18

Анонимен

преди 7 години

Много точно казано. Мога само да съм съпричастен с болката на този човек.

17

Анонимен

преди 7 години

Трайчо, гледам умно говориш, изглеждаш интелигиентен човек. Вземи се в ръце и действай умно. Обмисли го хубаво, имаш време и съм сигурен, че ще намериш правилното за теб решение. Психиатричната клиника също има своите предимства пред строгоохраняван затвор.

16

Едикойси

преди 7 години

Евргогейски ценности.Око за око, зъб за зъб!!! Това е истината драги съфорумци...Че адвокат, пък съд, пък топла килия....а я сега и Хелзинкси комитет и той да си каже мнението да ли случайно някоя право не му е нарушено..Ай сиктир!! Убил ли си....в челото един куршум и това е... пък и рецидивист бил...ццццНяма оправия ей..няма.

15

подкрепете бащата

преди 7 години

прав е човека,Това не е наказание за убиец!Та тоя *** ако излезе дори и след 20 години и живее във вашия квартал, близо до вашите деца,внуци....Бихте ли го приели като НОРМАЛЕН СЪСЕД??? аааа вече си мислите-Дано умре! ами да се надяваме да променят законите за НАКАЗАНИЕТО ЗА УБИЙСТВО,дори да не е смъртно но СПРАВЕДЛИВО!!!

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен9Това означава ли че и себе си мразиш? Защото всички ние сме си я направили такава държавата.

13

Васа

преди 7 години

Много неизяснени обстоятелства имаше около смъртта на това красиво момиче. И твърде слаби доказателства, че именно този е убиецът.Не ми пука за него, но ако убиецът е на свобода, няма да се размине само с тази жертва.

12

до 9

преди 7 години

Дадох ти +, защото и аз съм на твоето мнение, но според мен е по правилно да се каже "държавата" вместо родината. Защото родината е място (географско понятие) където сме се родили, нищо повече.

11

Анонимен

преди 7 години

Този убиец е рецидивист и не виждам защо трябва да живее. Убитото момиче е било полезно за обществото учило, работило, но видиш ли този има правото да и отнеме живота, а той имал права и не може да последва тази участ. Този шмугльо се явява по високо стсящ и с право да отнема чуждото право. Що за толерантност е това, да толерираш никому не нужен човек вреден за всички.

10

Анонимен

преди 7 години

Трябва като в САЩ, на електрическият стол и край.САЩ нима не са демократична държава? Какво само ми говорят тук за правата на престъпника? А правата на жертвата?

9

Анонимен

преди 7 години

До БългаринНе, Вероника няма да се върне, но поне други убити със сигурност няма да има! Освен това защо един убиец има права, след като цял живот е вредил на обществото? Защо вместо да го пратят да работи в мините, живее луксозно пак за сметка на обществото, чиито правила никога не е зачитал? Ако смяташ, че това е редно, значи ненормалния си ти!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Как те мразя, "мила" родино.Как само ме е срам, че съм българин.

7

Анонимен

преди 7 години

Този свят е гнил. Не целият, само цивилизованият, толерантен , наркоманизиран, корумпиран, правозащитен за престъници и строг за нормалните хора. Тои свят трябва или да се промени или да се самоунищожи та на негово място да се появо нов свят с нови хора.

6

Нед

преди 7 години

Прав е човека ама няма кой да го чуе.*** народ ,всеки глада себе си докато не го връхлети нещастието!

5

Анонимен

преди 7 години

Е, даq дето се вика - I love this game.

4

Анонимен

преди 7 години

Обичам България!

3

Анонимен

преди 7 години

Трайчо, гледай филма "Ворошиловски стрелец". Руски е. Хубав. От него ще научиш какъв е изходът от това положение.

2

Българин

преди 7 години

Требе да се върна смъртното. Като го убият и Вероника ще се съживи и таткото ще се успокои!

1

БХК

преди 7 години

БХК,веднага да осьди тия приказки на бащата на Вероника