10

А

преди 7 години

ЗАЩО ВСИЧКИ СЕ ПОДИГРАВАТ НА ЖЕНАТА?!НАЛИ В МИНИСТЕРСТВОТО ИМА ПРОТОКОЛ,КОЙТО ТОЧНО ЗА ТОВА ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТА-ДА ДАВА АКЪЛ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ И КАК ДА СЕ ОБЛИЧАТ.ПОДИГРАВАЙТЕ СЕ НА ПРОТОКОЛА,КОЙТО, ЯВНО,Е СЕЛСКА ЧЕСТ.

9

Анонимен

преди 7 години

И тази е като онази "облЯканата " даскалица от Пловдив станала депутат по недоразумение ...специално тази в синьото ми прилича като чистачка от ДАП -Пазарджик с работно облекло!!!

8

Инженер

преди 7 години

Не е въпрос само до специалисти. Тук е и въпрос и на лични качества, вкус, възпитание и обща култура. Това се придобива и във семейството и във средата и не може да се научи в родното село. Това е показателно за ефекта от шуро-баджанащината върху цялата държава. Нямам лично нищо против госпожата, но не стои добре на такъв пост. По-добре ще стои зад щанда на някоя бакалия.

7

нормално

преди 7 години

Лицето на прехода в Бг.

6

аС

преди 7 години

Герберастка Кифла

5

елена

преди 7 години

Боже,пази България!

4

Калинки

преди 7 години

Калинките на ГЕРБ пак се разхвърчаха.

3

Анонимен

преди 7 години

И тая *** е назначена с политическа протекция, както и жалката ви депесарска медия.

2

жалка картинка е таз

преди 7 години

От птичи поглед се вижда, че г-жата е пълна карикатура! Трябва да ги задължат да ползват услугите на специалисти и облеклата им за подобни официални задължения да се одобряват от компетентни хора, за да не излагат държавата!!!!! Околните сигурно са се скъсали от смях, като са я видяли в тази премяна. За нея не ми пука, но излага страната по този елементарен начин! *** нещастна!Добре, че не са я арестували като подозрителна....

1

Анонимен

преди 7 години

Кажете какво става с беженците, не ни занимавайте с дребни неща.Туй стана класика за журналистите - да пускат дребни и злобни теми, а не жизнено важните