119

Гост

преди 7 години

Много груб език,отвратителни сравнения,неуважение.Ако човек е решил да коментира важни и сериозни теми все си мисля,че може да направи това по цивилизован начин.

118

Анонимен

преди 7 години

Радев е човекът, който ще ни спаси от 5 години срам с Цачева! Хора, визуализирайте си го: Цачева да ни представя пред света!Трагикомедия!

117

Вярно е

преди 7 години

ЦЦ са като две капки боза са с ББ по имидж/визия - ботуч пардон ботуш

116

Анонимен

преди 7 години

Въобще не му е притрябвало на Путин да отстрелва бившия гавазин на Т.Ж. по скоро учтиво ще помоли гавазина да снася редовно членския си внос по банков път ,директно докато си плаща няма проблеми въпроса обаче докога ще съумее да се прикрива зад фрази като "договорите подписани от друг"

115

Лисанка

преди 7 години

Нищо лично,но кандидатката на ББ ми прилича на травестит. Още повече - и политическото минало и настояще на Цачева я определя като политтравестит.

114

Анонимен

преди 7 години

Радев е руско-червен плазмодий и национален предател. Срам за българския офицер и воин!

113

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Ако Цачева е проекция на Борисов... - това е добре, това е комплимент...

112

Анонимен

преди 7 години

Защото такава задача му е поставена от Путин.----------------------------------------------------------------------------Да бе. Путин е опрял точно до нашите амеби. Той ако искаше да го разкара, досега да го е отстрелял. Така да се каже. По-скоро е защото идват плащания на главниците по дълговете. А те все пак са 20млрд. И за тях ББ няма оправдание - той си ги взе и той си ги изхарчи. Да не говорим за гредата с арбитража и с Кристалина.

111

Анонимен

преди 7 години

Между другото, може би обръщението все пак трябва да е ген. Радев. Защото все пак е бил действащ генерал (не помня президента освободи ли го). Но генерал, както и професор са си титли, които се запазват и като спреш да работиш съответната професия. Пък и премиерът ни все пак е генерал-доктор. Така чееее. Пък в случая говорим и за пилот. Не знам за какво си мечтаят малките момченца в днешно време, едно време е било да са космонавти или пилоти. Ама големите момиченца определено си мечтаят за пилот

110

бг

преди 7 години

Мишките изпълзяха и плюенето започнаА Радев чия проекция е?

109

Анонимен

преди 7 години

Моите съболезнования на гербаджиите! Но в тоталитарните партии е така - ако трябва и жабки ще гълтате, щом партията нареди! Иначе .... Колко е хубаво да си свободен!!!

108

Анонимен

преди 7 години

Радев радва! И е прав. Въпросът е защо ББ избира неизбираем президент. Аз поне не мисля, че ЦЦ има шанс за избиране. А ББ беше казал, че ако не му изберат президента ще има предсрочни избори. Та въпросът за 1 млн. долара е защо ББ иска предсрочни избори?

107

Гласувайте хора!

преди 7 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВСЕКИ САМО НЕ ЗА ГЕРБ !!!---------------------------------------------------------ТРЯБВА ДА СПРЕМ ТОВА НЕНОРМАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ !!!

106

СДС-рката Нинова

преди 7 години

ГЕРБ! - ПОБЕДА

105

Анонимен

преди 7 години

Много ГЕРБ-аджий тука бе. Колкото и да си кривите душата едно няма да промените.Радев изглежда почтен човек на фона на вашия увехнал гербер.

104

АТАКИСТ

преди 7 години

ГЕРБ - ПОБЕДА!

103

НАТО-веца Радев

преди 7 години

ГЕРБ .... ПОБЕДА! ПОБЕДА! ПОБЕДА!

102

Демограф за Радев

преди 7 години

Генерал,който празнува окупоцията на страната си,рано или късно ще я предаде!

101

Анонимен

преди 7 години

Ако руския агент ген. Владимир Заимов живееше днес, нямаше да бъде разстрелян като национален предател, а подобни на Радев щеше да бъде кандидат за президент.

100

Радев

преди 7 години

Честито,госпожо президент!(и не слагайте минуси- аз съм вашият избраник и кумир,червени айдучета: забравихте ли колко беше хубаво,когато заедно крадяхме и заедно лапахме?)