33

Анонимен

преди 7 години

Врабчо, гледам толкова много държави си написал като мразещи обратните, че то не останаха немразещи ги. Бразилия можеш да я махнеш от списъка. Не съм виждал друга държава толкова фрашкана с ***.

32

Анонимен

преди 7 години

Който не е бил в казарма не знае, но турчинът е прав. Гранатата има двойна защита. Първата е един шплент който който се издърпва с лявата ръка докато с пръстите на дясната придържаш пластичната към тялото на гранатата. Можеш да издърпаш шплента и с дясната, но тогава пластичната остава не към пръстите, а към дланта и придържането и без да падне е трудно и може да стане сакатлък. Слушайте патило, а не старило.

31

до 13 доктор

преди 7 години

Продуцентът и приятел на кунг-фу легендата Дейвид Уинтърс заявява пред списанието America's Globe", че Карадайн със сигурност е бил убит.Сигурен съм, че зад това стоят Lady boys". Те могат да бъдат много брутални", обяснява Уинтърс.Твърдението му е подкрепено и от агента на ФБР Тед Гюндерсон. Предполагам, че Карадайн се е срещнал в бара на хотела с двама от "Lady boys". Те са кокетни, отчаяно преследват парите и съвсем очаквано е да са се насочили към знаменитост като Карадайн.

30

Анонимен

преди 7 години

Как точно се сменя пол с операция? Полът май се определяше от една конкретна двойка хромозоми... С операция си резваш онова, което според учебниците по биология е само следствие на двойката хромозоми. Та пак да попитам всички онези "от другата страна" - как точно с операция си сменяте хромозомната двойка в клетките ?

29

турчина

преди 7 години

Неудобно е да задържиш пластинката. Не е невъзможно. Но офицерите не искат да рискуват. По време на война няма накъде, ако се наложи ще я задържиш и с крак но това е друга тема.

28

турчина

преди 7 години

Май не си ходил в казармата. Когато държиш гранатата ти натискаш една пластинка. Когато пуснеш пластинката имаш 5 сек. преди да се взриви. Трябва да я метнеш. Лявата ръка е непригодна за пластинката.

27

турчина

преди 7 години

до Ха хаНищо не е смазал. Смаза турската "ДС" подвластна на американците.

26

турчина

преди 7 години

до 29Аз също пиша с лявата ръка и всичко върша с нея. По силна е. Служих в БА. Но не бях в строителни войски а в кашимерията. Това е пехотата. В Плевен. Беше голямо Поделение с огромен плац. Изпитах доста трудности с лявата ръка защото се налагаше да ползваме дясната при хвърляне на ръчни гранати. Капитанът ме освободи от занятия като видя, че мога да направя бела с лявата. Ръчна граната се хвърля само с дясна ръка.

25

Lan

преди 7 години

Аз, като хеторосексуална и определено харесваща традиционните ценности, не мога да оправдая убийството на човек с НИЩО! Да, може и да не ми харесва да го гледам, но съзнавам, че и на него не му е лесно, да го убиеш ей така е НЕчовешко!

24

Анонимен

преди 7 години

ДПС сега да се застъпи за него, че са му били пренебрегнати правата.

23

Анонимен

преди 7 години

А има ли турчин който да не е и така и така

22

Анонимен

преди 7 години

нека да има свобода но не смятам че това трябва да се прави така вулгарно. те момичетата от бранша.. покрай тези свободолюбици изглеждат като скромни монанини..

21

Анонимен

преди 7 години

Медиите в турция държат хората неграмотни и пълни с умраза към различните.

20

Анонимен

преди 7 години

За пръв път да ми хареса нещо в Турция. Доколкото разбирам, са осветкали един с крива резба, преоблечен като жена и/или с изкуствени женски атрибути.Тъй като това е Турция, все пак не е ясно дали са му скочили, защото е мъж, или защото е пунтирал жена.

19

турчина

преди 7 години

до врабчеВъв всяко Общество има такива извращения но е добре те да не се показват като нещо нормално. Това може би е погазване на права на тези хора но открито да бъдат защитавани е много лош пример за бъдещите поколения. Както примерно пушим скрито от детето си. Казваме му, че не е хубаво даже е просташко да се пуши въпреки, че пушим. За да не го приема това дете за нещо нормално.Но за съжаление в Европа натякват, че хомосексуалността е нещо напълно естествено а всъщност това си е заболяване

18

Анонимен

преди 7 години

))))))..благодаря за подробното разяснение на тема хомо и транс...и все пак не мога да разбера това оправдава ли постоянната пропаганда на този образ на живот. особенно във западната половина на европа и света. драги Българи ..не го приемайте като нещо нормално нека Балканите останат част от стария свят. ако това е новия. а по повода имат ли свобода във Турция. живея във Анталия и тука никой със тояги не ги гони. във някои райони на града имат си сборища. Това трябва да се виде че не е за разказ

17

Анонимен

преди 7 години

Където властва исляма е пълно с жертви, които са убити заради едната религия.

16

Анонимен

преди 7 години

Хората с различна сексуалност не пречат на никой до момента в който не почнат да парадират с различията си по разни прайдове, шествия и паради. Тези глупости са излишни и трябва да се забранят. След 18 годишна възраст и когато е доброволно всеки да си ляга с който иска. Мисля че България е пример за подобна толерантност.

15

Анонимен

преди 7 години

До турчинаЕротиката и порното не са транссексуализъм. И не се изкарвай много праведен щом им знаеш програмите и какво излъчват.

14

турчина

преди 7 години

Ердоган промени медиите. ТРТ си пусна свое национално "дискавъри" - повечето док,филми са чужди. С перфектен дублаж. Без реклами. HD резолюция. 24 часа. Всички телевизии са задължени преди предаване или филм да показват символи за допустимата възраст и съдържание на филма - жестокости и прочие. Ердо промени много неща, малко с диктатура но не е лошо.