49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 94С кой си се опитал да живееш мирно бе сикиндирик балкански! Масови кланета на мюсулманите продължават до края на ПСВ, а пък насилсетвената асимилация продължава и до ден днешен, като през средата на 80'те години достига апогея си с диващината, наречена "възродителен процес"! Ако турците бяха ви направили само една стотна на една десета от това, което твърдите да са ви направили - аз откровено съжалявам че не са!, то сега нямаша да има дори една крива *** останала да ***!

48

Анонимен

преди 7 години

ИСКАХ ДА КАЖА ТУРСКИ ОМЛЕТ ПО КЮРДСКИ. КИС КИС КИС ООООХ ЩЕ ПАДНА ОТ СМЯХ....

47

Анонимен

преди 7 години

Та като стана дума за съжителството. От 140години се опитваме да съжителстваме мирно с вас не се получава. Все ръчкате. Защо можем да живеем мирно с арменци и евреи? Дори когато Хитлер искаше да избие евреите ни, целия български народ се вдигна и ги спаси. Къде бяхте вие тогсва? Нямаше ви. Винаги ви няма когато трябва да се спадяват хора, щото не сте по тая част.

46

Анонимен

преди 7 години

ТУРСКИ ОМЛЕТ ПО СИРИЙСКИ. КИС КИС КИС КИС....

45

Анонимен

преди 7 години

Гаджарите продължават да затъват в блатото. По-п.рост политик от Ерджолан скоро е нямало на света. Давай да се караме с всички и след месец, а чакай чакай дай да се сприятелим. *** и недалновидната му политика ще разцепи страната, ама квот сам си напрайш никой неможе да ти го направи.

44

O

преди 7 години

Аз пак не разбрах сега, защо Румъния, Македония, Унгария, България, Чехия и много други държави никой не ги напда и никой не ги мрази ? А пък вас турците все някой ви напда, все някой ви е виновен, все искате да колите, да избивате, да превземате.. Сега пък Путин ви бил приятел... Май не сте гледали пресконференцията и снимките, единствената усмивка беше на Путин, вашето пиле гледаше тъжно и надолу ! Сами сте и сами ще си останете.

43

До 86

преди 7 години

Преди малко пак имаше атентат в летище Диарбакър... значи те като правят браво на тях, а ние като се опитваме да ги спрем сме убийци. Така ли ...

42

100%TURK

преди 7 години

Ракетата е пратена от така наречената YPG , сирийския клон на ПКК. Война е , няма как ! Не е възможно все от една страна да има загинали ,но това пък е повод да ги довършат до крак. Вече никой не ги подкрепя.

41

До 82

преди 7 години

Аз много добре си знам историята:-) кюрдистан едва ли ще има, ама България както вървите скоро ще се казва Ромистан. От Едирне

40

O

преди 7 години

Аз не разбрах сега, Сирия нападнала ли е Турция или както винаги великите вселенски войни турците, са решили да вземат нещата в свой ръце и да помагат на другите галактически умиротворители - американските безмозъчни мекотели?

39

читак

преди 7 години

Добре, че няма хора пострадали!

38

Анонимен

преди 7 години

Пазете се, османлии, Европа се събужда, деснизата ще се вдигне и никой няма да ви толерира повече!

37

До 62

преди 7 години

Според мен хората серазделят на две, добри и лоши. "българите по душа са добри а на думи остри" , аз като гледам коментарите по скоро думите не им са остри а "***".От Едирне

36

!

преди 7 години

Аз към хората с турско съзнание имам само 1 въпрос: АКО утре Турция нападне България, ти ще ходиш ли доброволец да защитиш България от агресорите?и ?_______Агресор е фашисткият бг войник, завладял с убийсва и геноцид изконните турски територии. На живот и смърт ще браним родината Турция и турската част на България от фашистите.

35

do Едирне

преди 7 години

българите като пийнат така си говорят - българите са добри по душа и остри на думи.А турците са меки на думи и зли по дела.Аз предпочитам да ме плашат че ще ми резнат зелката и да не го мислят, отколкото мазно да ми се усмихват и в гръб да ми я резнат - както правят турците.Аз към хората с турско съзнание имам само 1 въпрос: АКО утре Турция нападне България, ти ще ходиш ли доброволец да защитиш България от агресорите?и ?

34

Анонимен

преди 7 години

Българи, осъзнайте се кви изчадия от Ада са тия на юг !Когато ликвидират кюрдите и сирия и се разширят на юг и изток, познайте към кого ще насочат грозната си и подла военна машина ??

33

Анонимен

преди 7 години

И докато в Европа разцъфтявала ерата на ренесанса, Османската Империя е била просто една османистка дупка с остаряващи технологии и армия.

32

Анонимен

преди 7 години

Вижте какви глупости пишат някои османлии в коментарите - и Европа искат да пуснат безвизов режим на 80 милионна Турция - държава в която според различни допитвания има милиони поддръжници на ИД и още повече ислямисти, които подкрепят шериат и законите на корана...

31

До 48

преди 7 години

Абе ако бяха изклали (както викате) в седмицата по един българин през тези 500 год??? То вие от къде изникнахте:-):-):-)

30

Анонимен

преди 7 години

500 godini narodite ,podanicite na Osmanskata imperiya sa jiveeli v oholstvo i spokoystvie,nito edin narod nito edin ezik ne e iz4eznal ,za razlika ot anglichanite koito izbivali korennoto naselenie na zavzetite zemi i zatova tam sega se govori angliyski i korenno naselenie ima samo v rezervati