43

Анонимен

преди 7 години

DreamTheater,много са забавни. Приличат на някакви недоносчета, които се заканват с юмручета на всички, а в същото време партията им е разцепена, всеки е вожд и скоро ще са под 4%. Но по форумите са велики и на лозунги го докарват :)

42

ти да видиш

преди 7 години

Пълни глупости. Ако са смятали че Кристалина има по-голям шанс, защо са си загубили времето да лобират за Бокова? И кой от тия, които вече са се навили да гласуват за Бокова ще приеме България на сериозно след този "обрат"? Явно са изтъргували позицията глав сек на ООН в полза на някой от чуждите кандидати. Вероятно комуниста от Португалия. Честито! Управляват ви продажници.

41

Анонимен

преди 7 години

До DreamTheaterПоне сам си отговаряш!

40

ззз

преди 7 години

Бокова беше топ кандидатура, но я замесиха в някакъв корупционен скандал, от който не излезе съвсем чиста. Но така или иначе постоянните членки на ООН от които ФАКТИЧЕСКИ зависи избора като цяло я приемат. А Кристалина си навлече категоричния гняв на Русия и ако Боко не се е разбрал на четири очи с Путин (в което се съмнявам) то ветото на Русия срещу Кристалина е сигурно - т.е. обречена кандидатура по подразбиране.А, че били комуНиски (кому високи) няма абсолютно никакво значение.

39

Анонимен

преди 7 години

Само едно ще помоля "нашето" поставено правителство - нека Сталинка да си подаде оставката като еврокомисар и да се хвърли с пълни сили и голи гърди в борбата за шеф на ООН! Както нейните предци и ментори са се борили за благото на народа... и Световната банка!

38

ДК

преди 7 години

Бокова ДА НЕ СЕ ОТКАЗВА!!!

37

Анонимен

преди 7 години

Като си много умен - излизай пред МС и сваляй кабинета, бе, Супермен :)Ама, ако ти излезе Тиквата по анцуг и те попита какво искаш, ще станеш по-нисък от тревата, интернет-Че Гевара такъв :)

36

Стоян

преди 7 години

Документи от УНСС (Висшия икономически институт Карл Маркс) сочат, че в периода 1971-1975 г. Кристалина Георгиева учи идеологическата дисциплина Политикономия. В края на 80-те години е сред малцината избрани преподаватели във ВИИ Карл Маркс, получили възможност да специализират на Запад. Един от явяващите се с нея на конкурса е Румен Гечев, който, преди да замине през 1987 г. в Илинойския университет, става секретен сътрудник на ПГУ-ДС, отдел 10 (свръхсекретен щат) с псевдоним Економов.

35

Анонимен

преди 7 години

КОЙ?!? Хайде сега на зла тиква - зъл прът! Къде са сега поспаливите, грозните и мало.умните дето скачаха миналия път!Тези хорица - т.н. "управляващи" за пореден път доказват, че са меко, ама много меко казоно - неадекватни!Представете си вече как ще ни гледат нормалните държави, да не говорим за съседните нам Сърбия и Македония?!?

34

Оксиморон

преди 7 години

Лошо , много лошо . Всичко по силите си направиха да провалят бокова.Но възмездие винаги имаОбясняват колко била десна Кристалина- Е десна комунистка има ли ?

33

Анонимен

преди 7 години

С нетърпение чакам позицията на Бокова. Тогава ще си проличи кой е повече "мъж" и има чест и достойнство.

32

Анонимен

преди 7 години

Като стана дума за състезание в ООН, та се чудя в коя дисциплина се провежда това състезание?! Заграбване на $10 млрд. за норматив или харченето им отново по норматив, но за "третия свят", което е едно и също. Личното ми мнение е че няма кой да премести от върха хитрото португалско човече. На слука. Голям резил станахме в очите на целия свят.

31

Анонимен

преди 7 години

БокуКа тоя път яко се ...

30

Анонимен

преди 7 години

Заради такива постъпки никога няма да получим уважение, а само подигравки. Правителството да си отговори на въпросите. Какво е ООН? Защо е създадено и кога? Кои са постоянни членки и защо? Г-н премиер на България, Меркел не е фактор в ООН и не може да ви помогне колкото и да и се иска. Кристалина ще получи вето и това го знае всеки здравомислещ човек. Няма да се учудя, ако Бокова бъде издигната от Франция. Тогава срамът ще е пълен.

29

Анонимен

преди 7 години

Другарите си мислят, че е като тука...да си раздават позиции, службички, съдийски и прокурорски места на наши и ваши.Да бе да...Не стаа така Боби

28

буахаахахахаххах

преди 7 години

До da"Народа избира Герб!!"------------------------------------кофти дрога , или ти се плаща ???????

27

da

преди 7 години

Всички честни българи подкрепят предложената от премиера Борисов кандидатка. оная е кандидат на мафията и путин и никой не я иска, отделно в социалната мрежа казаха че не и е чиста работата, дрога, проституция, търговия с хора?! Народа избира Герб!!!

26

Анонимен

преди 7 години

Русия и Китай такъва шамар ще отвъртят на протежето на тоя, че чак тиквата ще ходи с тъмни очила.

25

19

преди 7 години

Къде съм писал, че АЗ живея като скот? Ставаше въпрос за вас герберливите :) Трябва да си с много празна Тиква, за да гласуваш за Тиква с мутренско минало, червена партийна книжка, досие на доносник и килийно образование в Симеоново.

24

ШибиРиби

преди 7 години

Ако правителство и институции спрат да се месят и напъват кандидатките имат по големи шансове