33

Анонимен

преди 7 години

Сами са си виновни. Да не мрънкат.

32

Анонимен

преди 7 години

Не е ''юбералес'' защото ние нямаме такава буква в българския , по добре с ''у'' тоест убералес

31

Гладен редактор

преди 7 години

Германците да не се оплакват ами да вземат да си свалят тая бабичка. Бабичката е виновна не само за това което виждат по улиците в Германия, ами и за цяла Европа. Бабичката от Германия ги домъкна тези тук, не съм аз. Така че Германците да си погледнат в тяхната ***, там е свинятa която сътвори тези безобразия. Не е при мен, при тях е....

30

Анонимен

преди 7 години

На снимката виждаме ЕС през 2030-та година под мъдрото ръководство на брюкселските ка пу ти. Единствената разлика ще е, че надписите ще са с арабски йеролифи.

29

Анонимен

преди 7 години

SAMO STOICHKOV

28

Анонимен

преди 7 години

"Всичко вече е арабско, не остана почти нищо германско!"Така става когато слугуваш на "европейските ценности"- превръщаш се в арабска ***. Парадоксално е, че съюз наричащ себе си "европейски" насърчава арабизирането на членките си.

27

Анонимен

преди 7 години

Всичко копирано 1:1 от сайта на Дейче веле , ми аз по добре да чета там

26

фаса

преди 7 години

С други думи.Няма петрол,няма икономика,няма пари,европейците започват да недоволстват.За да има евтин петрол,Европа трябва да напада военно държавите които имат петрол,което води до миграция на тамошните жители щото валят бомби.И кво излиза че европеица иска пари,евтин петрол,да хвърля бомби,и хората които искат да из бягат от бомбите,да бъдат разстрелвани в морето за да не стигнат Европа.Относно бурките,и те ще паднат,лека по лека.

25

Стига плакахте

преди 7 години

Стига сте плакали на чужди гробища!Европейците иозбщо не им дреме на онази работа за нас, всичкото им богатство е придобито чрез вековно грабене и плячкосване на колониите. Четете какви и.диотии са правили само преди два века, какво жестокости какви убийства.Те нас не ни смятат за хора. Кажете на някой французин, че ние българите сме християни и ще ви се смеят в лицето. Да не говорим за арогантните с нас чехи и поляци.Дайте да мислим ЗА НАС и за България, ония да си се оправят.

24

Анонимен

преди 7 години

До до 22 юбералесТова се случва при разтеж.

23

Анонимен

преди 7 години

"2050 мюсюлманите ще са мнозинство" Има една дребна подробност пред увеличаване на популацията им. И тя е, че за да се изхранва това мнозинство ще трябва нещо да произвежда. Сега германците произвеждат, но те са висококвалифицирани и трудът им се заплаща добре. Но когато арабите станат мнозинство кой ще произвежда за да ги храни? Сега голяма част от тях са дори неграмотни.

22

юбералес

преди 7 години

За да може ЕС да навакса изоставането си от САЩ във военната област, и да не бъдат зависими от тях, трябва до 2050г. да се отделят допълнителни 400 млрд. евро -годишно, и ангажирани постоянно 2млн. души. Разбира се, че по-голямата част от тези хора ще са немци. За тази цел е нужно освобождаване на заеманите от германци нискоквалифицирани работни места и прехвърлянето им на ''***''. Тоест немецът ще прави това което умее най-добре - самолети и подводници, а арабелата - манджи и дюнери.

21

до 22 юбералес

преди 7 години

Herr юбералес. Незнам какъв разтеж има в Германия в момента но цените на стоките се покачват....

20

Анонимен

преди 7 години

до#10: "тази"(шмеркАААл) е жива,защото Дойчоландия вече е умряла!Наистина,както отбелязват някои от коментиращите,уникално еврео-англо-американско постижение - без *** нито една пушка , да се спука балонът на германската идентичност и се арабизира за нула време,а заедно с нея,да се повлече и по-голямата част,от това,което някога е било "Европа".Евреите хванаха младото поколени на Европа и го превърнаха в пихтиеста бездушна маса,а то взе и повлече и другите.Гледаме умирането на Европа!

19

Анонимен

преди 7 години

Жалко за Европа! Отношението на набедените за лидери е безотговорно. Как пък в целият цивилизован свят се случиха по едно и съшо време такива слабохарактерни президенти и премиери?

18

ние може и да не

преди 7 години

доживееем но е наистина ....тъжно как се променя европейското в нещо друго . за пояснение живея повече от 10 години на ..запад и виждам промени които не ми харесват !!! вярно е , че преди имаше малкоа разликиа с България но сега нещата се влошават наистина

17

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да става,д***ртата шмеркелица продължава да си какниже и да вика харабяските мюсулита и това безумие няма край.Няма край и обезумялото юроспийско стадо,което продължава да се свива и мълчи страхливо.Единствено Вишеградската четворка и Австрия се мъчат да реагират на това нашествие,но единственото,което могат да направят е да опазят само себе си.Но докога ще смогват?Всичко останало зат***пяла оfffча маса,на чиито връх,разбира се сме ние!Че кой друг!При 5 вековен сън!!!Бе-е!

16

Анонимен

преди 7 години

след 5 год в германиядвама полицай спират съмнителен автомобил и искат на водача личните документи , един полицай ги оглежда и се провиква към другия- ей Амед , виж го тоя каква странна фамилия имадругия отговаря- вярно бе , Мюлер , такава фамилия не съм виждал

15

Лакомо д.., кръв с..

преди 7 години

Германците са си виновни сами. Преди десетилетия ги мързеше да вършат черната работа и си извикаха турци, техните компании си отварят онази работа за парите на С. Арабия, сега концерните им искаха да минат тънко и имат работници, на които да не плащат пълни осигуровки.Иначе са си пълни ментарджии и плячкаджии. Доведоха света до две световни войни, а сега отиват където им е мястото на арогантните дебели бираджии.

14

юбералес

преди 7 години

Ръстът на немската икономика е с рекордните за десетилетието 5%, прииждаштата евтина работна ръка ще бъде насочена в услугите и нискоквалифицираните места. Оттам ще се освободят много германци, които могат да се насочат към машиностроенето, електрониката, химията, инфраструктурата, армията. Да напомним, че на Германия предстои да е в основата на бъдещата армия на ЕС, както и свързаното с това производство на самолети, ракети, спътници, кораби, подводници и пр. както и съответната инфраструктура