96

55

преди 7 години

Заради болните си амбиции си готова да продадеш и България!ВЪН!

95

Анонимен

преди 7 години

Цикадите на Борисов...

94

Анонимен

преди 7 години

Има си работа до време.Това нейното беше политическо самоубийство.ББ отново пожертва някого в името на собственото си оцеляване.ЦЦ-а е поредната самопожертвователна па-, упс, лелка- еднодневка, но и тя още не го знае.

93

Анонимен

преди 7 години

Поредния голям ритник в лицето на Калинките от Бон Ки Мун и ООН не е светът ясно оди да оглавяваш пуйките на село аман вече.

92

Шефа

преди 7 години

Разбира се , че нито ти Кристалинке , нито мутрата Борисов , нито коня с капаци- Митов , ще напуснете постовете си !То по това се различава нормалния човек , от некадърника ,който си стои до като го изритат!Очевадно се видя какво представлявате , рейта Ви се смъкна и Ви чакат нови поражения и поемане на вина!

91

Анонимен

преди 7 години

Няма да напуска има си работа, а като си има работа защо се кандитатира оставкаааа алооо на лъжата краката са къси.

90

Кибик

преди 7 години

Светът не е готов за жена на име Сталинка да оглави ООН.

89

х

преди 7 години

тази напориста и свръхамбициозна,посредствена юрокомисарка, след грандиозното падане, би т/о да си подаде оставката. ако има някакво достойнство останало.

88

Анонимен

преди 7 години

Вицът за българите и казана вече го знае цял свят.

87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 117.То пък вашите стринки и стриковци,са все `умни и красиви.`Когато някой не го искат,където и да е било,му дават,трето,четвърто,пето,шесто място,и когато някой друг се е намесил в битката,му е крив ,че не е на първо място.Бокова нямаше шанс от самото начало на гласуването,а Кристалина изобщо.

86

ххх

преди 7 години

тя наистина се напъна много и даде всичко от себе си, но... такива са й възможностите. толкова го може. сега следва да си подаде оставката. и не само тя, но и всички съучастници в тази мръсничка интрига (премиер, външен министър и висши дипломати), к. ни направиха за смях и резил пред целия свят.

85

Анонимен

преди 7 години

"Светът може би не е готов за жена генерален секретар на ООН!" !? Ха, сега пък светът бил виновен на нашите недомислявци и самовлюбени самозванци, заслепени от неистов стремеж към власт, без реална преценка за положението и мястото си.Не-е, "хитреци", СВЕТЪТ НЕ Е ГОТОВ ДА ПРИЕМЕ ЖЕНА КАТО СТАЛИНКА, светът се състои от хора и те са чувствителни към явната наглост и подлост, каквато беше извършена спрямо другата българска кандидатка, каквато и да е тя.

84

Анонимен

преди 7 години

"Светът може би не е готов за жена генерален секретар на ООН!"---На това се казва "***". Светът й е виновен! Може ли ДА ОБИЖДАШ ЦЯЛ СВЯТ, затова, ЧЕ СИ НЕКОМПЕТЕНТЕН?Тази чува ли се какво приказва? А иска да става дипломат !!

83

Е ДА ДЕ

преди 7 години

Пробвала се е жената , ама кой да и каже предварително , че е негодна ??? Патката повярва , че има шансове само защото е жена и е от ИЗТОЧНА ЕВРОПА ?

82

Анонимен

преди 7 години

Сталинке, има една много точна приказка - маймyнaтa колкото по-нависоко се катери, толкова повече и се червенее ***...

81

Demokrat

преди 7 години

До Анонимен"Българите толкова много *** лижат и целуват, че устата вече им а посинели."От Българин до Българин има Разлика "Турчино"

80

Анонимен

преди 7 години

Между другото нищо чудно Путин да е дал някакви фалшиви надежди на тиквата, за да се стигне до сегашната ситуация на пълна излагация, от което ГЕРБ губят подкрепа за президентските избори.Еми щом тиквето е такъв глyпak да се подвежда по-този елементарен начин - един меркантилен слуга на ЕС и Вашингтон които налагат санкции на Русия - да се подведе по надеждите които му дава "врагът" Русия, значи си го заслужава на сто.

79

Анонимен

преди 7 години

Бившият максистики пропагандатор и пламенен активист на БКП който за една нощ се пребоядиса и днес е служител на Сорос политологът Иван Кръстев насади *** Борисов на пачи яйца с тази нагла кариеристка.

78

Анонимен

преди 7 години

Между другото нищо чудно Путин да е дал някакви фалшиви надежди на тиквата, за да се стигне до сегашната ситуация на пълна излагация, от което ГЕРБ губят подкрепа за президентските избори. За Путин е много по на далавера проруски генерал да бъде върховен главнокомандващ на такава възлова натовска държава като България през следващите 5 години вместо негов човек да изпълнява тая куха длъжност генерален секретар на ООН. Тиквата отново беше тънко подлъган както стана с увеличението на тока през 201

77

до 106

преди 7 години

Тебе какво те интересува "плевенската кандидатура " нали си имате ваша, тази на пилотчето Румен , концетрирай се там и не пиши с главни букви по всички форуми и по много , потомък на шумкари !