52

Анонимен

преди 7 години

Моя страна, моя България, бягам от теб като от Малария. Лютеницата - като ортикария. Съвсем изчезна вече любовта.

51

rusnak

преди 7 години

Леле, ква е тая еуромизерия, хахахаха:)

50

Loyko

преди 7 години

Interesno zashto niakoi maiki i semeistva plachat za detski pomoshti? Unizitelno e spored men edin bashta da ne nameri nachin da izhranva decata i semeistvoto si,Tazi socialna politika e unizitelna,a mnogo hora dori stachkuvat za vdigane na detskite pomoshti,a trazi politika e za stimulirane na * razdaemost i obida za istinskite roditeli,

49

Дуле Савич

преди 7 години

По мое време безплатната закуска беше нещо като сандвич с голямо парче шницел или две дебели кюфтета и кашкавал. Често хлебчето, в което беше набутано това нещо не стигаше и ядяхме месото и кашкавала без хляб.Това беше преди около 20-тина години. Сега като гледам на къде вървят нещата ми се реве...

48

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност в Аушвиц щели да са благодарни от менюто ако имаше начин да видят това.

47

Анонимен

преди 7 години

Другото оставете на страна,това на снимката нито е лютеница нито пък сирене,всеки гледа да пълни джоба никой не го е жал за здравето на хората,това не е никаква държава обречена е да изчезне.

46

Анонимен

преди 7 години

Kакво се възмущавате?Комунизмът все още си е тук!Комунистите, /имам впредвид ГЕРБАВИТЕ/ също и дооглозгват държавата и народа!!!!

45

Анонимен

преди 7 години

това е от 10 години така сега ли го виждате,и ще продължи да бъде так.

44

Анонимен

преди 7 години

А ако това бъде предложено за закуска на любимите ни депутати, какво ще стане с професорката?

43

Анонимен

преди 7 години

Хляба,лютеницата и сиренето са имитация на фалшификата в школото.Защо изобщо им се дава това на децат??!

42

боби

преди 7 години

За съжаление, за това децата ми са в частни училище и градина. Трудно и скъпо. Но, докато съм жив и мога да изкарвам пари, децата ми няма да ядат сирене по 3.99 лв килото. Ядат качествени продукти. Всеки иска най-доброто за децата си. Въпросът е, колко си готов да жертваш. Себе си, най-вече.

41

Като грабна сопата..

преди 7 години

На никого от "хранещите децата в училище", "пишещите задължителни сборници с рецепти", "фирмите произвеждащи закуските", "тълпата държавни чиновници уж следящи и контролиращи процеса" - та ни никого от тях не му пука за децата и какво ядат те. Абсолютно!

40

oho

преди 7 години

добре дошле в Бойколенд!

39

Анонимен

преди 7 години

Безобразие и извращения навсякъде в БГ! Гожтвачки крадат храна от децата в столовете, родители са принуждавани от учители да купуват прескъпи книги и пособия от определени книжарници, лекари изписват скъпи лекарсва за процент и бедния народ търпи и търпи....

38

Анонимен

преди 7 години

Ако им даваха филии с мас, децата щяха да станат умни като тиквения ...

37

...

преди 7 години

Тука всичко е сбъркано! ПО ЦЯЛАТА ВЕРИГА! 1. За 50ст. на ден не може и банан и кисело мляко и пълнозърнест хляб и лютеница и сирене! В ТОЯ СВЯТ НЯМА КАК ПРОСТО! 2. Къв е тоя рецептурник дето в него сиренето е украса да не би там да е написано, че хляба служи за подпиране на виличката само а!? 3. Както на всякъде в БГ тоя дето се е заел с производството на тия сандвичи е "НАШ" човек който си плаща на едни ДРУГИ "НАШИ ХОРА"!

36

Анонимен

преди 7 години

"За 50 стотинки какво очаквате. Получаваш това, за което плащаш".Глупости. Това е от най-евтиния нарязан хляб, лютеницата не прилича на лютеница, а на кетчуп, и не говорим за търговски обект, а за държавна поръчка. Дори при цени на дребно на продуктите сандвичът щеше да е съвсем нормален.

35

До 27

преди 7 години

При нас имаше!! И аз учех през 80-тте и някъде в 6-ти или 7-ми клас въведоха безплатна следобедна закуска в моята пловдивска гимназия: парче тутманик със сирене или кашкавалка или сандвич със салам плюс чай или мляко. И беше много вкусно. Отделно имахме лавка за банички и кифли. Кифлите бяха фантастични и такива вече няма!! Маковите ми бяха любими, както и козуначните. Имахме и столова за обяд, където се плащаше, но.....с розови купони за първо, второ и десерт! Класната ни ги раздаваше за целия месец , тоест и в стола се хранехме безплатно. Готвеха като в ресторант, чак се преяждаше.

34

Мнение

преди 7 години

Цялата ни работа е такава - на хартия има нещо направено за децата, а на практика по-добре нищо да не бяха правили. Това важи за почти всичко в тая държава. Само се отчита дейност, а реалността е такава, че тази дейност не е за подобряване живота на населението, а поредната схема за крадене от държавната хазна.И виновници няма никога.

33

Анонимен

преди 7 години

Парите са отпуснати по европейски програми и излизат по 49 ст на дете на ден. Тук изниква резонния въпрос - тези от Европа мислят децата ни за кучета ли? Щото с толкова пари и куче не може да нахраниш. Да си вземат тези киpливи 50 ст. и да си ги заврат... България е хранила половин Европа със Земята, а сега трябва да чакаме на мизерните им подаяния за да си нахраним ДЕЦАТА сутрин! Позор.