234

Анонимен

преди 7 години

Това не си го измислям аз, това го казват немски медии.-------Много избирателно четем медиите. Все едно да си съставим мнение само от бозата излъчвана от твАлфа или россия24.

233

Анонимен

преди 7 години

И какво като учат в чужбина децата на този и онзи?!?Случайно да сте забелязали, че в България около 30% от потенциалните студеннти учат в Чужбина?!?Нашето образование след редица реформи се превърна в подигравка - измислени платени научни титли, всеки срещнат вече е професор, в МОН ден след ден идиотщини, Университетите никнат като гъби и раздават дипломи, подходящи за тоалетна хартия само.Поне 10-тина депутати се оказаха с купени дипломи.Има ли бългаарски министър с дете да учи тука?

232

До Анонимен 320

преди 7 години

Покажи ми една единствена страна, която не е избивала местното население и в историята и няма геноцид спрямо него!

231

До Анонимен 319

преди 7 години

Не троловете тука казват колко е лошо там, а хората там ти го казват.

230

Циник до 316

преди 7 години

Тцъ...още един объркан прорусТки симпатизант! Не НИЕ сме ги нарекли така...чети внимателно (ако можеш ) Те си ги наричат така - и какво - значи РАШЪНСКИЯ ЕЛИТ , че е наркомански не касае останалите мужици , така ли? И пак - ТЦЪ! Каква е тази нация - масови алкохолици...водени от наркомани! И не ми говори за хамерикански медии - не е тази темата!

229

Анонимен

преди 7 години

Двама - трима сороски *** тролят тука от часове, колко било зле в Русия и какъв бетон имало в главите на хората и т.н. ...Ама що им се връзвате бе хора?!?Тук, в средата на лайнарника, група платени драскачи намират за правилно да обясняват колко са глупави останалите, щом не разсъждават като тях - да хвалят САЩ и да заплюват РусияВие къде се намирате - каква ни е "демокрацията", каква ни е "икономиката", каква ни е "правната" система - в своето око греда не виждат в чуждото търсят прашинка

228

Анонимен

преди 7 години

"Русия и след 50 години ще си е Русия, за България не съм сигурен дали ще прескочи следващите 20 години.."++++България е надживяла 2 империи, ще надживее и Мордор.

227

Анонимен

преди 7 години

Изказването е на чеченска наркоманка, бащата на която е милионер и я е изпратил на сватбено пътешествие в САЩ.И тези *** местната пропаганда вече ги нарече "златна младеж" и т. н. ...На всичкото отгоре, същата излезе в пресата в Русия да се оправдава и да се извинява, че не е разбрана правилно.Ха сега сърбайте си нататък американската пропагандна помия, която ви сервират тука, топпла, топла. Добре забъркана около тази идиотска история.

226

Анонимен

преди 7 години

Много е смешно да гледаш големи хора, как по цял ден се мъчат да убедят себе си, че в Русия е много хубаво и цъфнало. Ахахахаххаха.. то гледам ви .. и все повече ми заприличва на психично заболяване някакво.

225

Циник до 294

преди 7 години

Ти си не само "***" , ти си типичната бетонирана русофилска недовряла тиква!Перефразирам:Слагате русофилска тиква в тенджера, затиска се с камък...пробвате с вилица - сварена е, когато камъка омекне! Ти го кръщаваш - той пърди! Неописуемо си п*рост!Типично русофилче - бегай си удари една злобарка пред иконата на ****кин!Пхахаха

224

Анонимен

преди 7 години

То ще е престъпление спрямо децата си да си олигарх в Русия па да си оставиш децата там. Може и някои деца да не искат, но това си е застраховка на самия олигарх. Изгуби ли благоволението на бащицата поне децата му да имат шанс да оцелеят. Обикновения крепостен няма тази възможност. Рускините поне чрез брак могат да излъжат някой и да се измъкнат, но мужикът няма никакъв шанс.

223

Анонимен

преди 7 години

"Рашка-говняшка" - какъв красноречив съвременен руски! Какво можеш да добавиш повече?

222

Българин

преди 7 години

До Анонимен"Русия и след 50 години ще си е Русия, за България не съм сигурен дали ще прескочи следващите 20 години.."Аха, и вие русофилите затова ли мътите водата и саботирате всичко градивно в България? Помагате на процеса на разпад...? Поне не се пишете българи, *** червени!

221

ХА ХА

преди 7 години

До Анонимен"А ти като си такъв америакнофил защо не отидеш да живееш в Америка?"Ха ха, виждаш ли къде е разликата между русофилите и нормалните българи? Аз никъде не съм казал, че съм американофил! На мен ми харесва да живея в България, където съм се родил! Просто изложих фактите и статистиката, че всички бягат на Запад, а не в Русия! И вие русофилчетата като няма какво да отговорите на истината, започвате да говорите "ама вие защо биете нег*ите"! Смешни сте!

220

До Анонимен 294

преди 7 години

Това че ти можеш само *** да миеш, не значи че всички сме като теб. Но така е, като гледаш само от призмата на жалкият ти животец, не можеш да разбереш, че има хора които работят и нещо друго освен кенефите. Не се мъчи да ни убедиш че в Европа е зле.

219

ни съ знай

преди 7 години

Тези от Дойче Веле са толкова кротки и хрисими, а пък с такива интервюта се включват в хибридната война на Путин!Необяснимо защо!

218

Анонимен

преди 7 години

Немога да повчрвам, хората им дали статия, нашите толчета веднага гракнаха как е зле в Европата, колко взели Герб, кой оръжия са по яки. Никой не коментира ЗАЩО искат да напускат Русия? Нима причините са им оп други от на българите? Аааааа, ясно, просто ви плащат да плюете всико що не е руско. Милинките

217

СММ

преди 7 години

Препоръчвам на автора на статията да не се занимава с глупости. Някак тъпо е да коментираш дали някой иска да живее в дадена държава, когато почти никой не иска да живее в наща си държавица. Когато децата на нашите новобогаташи предпочетат да живеят и учат в България, тогава да коментираме другите.

216

Анонимен

преди 7 години

не съм сигурен за руснаците в Русия, но българите в България са на изчезване, а земята в цялата страна се изкупува от американски/турско-еврейски фондове...Русия и след 50 години ще си е Русия, за България не съм сигурен дали ще прескочи следващите 20 години..

215

Супер

преди 7 години

До До 256Айде бегай да живееш там, да не изпуснеш келепира! А и да се увериш от първа ръка колко е хубав живота там! Лек път!Само като пристигнеш там не споменавай, че си българин, защото малко не ни броят за хора "братушките" ти! Успех!