8

не ни занимавайте

преди 7 години

И какво ни грее нас бг Народа кристалина или бокова ? Какво са направили те за нас ?Я,някой това да ми каже,моля!

7

Анонимен

преди 7 години

Боко и Ко за пореден път забъркаха каша с невероятни размери за смях на мало и голямо от цял свят! И в Ангола не правят такива циркове, както нашите велики политически глави от ГЕРБ

6

А бе

преди 7 години

Чудесен повод да се поупражняват в реторика....Иначе е пределно ясно,че малкия шанс на Бокова се изгуби съвсем.КриСталинка пък никога не го е имала,но Боко се отърва елегантно от нея.Въпросът за български председател на ООН е приключен,освен ако Русия и Китай не решат друго-малко вероятно.

5

Гошо...Тъпото

преди 7 години

То е ясно че е...предателство и то върви по...линията ФАЩ-Меркел-Тиквун.То и всички други неща от които можеше да...живнем но свързани с Русия,подходът е същия;провалено Белене,провален Южен поток,подкрепено енбарго към Русия с 10...минуса за България и нито лев компенсация и ...пр.Срам и позор за сегашните управници начело с Тиквуня,че един брилянтен и доказан дипломат като г-жа Бокова е заменена с Кристалина със...стъклените очички.

4

Анонимен

преди 7 години

Тая парясница дето ни разправяш в ефир как трябвало да се чивтосваме с арабите, че да се оправил генетичният ни материал. Ми да даде пример на нас простолюдието като ожени родата си за някой авганистанец или иракчанин.

3

до кога

преди 7 години

Никакви шансове станахме първата държава умишлено провалили своята кандидатура,наистина е тежко предателство.

2

Тийн

преди 7 години

А какво значи БСП?

1

Анонимен

преди 7 години

Тази няма да я изберат за шеф на ООН. 100% гаранция.