58

Някой си до а 71

преди 7 години

Напълно си прав с написаното но това се отнася за хилъри точно корпорации и целият държавен апарат стоише зад нея.

57

Анонимен

преди 7 години

До Българин от ГерманияНе пишете глупости, че Рейгън или който ида било американец е унищожил СССР !СССР го унищожи един предател на име Михаил Горбачов !----Дори не е и Горбачов. СССР се разпадна от вътре. Не можеш да караш вечно хората да живеят по един начин когато искат кока кола, макдоналдс, уиски, западни коли, банани, маркови дрехи, лъскави стоки. И хоряата получиха това което искат, но по-добре ли живеят сега?

56

а

преди 7 години

Тръмп не е точно избран от Америка, защото Клинтън печели мнозинството гласове. Тръмп печели мнозинството електори. Така че Хилари би била Президент в една нормална държава, която не се контролира по втория начин от корпорации, ФБР, Уолстрийт и тн.

55

Анонимен

преди 7 години

"Казваш на децата си да не са побойници, да не са фанатици... и накрая получаваш този резултат", коментира анализаторът.А какво обясбявахте на децата си когато Буш и Обама бомбардираха и избиха стотици хиляди деца?

54

Българин от Германия

преди 7 години

Триумфът на Трънп е началото на един преход към преди всичко ЗАЩИТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ, СУВЕРИНИТЕТ, ТРАДИЦИИ, КУЛТУРА, ИДЕНТИТЕТ на ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ.Декември 2016 избори за Президент в АВСТРИЯМарт 2017 Парламентарни избори НИДЕРЛАНДИЯМай 2017 Парламентарни Избори ФРАНЦИЯСептември 2017 Парламентарни Избори ГЕРМАНИЯПри първите три държави се очаква победа на патриотичните сили, в Германия Алтернатива за Германия има потенциал да стане втора политическа сила и да обърка сметките.

53

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Не пишете глупости, че Рейгън или който ида било американец е унищожил СССР !СССР го унищожи един предател на име Михаил Горбачов !Не ми развивайте теории, че икономическите причини са разпаднали СССР.СССР беше огромна държава. Много по-голяма от днешната най-голяма държава в света - Руската федерация.СССР си беше самодостатъчен, за да съществува още десетилетия напук на всички и на всичко.Не вярвате ?Вижте една малка Куба как го направи и не преписвайте заслуги на САЩ за разпада на СССР.

52

Анонимен

преди 7 години

Добре де тоя бил ***.Расист,фашист,екстремист,фанатик мафиот,робовладелец,изнасилвач как ли не го наричаха.А другата каква е?Разбрахме,че обича араби и чернокожи.Особено мюсюлмани.Че мило и драго дава за такива лица емигранти.Хубаво харесват и обича си ги.Мрази руснаци,китайци също,но по-малко.За европейците и е през оная работа освен ако не са афро-араби.Почти всяка седмица тича на гости при ония фанатизирани шейхове в Саудитска Арабия.Нещо друго може ли да прави или кукловодите трябва?

51

ами

преди 7 години

обяснението е просто - САЩ фалира, обяви пълна капитулация. Колкото и американските корпорации и кланове да опитват да "изненадат" света с избора на старчето и да говорят за НЕЩО НОВО, това не е така. Тръмп е избран, платено му е, просто да обяви официално фалита на САЩ. Нещо като Елцин в Русия.

50

slovenia

преди 7 години

Едвин Сугарев започва гладна стачка

49

xaxa

преди 7 години

ЩЕ ОБЯСНИМ ЧЕ СВЕТА СЕ Е ПРОМЕНИЛ КЪМ ПО ДОБРО КАКТО ДНЕС РАЗБРАХМЕ ЧЕ СОРОСОВАТА АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ СПИРА ДЕЙНОСТ, ЩЕ ОБЯСНИМ ЧЕ "ЛИДЕРИТЕ" НА ЕВРОПА СА ПОЧНАЛИ ДА ТРЕПЕРЯТ ЧЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА ПРОМЕНЯТ ОБЛИКА НА КОНТИНЕНТА, ЩЕ ОБЯСНИМ ЧЕ СА ОСТАНАЛИ ХРИСТИЯНИ В ХРИСТИЯНСКИ ДЪРЖАВИ, ЩЕ ОБЯСНИМ ЧЕ ТЕЗИ КОИТО БЪЛВАТ ЗЛО В КАМПАНИИТЕ СИ КАКТО ТЕЗИ ДНИ В БЪЛГАРИЯ ГЪБЯТ! ТОВА ЩЕ ОБЯСНИМ !!!!

48

Рус

преди 7 години

Победа за вова ... урааа

47

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Как да обясните това на децата си ? Ето така:Преди няколко десетилетия едни лоши чичковци и лели, самонарекли се "световен елит", решиха да си направят експеримент със света.Те унищожиха цели държави, затриха цели народи, погазиха всички международни правила и закони .. превърнаха силата на правото в право на силата.Те подмениха общочовешките ценности с фалшиви евроатлантически ценности.Смесиха расите, религиите и етносите насила като опитни мишки в аквариум.И получават заслужен отговор !

46

Анонимен

преди 7 години

На времето като избрали "посредственият" Рейган, комнягите потривали ръце: "ха ха ха, този тпак сега ще им види сметката на империалистите..."А то точно Рейган им видя сметката на тях.Сега фашистът путин сигурно потрива доволно ръце,но да не плаче накрая.

45

НЯМА ПРОБЛЕМ

преди 7 години

Това е Живота - преди 5 години САЩ избраха Първия Ром за Президент .Тогава Света беше потресен , даже намесиха баба Ванга .И какво се случи , нищо . Живота си върви - Политиците ограбват Народа , правят си хотели , глезят си децата и умират и ние умираме .Театър на живота .

44

Анонимен

преди 7 години

Добре че загуби и се скри. Детето се съдираше от плач, като видише дъртата кукумявка по телевизията.

43

БХК

преди 7 години

потресени сме, *** ни храниници и те, изобщо ден на траур!!Какво ли ни остава освен да се обесим на фашингтонските си вратовръзки!! Собогом стожери на свободата и най-деморкатичните бомби. /пускам сълзичка/

42

Анонимен

преди 7 години

Тикваря поздрави ли го с победата? Има си хас, щом шефката е казала.

41

Андрешко

преди 7 години

е па у наше село Тръмп щеше да е последен, а жена му щяха да изгонят. Само американски каубой може да се възбужда от дрът коцкар, с боядисана коса и жена пълна с пластична хирургия. А им дайте по една мотика и вила да видим ЗНАЯТ ЛИ ОТ КОЙ КРАЙ СЕ ДЪРЖАТ?!

40

Анонимен

преди 7 години

Вие си го избрахте, пък сте шокирани? Да не би да очакваш, че като гласуваш за него ще спечели Хилари. Жалки сте.

39

Просто

преди 7 години

Има господ и той е християнски.