37

ХАААА...

преди 7 години

НАЙ ГОЛЕМИЯТ МАНИПУЛАТОР НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ ДО СЕГА -УВЕЛИЧИХА ЗАПЛАТИТЕ НА ЧИНОВНИЦИТЕ В ОБЩИНИТЕ ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ЦВ.ЦВ. НА ИЗБОРИТЕ - НЕ ОБЯВЯВАТ КОЙ ЩЕ Е КАНДИДАТА ИМ ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА НАПУСНЕ ПОСТА СИ КОЙТО Е КАНДИДАТА

36

Кво праим?

преди 7 години

Всяка кампания за президент в т.н. демократични държави или да го кажем в държави, в които се провеждат ужким избори, трая поне половин година. Поне спазвайте приличието от ГЕРБ. Ами ако ни дадете за кандидат някой канибал-педофил-мейцеубиец? И за този канибал-педофил-майцеубец гласуват купениот вас гласове от салафидската махала на Пазарджик, ДОСТ и изселниците от Турция, какво правват нормалните българи???? Кво праим???? Или искате да ви вярвам на блайнд? Няма начин!

35

герб ВЕЛИКО ТЪРНОВО

преди 7 години

А ПИТАХТЕ ЛИ СТРУКТОРИТЕ, ИЛИ ВИЕ Г-Н ЦВЕТАНОВ ЩЕ НИ НАТРАПИТЕ ВАШИЯТ ЛИЧЕН ИЗБОР ЗА ПРЕЗИДЕНТ ТАКА, КАКТО НИ НАТРАПИХТЕ И КМЕТОВЕ, ДЕПУТАТИ.... ТОЗИ ПЪТ-НЕ!!!

34

герб

преди 7 години

АКО МИНИСТЪР МОСКОВ НЕ БЪДЕ СВЕТКАВИЧНО УВОЛНЕН И АКО СЕ ВЪВЕДАТ ПРЪСТОВИТЕ ОТПЕЧАТЪЦИ - НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ОТИДЕМ НА ИЗБОРИ АЗ, ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО, РОДНИНИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ НИ! НЕ МИСЛЕХ, ЧЕ ЩЕ ГО КАЖА, НО ЩЕ НАПУСНЕМ И ДЪРЖАВАТА!

33

Анонимен

преди 7 години

"Нашите структури в цялата страна, са готови и приемат решението, което ще бъде окончателно, на Изпълнителната комисия"Да ви го на-чукам на болшевишките глави. Структурите вече приемат решението, което решение на Изпълнителната комисия още не е прието. Мръсни, долни сви-не!

32

ivan

преди 7 години

Какви структури, какви политико-организации---- Дръжте се---ще ви издухаме!!

31

Анонимен

преди 7 години

А къде избяга СеГей ?Защо се скри в Швейцария с мъжа си - Моника ;)

30

Млад гербист

преди 7 години

Името и личността на кандидата са без значение. Важното е да е добър и лоялен гербист и да бъде винаги готов да изпълнява каквото трябва.

29

fsd

преди 7 години

Смятайте колко са самоуверени, че какъвто и човек да сложат той ще спечели. Да не се окаже, че са ме посочили мен и една приятелка за президентска двойка. И нали ме издига ГЕРБ, значи ще спечеля. Какви дебати, каква политика - тия се крият като малки деца. Серго правилно им каза, че са циркаджии, а коронният номер е "Как се печелят избори".

28

Фидел Беев

преди 7 години

Важното е кандидатът да фигура, приемлива за Бойко и Пеевски.

27

Анонимен

преди 7 години

Мачкай Цецо, тролингените плюят отрова, не им плащат от Масква, ядът само руска овесена каша ;)Ще спечелиш и тези избори, рускофилосите що се напъват изобщо?

26

Цецо е прав

преди 7 години

И защо искате да знаете кой ще е ?За да го оплюете предварително ли?Цецо е най-добрия и знае какво прави.Неслучайно искахте да го затворите!Цецо печели всички избори с успех.Почвайте да плюете сега.Но няма да има полза :)))

25

Анонимен

преди 7 години

Този празен поглед на снимката...

24

Анонимен

преди 7 години

Най-вероятно изчакват другите партии и коалиции да обяват кандидатите си и тогава да започнат отпечатването на фалшивите бюлетини.

23

Анонимен

преди 7 години

От гореизложеното се вижда, че "структурите по места" били готови да приемат кандидатурата, но всъщност още не знаят коя ще е тя. /?!? / Е..... си партията!

22

Един от народа

преди 7 години

През 2021 го обявете кандидат-президента в деня за размисъл,щом толкова ви е акъла.По 2 камшика да ви жулят гърбовете ви е малко,ши.ани политици!!!

21

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Цецо го разбирам и неговата не е...лесна.Боко му е хвърлил партийните и изборни дела и чака само...победа.Трудно ще му бъде на Цецо,след един провален президентски мандат на сегашното тяхно протеже...прецедента Плевненлиев.То беше радост,когато го номинираха и след това...спечели.Даже си смениха и часовниците с Боко.Хубава е човешката радост,ама след това цял народ...псува и сега помни.Та затова Цецо отлага до последно;ако има чалъм,да обявят следващия си кандидат за...прецедент ден преди избора

20

Българин

преди 7 години

Аз залагам на Цветанов за президент.

19

Анонимен

преди 7 години

Интересно е дали и на тези избори СИК (ГЕРБ) ще спечелят и кои са хората гласуващи за СИК?

18

Анонимен

преди 7 години

Има и вариант ГЕРБ да подкрепят генерал Радев. Тогава е сигурно, че ГЕРБ ще спечелят и тези избори.