23

хюго бос до 19

преди 7 години

Точно така. Това отдавна не са българи и много ме дразнят като пишат някои как били българи, ама да не сме им пречели, ама били по-малък брат. Нищо такова- независима държава са, да се оправят сами и не искам да имам нищо общо с тях. Било каквото било преди 100 г, днес нещата са други. Който е българин, да си вземе гражданството и това е, но да ми се плещи как някаква си измислена държава бил българска, а те не струват хас. Ноу, тенкс.

22

Анонимен

преди 7 години

направихте го македонски герой този битов алкохолик Миленко! Не ви ли е ясно, че сигурно е бил в нетрезво състояние, я го погледнете, мяза на клошар, какъв журналист , какви 5 лв.?!

21

Димитър

преди 7 години

От четирима гласували...... смях!

20

хюго бос до 20

преди 7 години

Пет пари не давам какво искат Москва и Белград. Интересува ме да не ни чупят паметниците, каквато и да е била причината. И след като голяма част от БЮРМ нямат нищо против да изпълняват плана на белград и Москва, не виждам защо трябва да ги подкрепяме за ЕС./..Откъде- накъде все с другите трябва да се съобразяваме и да преглъщаме нац. си достойнство, само щото видите ли това били игри на Москва? Еми като са толкова ***, да си ги играят. В крайна сметка БЮРМ е отделна държава и не ми дреме за нея

19

sciup

преди 7 години

Da jivee Velika saidinena Albania.

18

маке

преди 7 години

има къде къде по важни въпроси за решаване его язе още не съм решил вино ли да пием или ракийка вие работа бизнес политика се нещо убаво има и у македонско и у бугарско

17

чужд сценарий

преди 7 години

ами то това е крайната цел на Москва и Белград Македония да не влезе в ЕС и НАТО

16

Анонимен

преди 7 години

Няма друг народ, който да ни ненавижда толкова, колкото ни ненавиждат македонците. За мен те не са българи и никога няма да бъдат. ДНека си ги таковат албанците, въобще не ме грижа за тях, така или иначе скоро тази държава въобще няма да я има.

15

деян

преди 7 години

Миленко, дано умреш много бавно и мъчително и след това албанци да ти счупят надгробната плоча

14

Анонимен

преди 7 години

Никакви помощи за Македония. Да си просят от шиптарите и сърбите.

13

Meggy

преди 7 години

Aaa, i *** vi beshi idosal mnogo, am vij kak sa pregrastat bibi i muti...:-) minalo im e...

12

Наблюдател

преди 7 години

До свинаря, защото цяла Македония е против България. Забележете не българите или македонците, а Държавите.... цял живот се е водила тази война. Никой българин не е срещу македонците, както и обратното ние сме една и съща народност, въпрос на политиканстване.

11

София

преди 7 години

България анексира Македония

10

мъсе мъче мъке

преди 7 години

я оставете улавите да си секат корена на спокойствие и да дялкат дъски с чукове по историята. Миленчо вече ясно заяви на Брюксел, че не ще ни в /...звездички.../ ЕС, ни в още по-/...звездички.../ НАТО /само след Сърбия, евентуално/.

9

Анонимен

преди 7 години

Абре Маиненко абе тъпо парче заври се в една пещера смърдиш на скот от километри

8

гост

преди 7 години

До юбералесДа! Трябва да отговаря. Изпълнителната и съдебната власт в Македония трябва да предприемат действия срещу този човек, а правителство трябва официално да че осъжда неговите действия и те не представляват официалната позиция на Македония спрямо България.

7

Анонимен

преди 7 години

Пълен безбожник

6

Анонимен

преди 7 години

Къде е пещерара ,от която е излязъл )??)))))Неандерталец!!)))))

5

Гошо

преди 7 години

Бойкот на всичко македонско!!! Охрид, домати, чушки. .......всичко!

4

Анонимен

преди 7 години

А защо обявиха само него за персона нон грата? Останалите му приятелчета на снимките не са по-различни и по-малко виновни.