204

Анонимен

преди 7 години

Това е единствения им самолетоносач, друг нямат, сега Путин ще остане със свалени ***! А Ердоганя само това чака!

203

Анонимен

преди 7 години

До bluesky1Няма проблем. Прости ни, че се забавляваме с допотопната руска бойна техника.

202

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 276О, С300 имаше отдавна в Дамаск. Което не попречи на израелците многократно да летят в района и да въздават справедливост.

201

bluesky1

преди 7 години

И какъв е проблема в чова, че Русия праща самолетоносач към Сирия! Точно никакъв! Поне са поканени от законното правителство на президента Асад. Ми нека медиите да публикуват статия в която да посочат на колко места официално САЩ имат военно присъствие и на колко нелегално, без мандат на ООН, включително спец части, воюващи рамо до рамо с ислямистки главорези в Сирия!!!!

200

Анонимен

преди 7 години

Голем майтап - руснаците намекват, че САЩ са пирати и терористи! Точно заради тях са изпратени корабите!

199

акер

преди 7 години

Време е това мръсно православни куче лилиПутин израелската Мосад да му свети маслото защото започна да става много опасен за нас ,а САЩ и запада да заличат с ядртения си арсенал православните кочини расия и ***

198

Киро

преди 7 години

Тези руснаци ще спукат от смях света. Много добри клоуни. Ще ги поканя на рожденния ден на детето, едва ли взимат скъпо с този курс на рублата. Сега разбирам защо са се усрали американците на Доналд Кук, не било от страх, било от смях.

197

Анонимен

преди 7 години

Не так страшен русский танк, как его пьяный экипаж ;)

196

Бай Ристо

преди 7 години

Вие не се радвайте когато някоя голяма сила дрънка оръжие, че ако стане нещо ние сме между *** и наковалнята

195

Анонимен

преди 7 години

До БацеЕдна от версиите е, че индийците са надигнали страшен вой заради дефекти на палубните МиГ-ове които са закупили от руснаците. Руснаците ще се опитат да им "докажат" че са боеспособни, че работата отива да им върнат обратно железата.

194

Анонимен

преди 7 години

До исляма е вреденНай- верните съюзници на "православна" Русия са все ислямски държави-Сирия, Иран, Турция, палестинските терористи от Хамас и Хизбулла.. А Русия е враг на християнските държави от ЕС и САЩ.

193

Анонимен

преди 7 години

Сега е момента американците да ги попукат откъм Баренцево море.

192

Баце

преди 7 години

Русия праща единствения си самолетоносач в Сирия да види дали аджеба ще върши неква работа.

191

Венета

преди 7 години

Не е "интервенция" dnes.bg, а операция -думите имат значение!

190

Анонимен

преди 7 години

До sevНа С300 израелците му хванаха цаката.

189

Анонимен

преди 7 години

До sevс наистина уникалните ракетни системи С300 и С400, които НЯМАТ АНАЛОГ и многократно и безспорно превъзхождат АМЕРИКАНСКИТЕ АНАЛОЗИ.=======ама изречение , а!!Та ко по-точно им е "безаналоговото на С-300 и С-400????Ххахахах!

188

Анонимен

преди 7 години

Това корито не е самолетоносач. Тежък ракетен крайцер способен да носи самолети е точното му име. Ако беше самолетоносач нямаше да може да мине Босфора най малкото.Абе това е копие на руската действителност. Голямо име/реклама и голям бokлуk реално.

187

sev

преди 7 години

Тази гемия, която гордо наричат 'самолетоносач" не вярвам да успее да стигне безаварийно до Тартус. с какъв акъл ще се излагат руснаците с тази пародия на самолетоносач- куп ръждясало желязо, течащо отвсякъде. Да се перчат с нещата, с които са силни - с наистина уникалните ракетни системи С300 и С400, които нямат аналог и многократно и безспорно превъзхождат американските аналози.

186

исляма е вреден

преди 7 години

Русия сама срещу Идил но ще ги изтрие от света.Исляма се спира само с война и пълно изтребление.

185

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Тая гемия на yшанките ли е...