61

Анонимен

преди 7 години

защо в Саудитска арабиа няма черкви и е забранено да се проповядва христянство а при нас ежедневно се строят джамии спонсорирани от мюсолманският свят .. ТЕ МОГАТ а ние трябва да сме толерантни ?.. Бой по врага

60

НАЙДЕНОВ

преди 7 години

==А С ТЯХНАТА ПОЯВА НАПРЕЖЕНИЕТО В КВАРТАЛА НАРАСТВА^^^ МОЛЯ???? В КОЙ КВАРТАЛ?????? АЗ МИНАВАМ ВСЕКИ ДЕН ДВА ПЪТИ ОТ ТАМ, НА ОТИВАНЕ И ВРЪЩАНЕ ОТ РАБОТА. И КАПЧИЦА ИСТИНА В ТАЯ СТАТИЯ НЯМА. ТОТАЛНИ ГЛУПОСТИ НА ОЗВЕРЕЛИ ИДДДИОТИ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА НАЦИОНАЛНА СЪПРОТИВА.

59

Анонимен

преди 7 години

Е то у нас безспорно има и турско и то много турско, но нали си решил да се заяждаш, давай имаш моето разрешения. Zaгубеnяк. Цялата ни държава е претъпкана с остроумници като теб които търсят под вола теле. Ей такива като теб сте 'яки' само на масата но в реалноста сте 'яки' само в хленченето и оплакването колко Ви е тежко.

58

Факт

преди 7 години

Истината е, че държавата не си върши работата по отношение на мигрантите и най-вече МВР не си върши работата. Затова има проблеми. Мигрантите не са чак толкова много, но им разрешиха да се чувстват безнаказани, както и да се движат на големи групи. При всяка една такава голяма група, следва насилие, особено при мигрантите. Би трябвало Бъчварова да подаде оставка заради пълната й некадърност по отношение на мигрантите, а и не само за тях.

57

NNa

преди 7 години

*** *** от национална съпротива да си направят един самоубийствен атентат в името на фюрера.

56

аз

преди 7 години

парад на аутистите ли ще има?

55

Анонимен

преди 7 години

До коментара под мен: Всичко много точно си го написъл/сла обаче за едно нещо грешиш. БЪЛГАРИТЕ НЕ СМЕ СЛАВЯНИ

54

Некъф луд

преди 7 години

Хващайте брадвите и на пред.

53

бай уй

преди 7 години

До Анонимен 51Имате ли представа, какво сте написал(а)?

52

въй

преди 7 години

Ами мисля скоро да ходя до София за няколко дни. Как да стигна от централната гара до СУ. Автобуса пристига в 6:30, по тъмно. Само с нож имам ли шансове или да си направя димни гранати за тактическо замаскиране на позицията?

51

да ви река

преди 7 години

чета коментарите и тия, дето много ги искат, че да се плодят и множат, няма начин да не са платени. Кухи коментари на продажни коментатори.

50

Анонимен

преди 7 години

ТАМ СЪМ!

49

63

преди 7 години

Извинявам се 61 стана 59 сега

48

mda

преди 7 години

Чета коментари против САЩ, Германия и тн... и толкова много от тях са написани на ЛАТИНИЦА!!! хората които се пишат българи че са дори не ползват кирилицата. Изпитвам леко съмнение в способността да направят нещо такива хора...

47

Къде е кучето?

преди 7 години

Където е коренът на злото, там трябва да се ходи.Иначе е някакво начало и всеки, който не иска да се дупи до след 2-3 години, трябва да е там.

46

Анонимен

преди 7 години

България е малка страна и не може да издържи на такъв огромен наплив от мюсюлмани,които се занимават с насилие,кражби и натоварват на социалната ѝ система.

45

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВзе ми си ги в къщи и нека ти заплождат дъщерите, внучките и пра-внучките. А може и на теб да ти хареса, онзи ден един мъж роди вместо жена му...................Какви внучки и дъщери бълнуваш, България е държава от старци, млади хора не се раждат, а дъщерите и внучките и жените които са останали отдавна вече пpocтитуират в западна Европа.

44

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 7 години

До до 47 Македония е измислена държава .... това си е България !!! Крайно време е така налечените политици да се замислят за това !!! Още в БГ няма или почти няма турци ... само *** и част от помаците се определят като турци ... и това се проспева от пишман политиците !!!!

43

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе трябва да ги тъпчат по лагери.Трябва да ги заселват, да се сливат с нас, да се женят за момите ни, да имат много деца.България е празна и мъртва държава, РАЗБЕРЕТЕ ГО!!!----Да ама не искат. Те изобщо не искат да остават в България, камо ли да се женят за български моми. Единственото което искат е да напуснат България и да си ходят по пътя.

42

Наблюдател

преди 7 години

Имитирането на дейност от МВР рано или късно ще предизвика създаването на паравоенни формирования, т.е. тяхното появяване ще е резултат от бездействието на управляващите.Непрекъснатото бягане от отговорност по "?"-а и чакане "началниците" да го решат допълват картинката на 1 страхлив *** министър председател по недоразумение!