77

А някой бе казал....

преди 7 години

,че Радев е ***. За разлика от Байуй човекът говори английски. Преводач не му трябва. Пожарникаря дори и руски не е научил. Кой е простият ми кажете?

76

53 годишен

преди 7 години

Румен Радев ми е набор.А аз имам ясен спомен кои хора от нашият набор ставах военни-тези които в нито един друг ВУЗ не ги приемаха.И тъй като и в казармата съм служил въобще не ми говорете за интелекта на военните.Заради некадърността на офицер в поделението в което служех загина войник-младеж на 19 години!Офицерите бяха едни същества дето рядко бяха трезви и от техника никакво понятие нямаха.Големите им героиства включваха напивания и неясни спомени за това кой ка се е прибрал в дома си!

75

до 101

преди 7 години

Въпросът е, че една партида герберасти сочат други бивши съпартийци от БКП и го обвоняват в комунизъм, а те били ,,ама времената били такива''. Някои са си останали в БСП и гледат хората в очите, други са се деполитзирали... А Цечка, ако не бе 10 ноември, още щеше да е в БКП!. Келепира, майка! Как пък не си харесаха някоя друга партия, която не е на власт?

74

Не ме трий..ха,хаааа

преди 7 години

ВОТА --НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН !!РЕФЕРЕНДУМА ---Е НЕВАЛИДЕН!.." И АЗ ИСКАХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА РАДО ПЪПКАТА ЧЕРВЕНА --АМА НЕМАХ ЖЕЛАНИЕ"...ха,ха,хааааааааааа...

73

socialen

преди 7 години

Оставка на Турлюгювеча на Доган, Пеевски, Кънев, Прокопиев, Гоце, Румбата и Кунева - техният човек от времето на Тройната Коалиция -, незнайно защо наречен от някои "правителство" на неграмотния Борисов, който беше турен да "управлява" с 80 депутата.

72

Дори и да....

преди 7 години

....не позволят на Радев да стане президент,поне тази седмица с кеф гледам пожарникарите вият като вдовици. Голяма мъка... голяма. Сякаш са незаменими

71

ГЕРБ е БКП

преди 7 години

Важното е че Цецка се гордее че е била член на БКП !А в Румъния и други бивши комунистически държави комунистите ги избиха до крак .Няма пребоядисани комунисти и затова са по-добре .А тука всички 1989 станаха от СДС до вчера знаменосци на БКП и КПСС .Та Цецка може да се горде само като стругарка в комунизма и член на БКП .Бати и грозната стругарка начело на парламента с тиквениците охранители на БКП.

70

Анонимен

преди 7 години

Глупавите Българи, не са тези, които са гласували за Синя България. Ами тези, които се опитват да хвърлят страната в политическа криза и дестабилизация. Вие сте основните ОВЦЕ и при Орешарски и при Виденов и при Тройната Коалиция.

69

до 75

преди 7 години

Войникът зареди втория си пълнител в автомата и принудил офицерът да пълзи през всички локви докато най накрая си прибрал пълнителя.Интересното беше,че за тази история мълчаха и двамата и войника проговори след като се уволни.Политкомандирът няколко месеца след случката с учудване каза,че преди това от този офицер имало много оплаквания пък близо година след това нямало нито едно!Нека не се лъжем-преди 10 ноември всички военни - офицери и старшини бяха членове на БКП.Истината си е истина!

68

Анонимен

преди 7 години

Президентството се превръща в генерален щаб за хибридна проруска инвазия.

67

Анонимен

преди 7 години

Едни три въпроса на един Референдум разнибичкаха цялата партийна пропаганда на всички мераклии за президенти )))))Глас Народен -Глас Божи !

66

Анонимен

преди 7 години

Полит мафиотите ги е страх да въведат електронното гласуване за да могат да си нагласят вота както се договорят

65

socialen

преди 7 години

И на тези избори се видя, че за неграмотния Борисов гласува нискоинтелигентен, ***, малоброен електорат от бедни, провинциални, български пролетарии, които са, слава Богу, едва има-няма 13% или много по-малко от 1/7 от всички български избиратели. Народът, останалите над 87% или над 7/8 от всички български избиратели не иска и не гласува за неграмотния Борисов и тумбата му от тиквочи.

64

socialen

преди 7 години

Неграмотният Борисов и леля ви Цаца бяха победени. Пълен провал за Кратун.

63

до 75

преди 7 години

Като войник в казармата за 2 години направи дребно нарушение не помня точно какво и дежурния офицер се опита да лиши цялата ни рота от обяд.Тогава аз отидох директно при политкомандира на поделението и казах,че след като аз съм се провинил нека да накажат само мен ,а не цялата рота.Той взе,че отмени наказанието ми напук на дежурният по поделение.След седмица спецове радисти му спретнаха тяхно си отмъщение,а още след месец войник се престори на заспал на пост,офицерът му взел пълнителя,но войника

62

Анонимен

преди 7 години

Църкащи турски и чуждестранни мишоци пред Генерал... Музика за моите уши.Треперете мишоци, краят ви е близо...

61

Сър Пич Чук

преди 7 години

Проблема на Герб е че Борисов се напарави на интересен на истински Генерал .Не е очаквал да кандидатства самостоятелно без партия !Веднага обаче отова се възползуват БСП и ДПС като виждат една добра личност безпартийни зависимости .Сега доколко генерала ще спъва игрите на ГЕРБ през мандата си не се знае ?Но е по добре Президента да не е от управляващата партия винаги !Иначе става пълен монопол и геноцид спрямо народа .Анадъммо бай *** !

60

до 75

преди 7 години

Военните ги деполитизираха някъде през 90-те години.Дотогава всички до един бяха комунисти.В казармите имаше и политкомандири и всеки един от тях по йерархия беше на второ място след командира на поделение.Според тогавашният устав на армията при политкомандира всеки редник можеше да отиде като прескочи преките си началници и заповедта на политкомандира бе закон за всички ОФИЦЕРИ,СТАРШИНИ И РЕДОВИ СЪСТАВ!

59

Анонимен

преди 7 години

ДПС и БСП се опитват да назначат дезертиралия натовски генерал за президент който да им обслужва обръчите от фирми.Радев е опасен за националната ни сигурност.Раде трябва да бъде арестуван и съден от военен съд или във Хага

58

Анонимен

преди 7 години

Америка също да го дyxa.