84

Анонимен

преди 7 години

Е утре е петък застани на КПП-тата в Гърция да видиш как гладуват българите, а после отиди до Солун или Кавала, ако намериш кръчма в кято няма поне 3 маси с българи ела да ми се поФалишСъщото в Буркина Фасо и Зимбабве. Мизерия голяма. Всеки пие и бръмчи с таралясника.

83

Анонимен

преди 7 години

До ВъпросиЕто ти един отговор: Произхода на името и ръста, особено когато не са компенсирани с голям интелект, не изцяло, но донякъде обяснява дълбоко вкоренените комплекси на такъв вид хора, които те избиват основно с агресия, авторитарност и непримиримост към различното мнение.

82

ман

преди 7 години

До тролгеносенТрол другари, спешно *** на ушен лекар. Иначе няма да чуеш ако някой те изненада отзад. Ако си излекуваш ушите може да чуеш за твой съотечественик и геносе на име Шикългрубер, и за едно дребно френче на име Бонапарт. Те са единствените балъци от миналото тръгнали да искат Русия. За какво ли им е била? Може някои отвъд океана да са разбрали за какво им е била и да са тръгнали устремно по тяхния път.

81

Анонимен

преди 7 години

До РОССИЯЕ утре е петък застани на КПП-тата в Гърция да видиш как гладуват българите, а после отиди до Солун или Кавала, ако намериш кръчма в кято няма поне 3 маси с българи ела да ми се поФалиш

80

До 100

преди 7 години

Гошенцето тук. Ако античните македонци вземат да бомбардират нашите около границата с президент като него какво мислиш ще направи България бе гл'упендър? Прав си ще стойм с кръстени ръце и ще се вайкаме! Щото си имаме не путиновци, а ***-ьовци' Виктория нуланд с нейното "Ф дъ ию" се издъни този път. Този път технологийте са достатъчно развити и много хора разбраха какво се случва, затова измислиха термина "хибридна" война. Я Грузия беше прекалено кратко, за да излезе наяве истината..

79

РОССИЯ

преди 7 години

българия.българия и пак българия без русия гладувате страдате и се самозапалвате господа българи.но верата ви към сащ .нато ес не оставяте макар че знаете се сте на гибел със тях политиците ви продадоха вие им вярвате вие искарахте левски че е терорист с новият филм за в.левски продажници

78

Анонимен

преди 7 години

До ДаньоМа Даньо, то джуджето непрестанно привлича вниманието! Е по доста просташки начин, но го прави! И ще ти кажа, че ако в България имаше по-малко ли-зачи на чужди *** нямаше да намаляваме толкова много!

77

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 101Ти какво, ще се жениш ли за него? А той дали ще те хареса?

76

Даньо

преди 7 години

Ех ***'а му стара, не спряхте да дрънкате глупости! Джуджета кръв войни убийста. Те НАТО и сиганчето най-невинните ще излязат накрая... Вземете си насочете вниманието в България малко и дайте да се съберем и да я спасяваме, че внуците ни ще са последната партида българи! Изчезваме с 60 000-100 000 на година!!! Заебете Путин!

75

Анонимен

преди 7 години

Като стана президент в първите години руснаците масово се шегуваха с името му, имаше една лаф- "няма нищо необичайно в името на президента, нормално е в страната на путнаите, президента да се казва Путин, ако беше жена сигурно името щеше да е Водкина"После приближените му почнаха да разпространяват че идвало от път, от предвождане и така нататък, ама хората си знаят, сигурно голям майтап е носил като дете и после в школата на КГБ

74

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 101Изглежда, като обикновено ботоксово джудже!

73

Анонимен

преди 7 години

До Гошо от почивкаГоше, ти още ли акаш в нета? Че кой нападна Грузия и Украйна? Марсианците ли Гоше?

72

MAKEDON

преди 7 години

Kakva e ovaa rabota be..... pak vie Bolgarite plukate po Rusia abe kako ne vi e sram tri pati ve oslobodija od tursko i drugo ropstvo e.ave belja.....

71

Анонимен

преди 7 години

До ХоратаЧе *** си в Русия! Там дрънкане на железа колкото искаш!

70

Гошо от почивка

преди 7 години

До 73 Нападнал и свалил ти е на тебе главата ш'ашава някой друг. Рови се в нета и намери истините сам! Пълно с тъ'панари тук...

69

Анонимен

преди 7 години

До До русофобитеВсеки образован познава поне частично творчеството на великите руски писатели, поети и композитори от миналото. Би ли ми посочил някой съвременен руски творец от тези области и от подобна величина?

68

тролгеносен

преди 7 години

Ай сега сериозно. Аз не съм чул някой да иска да превзема Русия. А вие да сте чули??? Не вярвам. Най-малкото, че никой не иска да храни още 140 милиона гладни гърла. И друго да попитам. Къф ччеепп търсят всеки ден руски самолети близо до нашите граници. И друго да питам: Да сте чули западен самолет да прелита ниско над руски кораб???? И пак да питам: Кой по дяволите заплашва пиандурниците, че постоянно дрънкат оръжие???? "Подарък" да я дават тази дивотия Русия никой не я иска!!!!!!!!

67

Хората

преди 7 години

си имат армия, правят си учения. Ние едвам събрахме няколкото танка за Гергьовден и гледахме към небето да не падне някой самолет, преди да са дошли поските да ни пазят.

66

Руснак

преди 7 години

Абсолютно вярно е това, че фамилията Путин идва от "***" и наистина тази дума означава лека жена обслужваща с тялото си хора по крайпътните заведения и гарите, т.е. пътуващите мъже, в българския език също има аналогични думи като "магистралка" и "уличница", по всяка вероятност, ако фамилията му идва от баща му то сигурно е или баща му или дядо му са деца на подобна жена и са с неизвестен отец, който не вярва може да напише в гооглето например "путани Ростов" или който и да е град в Русия

65

Анонимен

преди 7 години

До До русофобите 91Прав си, велика нация са и надявам се скоро да го докажат изгонвайки джуджето!