21

бесен

преди 7 години

С две ръце съм да се върне смъртното наказание. Тези с по 2-3 присъди да са първи, а веднага след тях ето такива нагли ***, които карат назад на магистрала!

20

Анонимен

преди 7 години

Добре де в Германия като изпуснахме отбивката обикаляхме 50 км. Как тук си позволяват такова нещо. Разстрел ли трябва да се въведе като наказание за каране на магистрала в насрещното или връщане назад? Това българинът е страшно тъпо животно. И като плюехте младите шьофори този млад шофьор ли е или самонадеян стар?

19

Агент Мики Маус

преди 7 години

ПРЕДУМИШЛЕНО убийство.....

18

bb

преди 7 години

До до 13Eвалата - това е правилния начин на мислене и поведение.

17

redordead

преди 7 години

ако и двмата са били в дясна лента (не аварийна) и оня чук с чероките поне не е пуснал аварийните, няма как да видиш, че колата е спряла или се движи назад - когато го забележиш вече може да е късно да се реагира.Спирането на магистрала, дори в аврийната, трябва да се случва при крайна необходимост и трябва да се маркира с триъгълник и т.н. - движението назад...нямам думи - този трябва да бъде съден за причиняване на смърт поради крайна наглост и простотия...

16

до 13

преди 7 години

Същото се случи и при мен... преди тунелите на Витиня има някаква странна табелка за София,заради която слязох от магистралата.Заради 10 метра в грешна посока минах 40км по път достоен за тестове на марсоходи! И все пак живота ми струва повече от изхабените нерви!

15

истината е

преди 7 години

Трябва да има на всеки 5 г опреснителни курсове за всеки шофьор - преговор на правилата и изпит .Не бързайте да ми пишете минус,а помислете!!!има хора с купени книжки, има стари хора синилни,има всезнайковци и тн

14

1

преди 7 години

И как ще го накажат? С потупване по рамото, а жената, която е била в кола с редовен шофьор я няма!!!! До кога?????

13

Не е джипът виновен

преди 7 години

Не джипът е тръгнал, тъпанарът в него е дал на заден на магистрала.Колко жертви има на ударени коли в аварийната лента ?

12

Анонимен

преди 7 години

Скоро ми се случи да изпусна отбивка така,можех да дам 100-200 метра на зад,нямаше никакво движение.Не ми го позволи съвестта и карах 70 км повече заради грешката.Карайте разумно.Живи и здрави.

11

hahah

преди 7 години

kakви 140 по нашите магистрали може да се кара с не повече от 100 тряя си самоубиец за повече. колко тряя си луд да не видиш спряла кола и да натискаш до край газта тряя си много смотан честно

10

аман от **********

преди 7 години

не се казва къде е станал удара, но всеки знае с каква скорост се завива в отбивките. Обикновено имаш 30-40 метра да намалиш от 140 за да завиеш. И сега си представи някакъв *** там срещу теб, даващ назад защото спал и пропуснал и не му се обикаля. нямам думи....

9

shpagonti

преди 7 години

Дай на зад! Дай,дай,дай оп. А сега сляз да видиш к'во направи!

8

Анонимен

преди 7 години

не се научи, че на магистрали и големи булеварди като изпуснеш отбивката не се връщаш на заден ход. Масова практика на много места.

7

Пътуващ

преди 7 години

Постоянно обикалям страната по командировки и навъртам по 60-70000 км. годишно. Като видя коли с РВ на регистрационната табела винаги имам едно на ум. В повече от половината от странните ситуации, в които съм попадал (а те не са хич малко, все пак в България карам) заради неадекватно поведение и маневри на шофьорите около мен, РВ стоеше на табелите. За журналистите - няма понятие "дясна" лента на магистралата. Има аварийна, активна и изпреварваща ленти.

6

тъпи ли сти

преди 7 години

пише в дясната лента карал назад не в аварийна

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонименвземи си изхвърли книжката, че утре ти ще караш назад по магистралата. Знаеш ли колко бързо се приближава обект идващ срещу тебе при скорост от 140 км/ч - допустимата.

4

BGStyle

преди 7 години

Аман от Бай ***! Такива се мислят за по хитри от другите. Дано да го затворят до живот!

3

ОПС

преди 7 години

До АнонименТака, както разказват, единия е карал назад в аварийната лента, а другия просто е карал в аварийната лента, освен ако разбира се, ударът не е станал точно на отбивката.

2

Анонимен

преди 7 години

Така както е описана катастрофата не мога да си я представя. Джипа че е в нарушение в нарушение е ама този с пасата наясно ли е бил че той кара колата