102

Анонимен

преди 7 години

МИ ТЯ ЦАЧЕВА НЕ Е ЛИ МЪЖ ПОД ПРИКРИТИЕ?

101

смЕх

преди 7 години

Мечтиии , мечти и промиване на мозъци на балотажа стрина Цецка ще е от страната на публиката, а тиквата да сяда да пише оставката си ако разбира се не излъже както всеки път.

100

Анонимен

преди 7 години

Освен че Цачева е жена, а Радев мъж има ли някаква друга разлика между двамата кандидат президенти? Говорят и вършат едни и същи неща. Не трябва да си хабите гласа за никой от двамата.

99

Анонимен

преди 7 години

Сто процента съм сигурен, че Цеца без фалшификации не може да спечели. Ако тя стане президент, това значи, че изборните резултати са фалшифицирани. Народа ни не е толкова ***. Може отделни единици да гласуват за нея, за боя както се казва, но като цяло аз вярвам в разума но моите съотечественици.

98

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ=БСППРОВЕРЕТЕ! Най видните от ГЕРБ:- Бойко Борисов -комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.-Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС!Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.-Цецка Цачева партийна секретарка на БКП в Окръжния народен съвет в Плевен. -Симеон Дянков комунистическо синче, стипендиант на фондация ЗНАМЕ НА МИРА на Людмила Живкова. -Нона Караджова дъщера на зав. отдел в ЦК на БКП..Лиляна Павлова дядо партизанин от "Чавдар" и Живков мин-р

97

boyko.uzunov

преди 7 години

Тоя *** и Герб не знае как се пише.В Мъглиж по пътя наредени тъмни граждани на България със знамена на Герб....Сигурно така е в цялата страна-пак ще си купят изборите нали се оядоха и яко награбиха!

96

Янко

преди 7 години

Аз ште гласувам за г-жа Цачева, тя го заслужава, ние умните, убразованите сме за герп, ....а няой да знае къде и кога ще сераздават запалки, бонбони и тениски герп

95

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ се готви за огромно фалшифициране на изборите. Не случайно тези "прогнози" подготвят обществените нагласи. Костинбродските билютини заедно с "правилните" протоколи вече са в чувалите. Вярното куче Цветанов сигурно вече търси "бременни" на които да се помага в носенето на чувалите. Много ще са тежки. Членовете на комисийте ще стоят заключени 24 часа, докато припаднат и така ето ти Цецка "спечелила" ГЕРБ не са машина за избори, а машина за фалшификации! Прибавете и *** купени гласове.

94

ММММ

преди 7 години

Тия запитвания май ги правят във факултета или столипиново, задават им въпросите по определен начин и после получават очакваните одговори

93

Анонимен

преди 7 години

Винаги съм гласувал за ГЕРБ. Но този път ще гласувам на първи тур за Калфин, на балотажа за Радев

92

Гошу

преди 7 години

Ха-ха-ха, аз съм на другия край на света, в Латинска Америка, брига ме *** дали Цвцка или Ал Бънди ще е президентин на тази отдавна загинала територия

91

ист

преди 7 години

Сбъркана анкета. Радев нали не е кандидат на БСП. Нали е издигнат от анонимен ошфорен комитет. Който гласува за Радев, не гласува за БСП. Симпатизантите на БСП са прицакани.

90

Georgi

преди 7 години

Стига бе! Цеца е ясно, че не става, ама да има хора, нормални, с ум, да гласуват за Радев не вярвам. Някакви баби там...да, ама хора под 70 години...стига бе.

89

Край

преди 7 години

Ми що Цецка ще слагаме бе Бойко - като трябва да е ти е послушен човек - дай да турим щерка ти. Барем няма да ни грози президенството и няма да е пяла "цъфнал герб". Човека обаче твърд готов е да накара гербаджии да гласуват за каракачанката му- уважава ги много.

88

ММММ

преди 7 години

Направо не мога да разбера кой ще гласува за Цачева, освен че е послушна на Борисов аз за друго нейно качество не се досештам.Ако избора наистина беше мажоритарен, а хората не гласуваха като комсомолци за партията, независими какво изплюва тя, нещата щяхя да са коренно различни.

87

Край

преди 7 години

Пилот-изтребител и леля Цацка дето вари лютеница по пеньоар на двора РАВНИ по какво - на не се сърди човече сигурно. Социолозите стигнаха дъното в слугинажа. Па и телевизиите. Срамна работа. Тия хора как им се не протри езика от толко служба. Вие кучета ли сте бе... Пазарна икономика имаме намерете си некоя достойна работа. Канали с кирка ще копая *** няма така да си плюя на достойнството. Борсов секакав ама ти къде му служат по-долни и от червей.

86

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 116Къде са тези комунити? Ти комунист виждал ли си? Има бай ***, келеперджии, за които поредната партия е всичко, и откровени г.лупаци, които не мислят с главите си.

85

До 43-тия

преди 7 години

Много си назад с материала.Това,че борисов се е договорил с електроразпределителните дружества за скок в цената на тока с 37% след изборите,е само от преди няколко дни.Вместо да четеш Винету,чети по-полезна информация.Бойко не успя да прочете книжката докрай,но ти видимо си успял,тъй като за истинските неща не ти е останало време.пийни си едно валерианче,че много вълнения те очакват!Едно е вярно,че ако Борисов загуби,ще предизвика гражданска война....

84

Бай Гъргори

преди 7 години

Седнах след работа вкъщи, сипах си една напитка и почнах да мисля за кой да гласувам. Сложна работа, мисля, мисля, напитките станаха две, ужас, ни един от посочените и за црън *** не става. Добре, ама аз искам да гласувам, един вид се имам за съвестен матрял. Мъка, три напитки. Реших да определя по метода на изключването. Лесна и приятна работа, светкавично изключих всички без един, ама тогава съм заспал на масата. Събуждам се, прочетох кое име ми е останало .... и се омерзих. Мъкааа

83

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 111Да не живееш в Нова Гвинея.Аз пък когото срещна попържа *** и тикви.