52

Анонимен

преди 7 години

Камелия бръсне ли се редовно?

51

патриот съм

преди 7 години

Историка Божидар Димитров крие за Византийското нашествие по нашите Земи , тоест за насилственото славянизиране(налагане насила славянския език) от Византия

50

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Съгласен съм с 61. Потвърждават го и предсказанията на Слава Севрюкова, а каквото тя е казала винаги досега се е сбъдвало. Предсказала е, че ще се отцепи част от югоизточна българия към наша съседка. Това предстои всеки момент да се сбъдне.

49

анонимен

преди 7 години

само,че професоре много ти е къса паметта,когато ТУРЦИЯ и ГЪРЦИЯ водеха война за КИПЪР никой не спря турците да влязът в КИПЪР.

48

Анонимен

преди 7 години

До До 63еми само на 6 съм го карал за това са ми смешни подобни твърдения

47

юбералес

преди 7 години

В думите на Ердоган не виждам нищо агресивно и териториални претенции. Може би и ние трябва да отворим сърцата си за всички българи в Молдова, Сърбия, Македония, Украйна и да мислим за тях, като за българите в Шумен например.

46

до 60

преди 7 години

До АнонименАре ю шнур? Май някой има 2 по история и не знае за такива неща като мездусъюжническата и клането и прогонването на българите от Западна тракия. Чийто потомок е и тоя някога уважаван професор и едно време виеше против тях. Турци още дължи над 20 милярда за заграбените български имоти в Тракия. Ама ти си вий против руснаците, плескай се с вазелин и викай "Здрасти комшу"

45

realist

преди 7 години

А бе дами и господа вижте след 1989 до сега коя държава най много е помагал България,гледайте реално слушайте сърцето си.

44

Анонимен

преди 7 години

На 24 юли 1923 г. в Лозана, Швейцария, е подписан мирен договор между Турция и страните от Антантата, воювали в Първата световна война и Гръцко-турската война от 1921-1922 г. Договорът определя границите на Турция, Гърция и България.Да не се чудите защо Ердоган повдига темата,лозанският договор 2023г изтича,така както изтече договора определящ границите на Сирия и Ирак,нима Турция не е във Сирия???Историците на ДС гузно мълчат,но неизбежното предстои

43

Анонимен

преди 7 години

напълно съм съгласен с професорът.турция никога след освобождението не ни е нападала. заплахата е единствено от русия

42

Анонимен

преди 7 години

Турция не е заплаха ама за кой ? Hо Ердоган е заплаха след като преврата не успя и демокрацията в Турция е нарушена диктатора Ердоган сега ще обеси превратаджиите скоро иде турската пролет и ще го вадим от Ердогат от канавката.

41

Не е за вярване!

преди 7 години

Какви метаморфози трябва да са се случили с този историк,за да говори така угоднически за властта и предизборно удобно за герб,че да се превърне в словесен национален предател?Готов е да се отрече от собствената си професионална съвест и човешко достоинство само да може да оневини пълната липса на национално отговорна външна политика от страна на герб.Професореее, с тези изявления в последните дни може би ще запазите държавната си службица още известно време, но със сигурност загубихте честа си.

40

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЛозанският договор няма нищо общо с България. Не пиши глупости. А "изтичането" му... Колкото и Ньойският изтече.

39

Анонимен

преди 7 години

Лозанският договор изтича 2023г и със това част от българските територии стават спорни,ето за това Ердоган говори ,разбират го добре нашите дс агенти но нямат козове и не смеят да гъкнат,надяват се Турция да влезе в ЕС и да ни се размине но Турция вече предяви претенции и към някой гръцки острови защото и техният мандат изтича 2023г.Не знам дали Турция ще влезе в ЕС но със сигурност танковите и ще влязат в България,тряа стане чудо да се разминем от война

38

До 40

преди 7 години

А какво се е случило?Само без лични изповеди.

37

Анонимен

преди 7 години

За първи път да чуя нещо вярно от набедения професор. Да не са му спрели пиячката?

36

Анонимен

преди 7 години

49 Русия също е заплаха та тя води война с две православни страни

35

Анонимен

преди 7 години

48 и как ще ги спреш да не минават през България

34

гтф

преди 7 години

точно това не го очаквах от него, да няма некъв уред за промиване на мозъци ? Разбира се, че турция е заплаха, заплаха за православните Балкани най-вече.

33

анонимен

преди 7 години

турция не е евр дьржава и няма място в ес не искам да минават през бьлгариясамо неприятности ще имаме с тях