34

Нетолерантен

преди 7 години

Аз пък не съм толерантен!Толерантност е най -мръсната дума!

33

Анонимен

преди 7 години

Роби, пренесете цялото си мизерно имущество и дъщерите си в олтара на бог Толерант!

32

Анонимен

преди 7 години

На голо дyпе толерантността си е чисто ***** !

31

Анонимен

преди 7 години

Абе, откога тази пресвета Толерантност тихомълком стана религия!?

30

НИКО

преди 7 години

предлагам да отиде на гости в някой бежански център с преспиване и да сподели толерантноста си

29

Анонимен

преди 7 години

Точно днес ли реши да говориш колко трябва да сме толерантни, когато се разбра какво ще се прави със 160-те милиона, които Борисов взе? Ще ги заселвате тук въпреки тоталното неодобрение на това решение от българския народ.

28

Софиянец

преди 7 години

Защо триете? Защо изтрихте коментара, в който по Закон искам Фандъкова да покаже доходите и спестяванията си? Вие *** защо не признавате Законно Законово искане? Нека покаже Фандъкова авоарите на себе си и семейството си, както е по Закон български и Европейски. Или да напиша до Прокуратура и ЕК за вашета цензура незаконна и да покажа скрийн шотовете!?

27

Анонимен

преди 7 години

Толерантни е едно, *** послушни подлагари е друго!

26

Анонимен

преди 7 години

А,така Данче все още тук там някои те разбира като му хортуваш на български,ще мине още малко време и каквото и да кажеш никои няма да те разбира.

25

Анонимен

преди 7 години

Да си толерантен, не означава да си глупав и да предоставяш доброволно без бой страната, дома си, благата си на мераклии за лесен живот! Никого не сме канили, никой не ни и трябва! Този път ще се изпотрепем най толерантно!

24

Анонимен

преди 7 години

Най толерантно, ама НАЙ ТОЛЕРАНТНО искаме всички незаконно пресекли границата да бъдат изхвърлени от страната! НЕЗАБАВНО!!! Не граничим с воюващи страни! НЯМА НИКАКВО ОСНОВАНИЕ ДА ГИ ПРИЕМАМЕ, "ИНТЕГРИРАМЕ" И НАЙ ВЕЧЕ ЗАСЕЛВАМЕ ТУК!!!! Имаме си и безработица, и премълчавана инфлация, и местни за издръжка "недоинтегрирани" от няколко века!

23

Анонимен

преди 7 години

Ако посееш толерантност, ще получиш толерантност!!! ако посееш омраза, при добра реколта бая ще ти се върне.

22

Анонимен

преди 7 години

Оставка ***, бездарна гад! Съсипа екологията с тоя скъп билет!

21

buba

преди 7 години

Защо не сте толерантни към българите, към старите и болните? Чак тогава имате право да говорите за бежанците.

20

славянин

преди 7 години

Тая леля ако изкара само една нощ ''толерантно'' в някой от бежанските лагери след това поне един месец няма да може да си седне на ***!

19

Анонимен

преди 7 години

"... фестивала, който се провежда на площад "Бански".---Я, си кажете направо: "... който се провежда ДО ДЖАМИЯТА в центъра на София."ИЗНЕСЕТЕ МЕРОПРИЯТИЕТО ВЪВ "ФАКУЛТЕТО" !!(А може и в Самоков, пред Байракли Джамия.)

18

Йорданка Борисовна

преди 7 години

Мен лично ме интересува финансовата ревизия на Фандъковата Топлофикация. От колко века не е правена????За толерантност към Фандъковна, Йоранка Борисовна по повод на сметките от които тя и ГЕРБ краде от Топлофикация и дума не може да става ! Фандъкова Йорданка Борисовна, е за затвор заради безобразните сметки на калпак на софийската Топлофикация. Бог да накаже тази алчна и безсъвестна руска учетелка, която Бойко толкова много либи.

17

Анонимен

преди 7 години

Фандък ,питай софиянците,

16

до 19

преди 7 години

Как си представяш, че ще сляза от самолет и ще се кача в каруца с магаре?. През София минавам транзит.....

15

бай Иван

преди 7 години

Толерантността и на Меркел започва да и идва в повече.На Фандъкова и е простено,защото е учителка,а учителите във времето стават наивни,което е професионална деформация поради работа с деца.