11

Анонимен

преди 7 години

Сега да ви кажа и моето виждане.И аз съм на мнение, че това е пълна дискриминация, но спрямо нас българите. И че това е поредния стимул, който ман.густите ще оценят само когато прибират поредната помощ от банкомата.В момента всички ***.нгалки пращат ча.ветата си на училище защото ще им спрат помощите, а не защото държат да научат нещо.Абсолютно по същия начин приемат десеткте стимули, които им се предлагат само и само да се интегрират, въпреки че те не искат.

10

Анонимен

преди 7 години

Кунева рече: "Тези пари не могат да отидат за нещо друго, защото се осигуряват от "Международния ромски фонд".Аз ще и предложа: дайте ги на тез бедни хорица да си сложат електромери, водомери и после им дайте още от този фонд та да си плащат и сметиките. Хем за ромите добре хем за изрядния данакоплатец добре. Айде и такса смет и да не забравяме наема на къщурката и наем земя.А колко излиза деветокласничка с две деца и успех 3,50. А колко излиза бит учител, че *** няма 4

9

Анонимен

преди 7 години

и се надявайте на чудо

8

Анонимен

преди 7 години

ясна е работата, търсете изход към места, където проблемът РОМ все още не съществува.

7

Аз

преди 7 години

Няма дете, което да се справя добре в училище, без да му набива някой на главата, че трябва да учи, за да се реализира в живота.На много малък процент от родителите на ромите им пука, дали децата им учат изобщо. Дори домашни не пишат. Има такива и от другите общности.Не трябва да се делят. За мен по-голям ефект ще има, ако след 3-ти клас се дават детски надбавки само, когато успеха на детето е над 4.00 /без да се премахват и другите условия/. Трябва съответно да се вдигне и сумата на надбавките.

6

Защо за мен плащаха

преди 7 години

само моите родители, докато учех? От първи клас до държавния изпит в университета бях единствено на тяхна издръжка.Три седмици след държавния изпит започнах работа и не занимавам никого с разходите си. Взимам решения относно личния си живот, след като преценя какви отговорности мога да поема, в тома число и финансовата обезпеченост на всяка промяна в живота ми.Откъде накъде ще ми вадят душата, вменявайки ми отговорност за издръжката на здрави хора, които не са ми роднини, а и на техните деца?

5

Анонимен

преди 7 години

Кунее кунеее и ти си за боййй

4

Анонимен

преди 7 години

ДИСКРИМИНАЦИЯ НА ЕТНИЧЕСКИ ПРОИЗХОД.

3

az

преди 7 години

Г- жо Кунева, ами спрете помощите на такива майки и проблема е решен! Не да се чудите как да им дадете още пари за пиене, кючеци и разплод!

2

вечерната гимназия

преди 7 години

върти, сучи, чуди се, мъдрува, но положението от критично към отчайващо върви.

1

Анонимен

преди 7 години

Силно подвеждащ довод от Кунева - ман.галката ще прибира по 30 Евро на месец и пак ще има 2 деца в девети клас.