12

до 12

преди 7 години

Абе, аз ако чакам на тея с трудовите договори да ме хранят по добре да си тегля въжетохранете братчедите и полицаите като искате. За кво да работя на договор и накрая да умра на 50 кой ще ми върне парите от удръжките ,ще ги изядат комунистите много ясно

11

ужас

преди 7 години

Пълен бардак е в полицията,такова беззаконие и наглост заслужават строги наказания.....

10

Е,

преди 7 години

ако беше от *** можеше и да набие полицая и никой нищо нямаше да смее да каже,но нали е българин,работещ и по всяка вероятност православен християнин,ела че ми трябваш!

9

Анонимен

преди 7 години

хахахане се разправяйте пред хората с полицай

8

анонимен

преди 7 години

До Анонименняма да ги хрантутиш, ама тия "будали" с трудовите договори после освен тях и тебе трябва да те хрантутят, защото ще ревеш за пенсия, нали?по друг начин се решава проблема..., знаете го.

7

Хаха

преди 7 години

За 6 часово закъснение на полета ще взема 800 евро от авиокомпанията.Има международни адвокатски колегии, които се прехранват от подобни служители.Районното ще остане без пари за гориво няколко седмици.

6

Георги

преди 7 години

Ей затова, лекичко си пускаш телефона на запис и после им разгонваш фамилията в съда.

5

ГАНИОВСКА ДЪРЖАВА

преди 7 години

НАЙ ПРОТИВНОТО РАБОТНО ЗВЕНО СА УШЕВИТЕ...ПОЛИЦАЙТЕ....ЛЮПЯТ СЕМКИ..СПАТ В КОЛИТЕ..ВЗЕМАТ РУШВЕТИ..ПРАВЯТ СЕ НА ШЕРИФИ И БЕЗДЕЛНИЧАТ.КОГАТО ГИ ТЪРСИШ ГИ НЯМА..КАТО НЕ ТИ ТРЯБВА ТИ ДОСАЖДАТ

4

Анонимен

преди 7 години

аз от 5 години работя без трудов договор и данъци не плащам ,няма да хрантутяпаразити като тея полицаи

3

Анонимен

преди 7 години

50 заплати и пенсия на 30 г за тия ***

2

Куха лейка

преди 7 години

Пич това е нормално за тази държава. Пожелавам ти с новата карта да се ориентираш към нова държава.... в България за съжаление имаш само задължения и НИКАКВИ права.

1

БАЧКАТОР

преди 7 години

Българио, родино мила ....