44

Анонимен

преди 7 години

Ердухан с всеки изминал ден става ПО ЖАЛЪК

43

Анонимен

преди 7 години

"Противниците на Турция през Първата световна война ни принудиха да подпишем Севърския договор от 1920 г. и ни уговориха да подпишем Лозанския договор от 1923 г."===Подписали сте, значи нямате право на каквито и да били претенции.

42

до 65

преди 7 години

Черно псе, намажи задницата с възелин-идвам да ти го HAБИЯ

41

Констатинопол

преди 7 години

Да не забравяме, че и днес в Гърция се надяват някой ден да си върнат Истанбул. Хората не спират да се надяват:))

40

до 49

преди 7 години

Кучета като теб ли?

39

гтф

преди 7 години

искаме си Беломорска Тракия !

38

Анонимен

преди 7 години

Цирк ердухан Дами и Господа

37

Анонимен

преди 7 години

Приемница на Византия е Османската империя. Религията в случая е без никакво значение.

36

До 49

преди 7 години

А преврата поради что е бил?Това с кучетата от къде го измисли?Прадядо ти тангриста ли ти го сподели?

35

Тупан

преди 7 години

Е па този *** нема насита мисълта за безсмъртност прави съществото ненаситно чудовише

34

Бате Динко

преди 7 години

Тоя "Ердоган" като е такъв патриот, и се увлича по неоосманизм, ЗАЩО ТОГАВА Е С ЕВРОПЕЙСКИ КОСТЮМ ПОРЪЧКОВ ОТ ЛОНДОН, КАРАТ ГО В НЕМСКИ АВТОМОБИЛ, НОСИ ШВЕЙЦАРСКИ ЧАСОВНИК И СЛАГА ФРЕНСКИ ОДЕКЛОН. Посмесище е пълно.

33

Анонимен

преди 7 години

Чета и се чудя що за хора пишат тук. Какви територии искате да си връщате. Светът е глобализиран и без граници и територии. И все още ще се глобализира. За какво ви е на насраните задци територии след като 30 години не можете да ги вържете с една магистрала. Жалки и смешни сте!

32

До Врабчето

преди 7 години

Нещо бъркаш, съседе.... Византия не е била моно-етническа империя. Така че, да се разберем: гърците нямат COPYRIGHT както върху Константинопол, така и върху Византия. То ако беше така, дай и ние да искаме от Русия цялата територия на Волжско-Камска България... Така че, нека бъдем приятелски настроени- именно сега и на вас ви трябват приятели, нали така?

31

един там

преди 7 години

То два добре, ама да не станат 3! Арменците доста дълго време са владели езерото Ван! Пък орлите от севера(руснаците) са близо и едва ли ще стоят беучастни при един такъв конфликт, при който могат да се докопат до по-голям контрол над Босфора! Интересно е новите ни братя оттатък океана как ще подходят и каква страна ще заемат при един такъв конфликт!

30

Анонимен

преди 7 години

Хаха ***,си ти я да видим как ще се вее полумесец на акропола,по вероятно да саборят джамииката ниска в Атина.Защо ли исляма прави всичко възможно за да бъде изтрита от лицето на земята???

29

Анонимен

преди 7 години

Ердоганчо май ще разширява границите си. Като не го пускат в ЕС, той сам ще се пусне в Европа. Ама очакваше се от един диктатор. Лошото е, че САЩ заради политиката си го подкрепя този лунатик. А Европа страда. Ама ЕС си е виновен де. Като не заема ясна политика. Ама за да се заеме ясна политика е необходимо въоражаване. Имаш ли армия зад гърба си, тогава можеш да отстояваш и политически позиции. За това е важно ЕС да се въоражи и координира адекватно, че да не лиже г**а на САЩ, Русия, Турция

28

Анонимен

преди 7 години

То и турците и ромите все идат откъм индия-да си вървят там днешен инсктанбул е бил Великият Константинопол- и пак така ще стане

27

Анонимен

преди 7 години

Всичките разчети на турската армия са за война на два фронта. За 2 часа По-скоро над Партенона ще се вее полумесец.

26

Анонимен

преди 7 години

България трябва да изчака гърци и турци да се хванат за гушите и да си върнем Цариград с помощта на Русия. Каракачанов ще стане кмет на Цариград. И фамилията му турска. Местните *** ще го приемат.

25

До 37

преди 7 години

Да, цар Борис се е погрижил да ги "погнуси" с огън и меч."Искам главата му, и на жена му, децата му и целият му род"Наистина е гнycно