212

Dodo

преди 7 години

Отишъл Бойко Борисов с Цецка Цачева при д-р Енчев. Д-р Енчев моля Ви в кампания сме, моля направете всичко по силите си малко да омекотим анфаса и профила... какво можете да направите? Д-р Енчев гледал, гледал и казал Ами освен да й забия кол в сърцето, друго няма да е възможно

211

g

преди 7 години

oshte 4god. sram pred sveta,bivsh komynisticheski kadar,demokratichen prezident haha

210

Анонимен

преди 7 години

Това недоразумение в пола не може да ми бъде "майка "!!!!!!! Тези пожарникарски изцепки -вече ми идват в повече -един тип открито се гаври с народа ...и народа до такава степен оскотял и затъпял си трае ...а партийните кариеристи как се хилеха само на тъпотиите ,как ръкопляскаха ..все едно слушат речта на нобелов лауреат....хахаха!!!!

209

до238

преди 7 години

До Анонименама то сигурно вече са готови и крайните резултати от избора за президент.

208

Анонимен

преди 7 години

при това положение ген.Радев печели убедително!Ще гласувам за него,поне е един добре организиран човек.А Цецка какъв главнокомадващ на армията ще бъде,може ли някой да каже!

207

хахахаха

преди 7 години

Новата Цола Драгойчева-майка на нацията.

206

маймуната

преди 7 години

Ще дам всичко от себе си..да прикрия далаверите на "КОЙ". Гласувайте по съвест и морал.Да не забравяме обаче кой ще брои бюлетините

205

Ммм

преди 7 години

Всичко е корупция, и една шепа хора. Господ да ни е на помощ!!!

204

маймуната

преди 7 години

Някой упорито му поставя Бойко на пързалката.

203

Гоце

преди 7 години

Ще гласувам за Таня Дончева, защото и тя като мен е от ЦСКА- Лупи.

202

Анонимен

преди 7 години

Бе то и предходното плстмасово човече така казваше-Ще дам всичко от себе си... И кво? Ще го запомним с жалките изцепки срещу Руската Федерация.Дори не му обърнаха внимание.

201

АнтиГЕРБер:

преди 7 години

Тия недоразумения започнаха съвсем нагло да се подиграват с хората... "майка на нацията"?! - к``ъвто беше "бащата", такава ще е и тя - мижитурка, подвластна на "гайдата" на царя от Банкя... поне има малко по-мъжкарско излъчване от прецедента!

200

Анонимен

преди 7 години

тази държава окончателно загуби разума си и няма никакви шансове да се оправи

199

Анонимен

преди 7 години

българия няма да гласува до това герберастко недоразумение

198

Анонимен

преди 7 години

Няма да гласувам за нея. Безлична, бивша партийна секретарка/ Плевен знае!/ и проекция на Борисов! Искам друга личност да е президент, искам тази личност да е интересна, ерудирана, с ярко обществено присъствие, да не припява на ГЕРБ и да чака да я галят по главата, да е със силен характер и висок морал, също и с ясна българска позиция и способност да се бори за нея с цялата си енергия и смелост! Като я гледам тази женичка, нищо такова не виждам.

197

Задкулисието на ход

преди 7 години

Не допускам обигран политик като Бойко Борисов да не си дава сметка за електоралната харизма на тетка му Цецка. Съжалявам, нищо лично, но това си е чиста проба автогол. Освен, ако не е задкулисна договорка с Гоце и Доган за вкарване в президентската институция на кандидат, подставен в друга партия, като Калфин например..

196

Софиянец

преди 7 години

При тази майка не е ли по-добре да си сирак?

195

А1

преди 7 години

Тази ли наричат майката на нацията????По-скоро Мащехата, като се има предвид кой я издига за президентския пост на Бг!Имахме се един преЦедент в лицето на ПюПю,нямаме нужда от Мащеха!Твърдо "ЗА" ген. Радев!Не за партията БКП, а за Личноста, която ще защитава на първо място единственно интересите на Бг и българите!

194

наблюдател

преди 7 години

Не е майката, а бащата на нацията!

193

Анонимен

преди 7 години

Сигурно и резултатите вече си е нагласил шестака ,да ама не, ако и този път ФАЛШИФИЦИРАТЕ резултатите от изборите сигурно е,че ще стане като във Украйна.