40

Боко

преди 7 години

Бих гласувал за Боко,само за да се махне от поста на министър....

39

Анонимен

преди 7 години

ББ няма дори и чисто теоретични шансове за успех на президентските избори, особено след вчерашния цирк с Президента и Кунституционния съд, просто на народа толкова му е писнало от неговите глупости, че напук ако трябва ще гласува за най-големия *** но не и за него

38

седем калпака

преди 7 години

Ами да направим тогава, Цецка и пожарникаря президенти, а седмината деформатори - вице-президенти! Какво по-хубаво от това, да си имаме двама перверзиденти и седем калпака вицета?

37

Maks

преди 7 години

До Ха- ха- хаДокажи празните си приказки с факти.

36

до 39

преди 7 години

Те техните привърженици /гласоподаватели/ не знаят химна. Виж, ако им пуснат ,,Изтървахме коня'' ще съберат повече от 70 000! На местните миналата есен имаше не купуване, а яростно изкупуване на гласове.

35

Анонимен

преди 7 години

Дългият не знам дали е честен, ама е твърде ***.

34

Ха- ха- ха

преди 7 години

До MaksИво Христов е путинист и психопат. Може да управлява само в Русия.

33

Анонимен

преди 7 години

Дългия едва ли ще влезе в политиката, ама страха сред оная шайка разбойници в парламента е голям

32

Анонимен

преди 7 години

И като имат толкова по-голямо одобрение от Трифонов, що не вземат да съберат 70 хиляди съмишленици и да изпеят химна :) а да забравих, техните съмишленици са само срещу заплащане

31

Maks

преди 7 години

Единствения достоен човек за поста президент, за който бих гласувал е доц. Иво Христов ! Гледайте някое от неговите интервюта в youtube . Този човек е достоен , може да мисли логично и анализите му са много точни . Няма партийна принадлежност и това е проблем за олигархията.

30

33

преди 7 години

Най-малкото Слави си е направил парите с микрофон в ръка, не с бухалка като "силовия застраховател" Тиквун . Капиш?

29

Анонимен

преди 7 години

Не е важно кой как гласува, важното е кой брои гласовете.

28

:) :) :)

преди 7 години

Цар Тиква ще спечели с 101%... поне според наведените агенцийки в България. Те добре знаят, че не пуснат ли "правилните" резултати, Тиквун им праща НАП, ДАНС, МАНС и дори мутрите си от СИК. Отиде Тиквата в Лондон и веднага му лъснаха задните части. Веднага хората там креснаха: Царят е гол ! Ама там го няма страха от бруталните репересии на Мутрата.

27

Анонимен

преди 7 години

И какво е направил за България Трифонов, че да го харесва народа - нищо не е направил, нищо добро.Научи младите на чалга любов.Поредния губещ, също като Светльо Витков ;)

26

Анонимен

преди 7 години

29 А Истината е че Кристалина и Йорданка изобщо няма как да бъдат в битката межди Дългия и Тиквата...говоря за парламентарни избори.Дългия просто ги смля, особено след днешното решение на КС.

25

Анонимен

преди 7 години

Тези проучвания са безмислени. Важното е кой определя кой колко гласа има на изборите, а това е ГЕРБ. Ако ГЕРБ реши, кандидата им може да спечели и с 99,99% от гласовете.

24

Анонимен

преди 7 години

Не белгийска ами руска е тази агенция ;)Искаш да лъъжеш като цитираш западна агенция, но никой не ти вярва ;)

23

И сега истината....

преди 7 години

Белгийската агенция TNS Opinion прави проучване и резултата е съвсем друг :) Слави Трифонов 36%, Кристалина Георгиева 32%, Йорданка Фандъкова 30%, Бойко Борисов 20%, Татяна Дончева 17%, Георги Първанов 16%, Ивайло Калфин 15%, Корнелия Нинова 11%, Симеон Сакскобургготски, Радан Кънев и Димитър Николов получават по по-малко от 10%.

22

Победа за ГЕРБ

преди 7 години

Преди всички избори плюете Герб и Борисов все така яростно.Все така Борисов и Герб печелят на Всички избори.Всички избори- запишете си го ;)Вие си плюйте.Никой не ви е крив, че не ходите да гласувате.А Трифонов е новия Бареков, същия шапшал.

21

Анонимен

преди 7 години

и кат се кандидатира на кой ке завещае Партията?