18

Анонимен

преди 7 години

аз съм за споделено пътуване между градовете докато са такива кожодерски цени на автобусите , обаче, мен лично ме е страх защото няма застраховка и няма гаранция за нищо да знам шофьор дали не е пийнал, колата изправна ли е максимално и т н абе шубе съм ха ха , айде със здраве се возете и умната !

17

бивш студент

преди 7 години

Споделеното пътуване е виновно за дефицита в бюджета! Трябва да се забрани да се пътува с лек автомобил. От сега нататък никой не трябва да има право да си ходи по родните места с личен автомобил ! Това трябва да бъде обявено за противозаконно и да се налагат глоби от 10 000 лв на водачите!

16

Sando

преди 7 години

Това е един много *** закон

15

1234

преди 7 години

До само питамНе ти е рода - глоба

14

1234

преди 7 години

Нов талон за пътуване - Безплатен билет.

13

nkavrakov

преди 7 години

Сивата икономика е единствената причина все още да става за живот в България иначе ако някой си мисли да изкарва парите на хората на светло нещо се е объркал.Или минималната да е 1000 евро което е невъзможно или парите под масата,среден вариант в тая държава няма и няма да има.Депутатите крадат, населението също ,кой от където може.Това е положението.

12

само питам

преди 7 години

Ако си возя гаджето към морето, в нарушение ли ще съм?

11

Анонимен

преди 7 години

Ех Верачка, бизнес означава, че получаваш приходи. Къде руско *** видя тук приходи.

10

ДС

преди 7 години

Маха ми стопаджия. Взимам го и какво ? Пак отклоняват вниманието от важните неща.

9

Анонимен

преди 7 години

Във Варна по спирките на 13-ката и 9-ката постоянно ти спират мазни бакшиши и те псуват като не искаш да се качиш в тяхната посока, "на цената на билетчето". Да не мислите, че някой от ДАИ ще се хване да бъде "таен клиент"? Висят си в кабинета, на държавна работа и заплатата си тече. Тези закони са от онези "на килограм" да правят нещо.

8

?

преди 7 години

Не мога да повярвам че ние ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИ НА ДЕПУТАТИТЕ ЗА ТАЗИ РАБОТА?УВОЛНЕНИЕ!

7

Анонимен

преди 7 години

Браво на депутатите, пазят си бизнес интересите, чакам деня в който депутатите ще умрът.

6

бате Любо

преди 7 години

Първо заличете от лицето на България Юнион Ивкони и после мислете такива глупости

5

1234

преди 7 години

Който качва на стоп и ако не е роднина ще се глобяваме. Тя идеята хубава да се спре нерегламентираният превоз ама такива доводи че чак и на ДАИ права дали да питат. На ДАИ нема как да спра това е без коментар а пък дори и да има друг човек в колата кво го бърка тоя маймун кого возя. Колата си е моя и ако искам и стадо маймуни ще кача

4

324

преди 7 години

На теория добре, на практика невъзможно. Как ще се докаже, че пътниците заплащат или съответно, не заплащат билет??? Ще ги питате??? А кой според вас ще си каже знаейки закона, че си плаща при положение, че му излиза значително по-изгодно от всички останали видове транспорт...А това, че лицата трябва да доказват, че са роднини е пълно малоумие...това ще значи ли че ако не са е наказуемо.С две думите поредната недомислица!

3

Ебат

преди 7 години

Смешни махнете лиценза сложете задължителна застраховка върху броя места и всеки да вози каквото си иска когато си иска. Затегнете техническите прегледи и кат. Няма да има проблеми ,ама не ви стиска нали?

2

Блъско

преди 7 години

пак се приемат невъзможни за прилагане закони.Пак всичко е отбий номер.Като взема стопаджии ,ще ме глобят ,че съм ги взел ли или ще докажат ,че не сме приятели .

1

чичо

преди 7 години

Ама много закъсняха. Тия мерки все в името на народа трябва да се взимат навреме.