БЪЛГАРИЯ ЗА РУСОФИЛИ СЕ ПИШАТ ХОРА, КОИТО СА БЕЗРОДНИ КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ ВЪЗГЛЕДИ ОТКРОВЕНО ПРОТИВОРЕЧАТ НЕ САМО НА РУСКИТЕ ТРАДИЦИИ НО И НА ВСИЧКО КОЕТО РУСИЯ Е КАТО СТРАНА.