123

Анонимен

преди 7 години

От кога пък се цензурира О.р.к.и нали стои в заглавието горе , всъщност се отнасяше за коментар 191

122

Граничар

преди 7 години

1.Три метра висока ограда от бетон2.минно поле пред оградата3.Вишки с КПВТ през 1000 метраТри прости стъпки които ще струват доста под 3 млрд. Евро дето гейовете от Брюксел ще дават на изнудвача Анадола

121

Дасикане Рома

преди 7 години

*** са измисленни герои от Влъстелина на Пръстените , токова нещо на теория не съществува но Дасикане Рома съществуват в България и то от векове ето и повече информация:Дасикане рома (роми християни, български ***):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.

120

Нормален

преди 7 години

Както всеки човек гради свой дом и го облагородява по начин по който му харесва, така и всяка държава гради своето общество, нрави и обичаи. Нормално е да не допускате в своя дом неканени гости, които освен че чакат да ядат, спят и да бъдат обгрижвани, започват да ви тормозят, бият и дори да ви ликвидират физически. Точно толкова е нормално една държава да не допуска неканени гости на територията си и това не е никаква ксенофобия.

119

gk

преди 7 години

Бежанци и роми вън на тях им дават помощи а на нас кво да ги раним няма да стане

118

Анонимен

преди 7 години

A враждебността в ЕС срещу българи как е? Най-големите мизр_ници от гз на географията имат повече права от нормален човек в собствената му държава. Я отидете на запад да видите какви чевокоподобни от Африка и Азия са на пидестал, за разлика от обикновени европейци.

117

Анонимен

преди 7 години

Ами ние в нета само си говорим, а те се к.олят и и.збиват един друг.

116

ххх

преди 7 години

До Един българин"Още да изброявам ли? Щото почти не останаха от хората които аз лично познавам да не са "щурмували нелегално границите на Европа".Говорим си глупости. Покажи ми кадри с тълпите парцаливи българи, които нелегално заливат Европа. Плийз. Другото е "ала-бала". А фактът, че познаваш толкова "нелегални" :) е по-скоро особенност на социалното ти битие, не на обективната реалност.

115

питам

преди 7 години

какво ли ще стане ако ида да потропам на вратите на катар да речем или на саудитска арабия облечена в къси панталони и потник с огромен кръст на врата и поискам не само да ми осигурят благополучие но и да са толерантни към религиозните и културните ми навици и потребности. само питам как ли биха ме приели

114

бръм...

преди 7 години

Категорично съм против бежанците и веднага се обосновавам : не спазват законите на пребиваващата от тях страна , безцеремонни и нахални, дават им се месечни финанси повече от тези на пенсионерите , не искат да работят или да се обучават.***. ТЕ ИДВАТ С ТИХИ ЗАВОЕВАТЕЛНИ ЦЕЛИ . Защо не се разбира това от ББ и компания ?Защо Орбан го разбира , а нашите - не ?

113

Търсача

преди 7 години

Повярвайте ми ,бил съм във няколко държави,не да бачкам,на почивка по изостанал народ от този нашият няма.С това мислене ще се затрием сами.АЙДЕ ОТ МЕН ЛЕК ДЕН,ЯЖТЕ СИ СЛАНИНКАТА И СУХОТО ХЛЯБЧЕ И МИЛЕЙТЕ ЗА ХУБАВ ЖИВОТ КАТО ПО ТУРСКИТЕ СЕРИЯЛИ,СЛУШАЙТЕ СИ НАРОДНИ ПЕСНИ И ЧАЛГА И СЕ МИСЛЕТЕ ЗА ВЕЛИКИ.ПЛЕМЕ СТЕ И ПЛЕМЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ.ТЕ ВАЩЕ ДЕДИ СА ПРЕДАЛИ ДЪРЖАВАТА ЗА ЖЪЛТИЦИ,ЧЕТЕТЕ И СЕ ОГРАМОТЯВАЙТЕ,ПРЕДАЛИ СА ЛЕВСКИ ,БОТЕВ,ЗА ЖЪЛТУРИ-КАКВО СЕ ОЧАКВА ОТ ПОТОМСТВОТО,ХОРА БЕЗ ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ

112

реалист

преди 7 години

Някак си не мога да бъда толерантен и състрадателен с мрачното и кърваво бъдеще на децата ми! ПРОСТО НЯМА НАЧИН!

111

ххх

преди 7 години

До Анонимен"И ние бяхме на тяхно място преди 20 години"Припомни ми, кога стотици хиляди българи са щурмували нелегално границите в Европа?

110

ххх

преди 7 години

До Wow"Нали осъзнаваш, че Аллах и Яхве са един и същи бог?"Ми не не са. Ама човек, трябва да е чел малко повече - иначе плещи глупости. Сега кажи, че ислямът е като християнството, само 600 г. по-млада религия...

109

3

преди 7 години

Изселиха 2 милиона българи, сега заселват некакви пришалци...кажи, не са ли предатели? Строго забраняват да имаш оръжие като гражданин, ама ако доиде воина, веднага ще те привикат и ще ти бутнат калашник в ръцете и ще ти бият шута да ги защитаваш със тържествени тромпети....кажи ми това не са ли предатели?

108

Wow

преди 7 години

До Бял християнинНали осъзнаваш, че Аллах и Яхве са един и същи бог? :) Само питам, защото явно си начетен колкото лукова глава. Най-сигурния начин да се спрат всичките тия малоумщини е религията да се изкорени като концепция от главата на *** стада, наречение "Челяци" и под това визирам целия човешки род.

107

Кръстоносен поход

преди 7 години

Време е за нов кръстоносен поход. *** са напуснали Мордор и вече са пред портите ни!

106

търсача

преди 7 години

жалки сте

105

Анонимен

преди 7 години

Никой не иска бежанци в държавата си. Но те хората не са виновни че бягат от войната и беднотията. Хората не са виновни че Запада им разби държавите за да им цоца безплатно полезните изкопаеми или по геополитически причини.И ние бяхме на тяхно място преди 20 години когато разбива и нашата държава.

104

Анонимен

преди 7 години

Много сме. Силни сме. Дали обаче? Достатъчно е БХК да наеме група кафяворизци за да премехне политически некоректните.