133

Анонимен

преди 7 години

Нарочно ни настройват едни срещу други!Много голяма част от жителите на Скопие и околностите - Охрид, Струга, да не говорим за Гевгелия - знаят истината и родовата си история, но всичко нарочно се потиска и се създава напрежение между хората!

132

Анонимен

преди 7 години

"АМИ ДА, ТАКА Е - ВИНАГИ ОТСТЪПНИЦИТЕ МРАЗЯТ СВОИТЕ ДЕДИ."Няма "отстъпници", братле. Със сигурност я няма и омразата за която говориш. Даже логично е да е обратното на това, което казваш. Някой си сменил религията - ами негова воля!!! (Освен ако не дойде един християнски цар и да му сложи главата на дръвника и да го принуди да стане християнин. Например насилственото приемане на християнството по нашите земи). После човека имал някви блага, щото силните на деня били като него и другите мразят!

131

Анонимен

преди 7 години

155 - Къде точно е имало костници на български войници от Балканската и Междусъюзническата война?

130

Анонимен

преди 7 години

"Маке,дедо ми е българин,на дедо ми дедо му е българин и така поне от 165 година след Христа."От когато е немало българи, викаш от тогава родата е сите българи юнаци... Много знаеш какъв е бил... Ахахах

129

Анонимен

преди 7 години

Така навремето тези тенгристи, които са приели християнството са мразили другите, които са запазили вярата си. И на които 864 година Цар Борис 1 е отсякъл главите и е изклал жените и децата им. Ибаааааа.... колко християнскоАМИ ДА, ТАКА Е - ВИНАГИ ОТСТЪПНИЦИТЕ МРАЗЯТ СВОИТЕ ДЕДИ.

128

Анонимен

преди 7 години

ТЕЗИ, КОИТО МНОГО ПРИКАЗВАТ И ПИШАТ, ДА ВЗЕМАТ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ В ГРУПИ И ДА ОТИДАТ НА КАЙМАКЧАЛАН. НЯМА ДА ИМ ПАДНЕ ПОЗЛАТАТА.ЕДНО МАСИРАНО ПОСЕЩЕНИЕ НА ВЪРХА ЩЕ БЪДЕ ДОСТОЕН ОТГОВОР НА МИЛИНКОВЩИНАТА

127

Анонимен

преди 7 години

"Така навремето тези християни, които са приели исляма са мразили другите, които са запазили вярата си"Така навремето тези тенгристи, които са приели християнството са мразили другите, които са запазили вярата си. И на които 864 година Цар Борис 1 е отсякъл главите и е изклал жените и децата им. Ибаааааа.... колко християнско!

126

Анонимен

преди 7 години

АБЕ, ДОБРЕ. ИМАТЕ ДЪРЖАВА.АМА ЗАЩО ТОЛКОВА МРАЗИТЕ ДРУГИТЕ? знаете защо - защото сте родоотстъпници, отрекли сте се от дядовците си. Защото знаете, че това е грях. Така навремето тези християни, които са приели исляма са мразили другите, които са запазили вярата си

125

Анонимен

преди 7 години

На руските паметници все имат амбразури

124

1912 - 1913

преди 7 години

Що съдим макето бе? Ами къде отидоха костниците на българските войници от Балканската и Междусъюзническата война? Нали всичките ги събориха и на мястото им издигнаха паметници на руските завоеватели. Така Русия възтържествува върху костите на Българите. Сега в Македония ще издигнат на мястото един на Сръбско- Руската Дружба и после *** да правиш паметник на българските войници!Виждате ли дивата омраза?

123

скj

преди 7 години

Трябва да му благодарите на миленко Сега всички знаят за битката на каймакчалан.Видяха и отношението на бурмите е правителството .И какви хора има.изобщо по ония земи.

122

Анонимен

преди 7 години

До юбералесотдавна ги признахме за нова самостоятелна независима държава, защото само така имат шанс да оцелеят без да ги претопят с кьотеци и кървища за албани, гърци или сърби. тия обаче като взеха сякаш улави да магерят историята ха тъй, ха инък, ама тя въджишката никак не пасва на бог Македон, който незнайно защо ненавижда българите по коминтерновски кат същински сърбел. и тъй не могат вече 25 години да дадат смислен отговор - защо Български паспорт вземат, ами не гречки.

121

Чоновски

преди 7 години

Е па като ни нема след 2-3 годин, откъде дошло там отишло, но това не променува фактите за бугарите и техното дередже.

120

Анонимен

преди 7 години

"богомилите, които не се спасяват на Запад, за да оцелеят някак половината стават алиани, а другите католици"Кажи за богомилите, които се спасяват на запад, че искам да чуя :))) Кажи в Босна какви хора се съсредоточават, че искам да е на всеслушание... :))) Кажи и какъв вид Ислям се изповядва в Босна и ще се сетиш сам къде ти е грешката в това, което си казал. Не забравяй, че основните суни школи са 4 на брой. Тоя Уахабизъм от който всички днес ги е страх е далеч от тях.

119

Анонимен

преди 7 години

Абе чоновски,сеги шиптърите ви дупат,а како сте я подкарале след 2-3 години нема и да ви има

118

юбералес

преди 7 години

Makето го каза точно: ''не е важно дедо ми каков е бил, аз сум македонец." С което признава че македонците произлизат от българите. А ние трябва да признаем неговото право на националност, така щото някой от нашите внуци ще се самоопределят като американци или европейци. Това не е проблем. Но трошенето на надгробни плочи е талибанщина - това е проблема и затова не ще искаме да живеем с талибани като Миленко.

117

Анонимен

преди 7 години

До Анонименбогомилите, които не се спасяват на Запад, за да оцелеят някак половината стават алиани, а другите католици - и двете форми дразнят сунитите, но ги използват и търпят по политически причини

116

Анонимен

преди 7 години

До МакетоГледай сега, Маке... Уважавам те, щото си човек. Нека си македонец! Нека си живееш в Македония! Не ти искам държавата, не ти искам земята! Бъди щастлив какъвто си и където си!Искам само честно да кажеш... дедо ти българин ли е бил? Ти нека си македонец... мене това не ме интересува. Интересува ме дедо ти.Не искам много нали?

115

Макето

преди 7 години

На бугарите дедовците им какви со? Славяне, тракици, прабугаре от изток? Световните карти се изменуват по една или друга причина. Сега има држава Македония и точка. Какво е било що е било едно време, нема значение. Много турци са произлезли от потурчени бугаре, но днес са си турци и не ги интересува каков е бил дедо им, нали? Каков и да е бил бугаре немаа се пишуват.

114

Добруджанец

преди 7 години

До Чоновскиа, най-сетне един се писал антички братчед. Чоне, що куберци не вземате гречки паспорти, толкоз ли един дедо немаш грък, хем гърците по-уредени и по им се радват из света, с повече привилегии са?и като не искате в НАТО и ЕС преди сърбите, що не кажете пряко в Брюксел, ами се мъчите по баирите с чукове, или вие тъй по нашенски за актив според опорните точки по изборите.