49

ANONY

преди 7 години

КРАЙ НА ШЕНГЕН

48

оценка

преди 7 години

...Тя посочи, че от влизането си в ЕС през 2007 г. България не се е присъединила към нито една европейска политика...... ОТ ТОВА ПО ТОЧНА И ТЪЖНА САМООЦЕНКА ЗА БГ ----НЯМА. И ВИНАТА ЗА ТОВА Е НА НАС, БЪЛГАРИТЕ, ЗАЩОТО ИЗБИРАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ХОРА --ЧЕЛИ ВИНЕТУ, ХИДРОИНЖЕНЕРИ ИЛИ БЕЗ НИТО ЕДИН РАБОТЕН ДЕН-КАТО СТАНИШЕВ.

47

Крaвaрския трол

преди 7 години

е нaркомaн и криминaлно проявен,полициятa го прибирa всеки ден,крaде кокошки,грaби стaрци по селaтa,блудствaл с бaбичкa в горaтa,пред грaдинки и училищa- зaрибявa ученици,дa им плaсирa нaркотици !

46

Нa снимкaтa виждaм

преди 7 години

еврокурвaтa и бившa любовницa нa Бaрозо,мръснaтa Куневицa дето съсипa ядренaтa ни енергетикa !Aнaтемa зa нея,дa пукне мъчително по- скоро !

45

Анонимен

преди 7 години

След като Шмеркел Изперкелщайн ги покани ,сама да си сърба попарата и да се оправя ,в България имаме нужда от инвестиции и качествено образование ,от икономически емигранти като пакистанци,афгани,и вчера слезли от клона ,нужда нямаме

44

За какъв ...

преди 7 години

Ни е този Шенген, и за какво ни е този Eu .За 25 години демокрация какво хубаво видя тоя народ ?Освен безработица ,инфлация,престъпност ,корупция,мизерия нискокчствено образование,разбита армия и смачкана полиция ,които не могат да опазят 1/4 от гранницата ни ,камо ли цялата страна.На другата везна са една две мъгистраальи които са като междуселски пътища в Холандия и някоя нюню инвестицийка в заводае със заплата едвивалент на заплатата в Мозамбик М.а.й.н.а.т.а. му на EU

43

Голата истина

преди 7 години

Военно-политическия сатанински култ към демони, позиращ за "религия" - исляма няма място никъде в нормалния, християнски цивилизован свят! Това е един силно заразен вирус, на който овреме трябва да мусе намери ваксина! Иначе убива много бързо гостоприемника си!

42

Анонимен

преди 7 години

До тук освен, че разбиха и малкото останало работещо от икономиката, май други съществени ползи няма. И само не ми казвайте, че Б Телефонна Компания, Енергетиката, Концесиите за злато.... са продадени в полза на държавата. А сега ни готвят за гара разпределителна на световната из'мет. Само не ми показвайте снимки на деца и майки от сирия, защото те са няколко процента от това което пристига.

41

Анонимен

преди 7 години

Никой не трябва да прави каквото казват Германия и Франция, че положението ще се оцапа още повече! Вече видяхме до какво водят техните идеи. По добре да се съобразяваме с унгарците - поне имат нещо в главите. По принцип бежанците трябва да се пращат най - вече в ъв Франция и Италия, че те бяха най активни срещу Кадафи и Садам.

40

Анонимен

преди 7 години

Някакси, оставам с впечатление, че тези терористични актове вече за нищо ги нямат. Полиитиците явно свикват много бързо с всичко.

39

Анонимен

преди 7 години

Тралала... Лудница, и само такова. Тея всичките говорят ли си изобщо и за какво става дума тук?

38

Анонимен

преди 7 години

Нещо кроят тия хора.Как сега се разбърза с тоя Шенген?Реално никой не чака Шенген за да емигрира.Има си много други начини до един законни за тия които искат да живеят и работят другаде.Значи целият тетър е да накарат още бежанци да идват в БГ... Защо?Просто държавата ще стане по-гадна и опасна за живеене.Да не би да си правят сметка да прилапат кинтите дето уж ще вземат за евроинтеграция на бежанците?Дано не е така,че ще замязаме на Афганистан..

37

Анонимен

преди 7 години

Сега е супер добре за България,че не сме в Шенген.В противен случай щяха да идват стотици хиляди бежанци от цял свят за да получават гражданство.Аз не мисля че има българин който е трезвомислещ и разчита на Шенген.Освен ако не си прави сметка да редува държавите в Шенген като сезонен работник в земеделието..

36

Анонимен

преди 7 години

През къра ми е за Шенген, ние не сме в него, така че няма да участваме в общата ви политика на масово ислямизиране на Европа.

35

няма ликой

преди 7 години

Тая дърта кифла ще сложи край на европа

34

сус бе гювендио

преди 7 години

Танте Изперкел ги покани, а после бръщолеви за обща европейска политика!? Убеждавам се за пореден път, че тая оФцЪ е или тотално куку или ни прави целия континент на такива. Не мога да разбера и немците защо са станали толкова залюхани и не е смъкнаха на момента тая дърта куха немска крава. Та тя им съсипа държавата. Все още нищо не са видели те. Съвсем скоро, като почнат да се множат, като зайци поканените ***, като почнат да правят още по-големи зулуми ще видят германците...

33

Тайсън

преди 7 години

Значи така: Сащ и Израел си играят на войни, Германия си продава военната продукция и автомобилите на Сащ, после Меркел кани по заповед на задокеанските си покровители половината свят и накрая ни налагат условия ако не изкусаме говната с тях заедно!!! Айй сиктир

32

Анонимен

преди 7 години

Значи - край на Шенген, това е по-малкото зло.

31

Анонимен

преди 7 години

То така или иначе Шенген няма да видим така че кво ни пука.*** заплахите

30

Анонимен

преди 7 години

Германия с ултиматум: Заедно за бежанците или край на ШенгенВиждам аз Заедно с Руска Федерация както винагиСтига толкова мъки Оттуй нещо ЕвропаСъюз не става