46

Анонимен

преди 7 години

Митьо проспа сезона

45

Анонимен

преди 7 години

Днес, не сте ни занимали още с Анка, какво още чакате???

44

ГУРБЕТЧИЯ ДО МЛАДИТЕ

преди 7 години

ВСЕКИ ТИНЕЙДЪР ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е КОНСУМИРАЛ НЯКАКВИ ДОЗИ АЛКОХОЛ ! НАПР. ВИЕ ЗНАЕТЕ ПРИ 100 МИЛИЛИТРА ВОДКА КАК СЕ ЧУВСТВА ОРГАНИЗМА ВИ ! АКО ПИЕТЕ С НЯКОЙ ПРИЯТЕЛ КОЙТО РЕШИ ДА ВИ ПОЧЕРПИ С 100 МЛ. ВОДКА И СЛЕД ТОВА ИЗПИТАТЕ НЯКАКВО НЕОБИЧАЙНО ЧУВСТО / СТАВАТЕ ВЕСЕЛ ,БЕЗГРИЖЕН ,ЕНЕРГИЧЕН И ДР./ ,ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА СЕ УСЪМНИТЕ ,ЧЕ НЕЩО ДОПЪЛНИТЕЛНО СА ВИ СЛОЖИЛИ ВЪВ ВОДКАТА ! А ДА НЕ ГОВОРИМ АКО ИЗПИТАТЕ ПОДОБНИ ЧУВСТВА СЛЕД КАТО СА ВИ ЧЕРПИЛИ КАФЕ ! ВЕДНАГА СЕ ОБАДЕТЕ В ПОЛИЦИЯТА !

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 61защото цитирам "Имаме неотменим принцип да не коментираме дали някой е отстранен *** или не". Вече никога няма да го бъркат с Митьо Пищова :)))))))))))))

42

Анонимен

преди 7 години

Без *** ли е вече? Защо не го пише в статията?

41

ее

преди 7 години

Много ясно че властта е зад тях,всички полицейски шефове са с по няколко хотела на черноморието

40

Био

преди 7 години

Вече не съм българин

39

Анонимен

преди 7 години

До 53Разбира се, че са подкрепяни от властта. Проблема е, че даже и да им "разкриеш" схемите в някой форум файда никаква. Освен може би личното ти успокоение, че си ги "разкрил". Само седим и чешем езиците, а на тях не им пука дали знаем или не знаем какво правят. Те ще си го правят..

38

Анонимен

преди 7 години

Той вече не е Очите, а Митьо Дилдото - нали знаете, че вместо пушка, вече е със силиконов пистолет :)

37

Анонимен

преди 7 години

В КЕНЕ ФИС ТАН ПРЕСТЪПНА МУТРА-НАРКОТРАФИКАНТ ДА СИ!ЩЕ СИ ЖИВЕЕШ ПО ЦАРСКИ БЕЗ ДА РАБОТИЩ!НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИ ЧЕ ПОДОБНИ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ СА ПОДКЛЕПЯНИ ОТ НАЙ ВИСШЕ НИВО!

36

Анонимен

преди 7 години

Добре той е участвал в побой и престрелка какви са тези хотели и рехабилитации? Кога ще го прибират пак ? Предполагам никога..

35

Анонимен

преди 7 години

Станишев е по-вреден и от Очите, и от другите мутрагени.Но се уреди с топло местенце в Европарламента и си купи къща в Швейцария, нали ?!

34

Анонимен

преди 7 години

Ще се излекува напълно предполагам. Какво нещо е живота. Някой добри хора страдат много и умират. Разни *** прескачат трапа и продължават... И после говорим, че имало бог и той бдял над нас...

33

Бойко е прав

преди 7 години

Бойко преди много години каза една Голяма истина:- Ние ги хващаме, но съда ги пуска на свобода!Съда казва на полицията да го пази тоя и тя го пази!Съдиите са виновни!

32

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До Плевен обича БургасДо ГУРБЕТЧИЯ ей ти ме разби слагат ни наркотици в кафето ама какви по-точно хероин или кокаин ??:))))Никой не те кара на сила да вземаш наркотици просто има момченца и момиченца,който са слабохарактерниТОВА СА ЕДВА 5 % ,НАИВНИ И ЛЮБОПИТНИ ! 95% СЕ ЗАРИБЯВАТ ЧРЕЗ МИСИОНЕРИ НА НАРКОПЛАСЬОРИТЕ ПО НАЧИН КОЙТО ОПИСАХ В ПРЕДНИЯ КОМЕНТАР ! СЛЕД КАТО ГИ НАПРАВЯТ ЗАВИСИМИ ВЕЧЕ ЗАПОЧВАТ И ДА ПЕЧЕЛЯТ ОТ ТЯХ ! АПЕЛ КЪМ МЛАДИТЕ - НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА "ПРИЯТЕЛИ" !

31

Анонимен

преди 7 години

Евроатлантически ценности. При "комунистическата диктатура" този щеше да е жив и здрав и да развива мускули по кариерите чукайки камъни на сигурно място.

30

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До АнонименНикой не кара децата насила да купуват наркотици - това е доброволно.КВО ДОБРОВОЛНО БЕ ! ДОБРОВОЛНО Е КОГАТО МЛАДЕЖИТЕ СИ КУПУВАТ БУТИЛКА РАКИЯ ,ПОНЕЖЕ СА НАЯСНО КАКВО КУПУВАТ ,ВИЖДАТ БУТИЛКАТА ,ЧЕТАТ НА ЕТИКЕТА ЧЕ ПИЕНЕТО НА АЛКОХОЛ Е ВРЕДНО ! А ТИ ИЗОБЩО ЗНАЕШ ЛИ КАК ХОРАТА НА НАРКОДИЛЪРИТЕ ЗАРИБЯВАТ НОВИ НАРКОМАНИ ?! ЗАПОЗНАВАТ СЕ С ТЯХ ,СТАВАТ ПРИЯТЛИ С ТЯХ ,ЧЕРПЯТ ГИ С КАФЕ, БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ И ДР. В КОИТО ТАЙНО СА СЛОЖИЛИ МАЛКИ ДОЗИ НАРКОТИК ЗА ДА ГИ НАПРАВЯТ ЗАВИСИМИ !

29

Анонимен

преди 7 години

Изключително антипатична физиономия ... И тези грозни изцъклени очи...като на вълка от "Червената шапчица" ... Отврат

28

сбъркана

преди 7 години

държава

27

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯНикой не кара децата насила да купуват наркотици - това е доброволно. Разпределението на дрогата при демокрацията се контролира от полицията и органите, не е работа на депутатите да проверяват клек-шоповете или учебните заведения дали се продава дрога - да сте чули немски депутат да проверява в университета дали се продават наркотици? Затова с Германия заплатите са 4 хил евро.