13

Анонимен

преди 7 години

Самарянинът Бойко много добре е угоил "патриотите". Даже и дума не обелват за референдум за излизане от ЕС, какъвто искат всички истински патриоти, като Найджъл Фараж.

12

сминдух енд чесън

преди 7 години

Защо бе ,Каракачанов ти как ще реагираш,договор за взаимопомощ с терористите ли ще подпишеш?

11

маке

преди 7 години

само да питам кви са тия фърчила дека постоянно летат над нашио крайсигур жената ме следи от горе дали си пийваме с комшията тц тц тц

10

Анонимен

преди 7 години

Вие да не живеете в инкубатор ?

9

Мишо

преди 7 години

Вправилната посока но не точно.Продажната политика на Меркел в угода на САЩ ни обрича на терор!

8

Къде си

преди 7 години

бе, прокажения?Няма ли да обясниш как мигрантите ще ни спасят от демографската криза?

7

Наблюдател

преди 7 години

В случая Каракачанов е прав. НАТО на хиляди километри води воини, а незабелязва че зад гърба му врага спокойно си вилнее!

6

4уденко

преди 7 години

Швейцарският футболист Джердан Шакири заяви, че ще играе за Косово, ако му предложат ролята на капитан. # Какво ще стане ако му предложат от отбора на Ислямска държава ролята на генерал ?

5

доносник

преди 7 години

Каракачанов и всички псевдо патрЕоти - с бежанците към Африка!

4

Анонимен

преди 7 години

Не просто борба против тероризма, а борба против либералното безусловно смешение на раси, култури, народи, от което се пораждат хаос, насилие и обезличаване на културните народи за сметка на агресивните.

3

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е грозната сбъркана вещица да си обира крушите и да се самодепортира в Сирия заедно с всичките й милион и половина варвари дето си покани. Да ходи и да им се радва там откъдето са дошли.

2

еделвайс

преди 7 години

Много са интересни и специалистите, и анализаторите, и експертите. Всички казват - у нас опасност няма, данни за ефикасно си няма, взети са необходимите мерки, и т.н. Когато се случи нещо - всички са с идеи какво е можело да се предотврати, как е можело да се предвиди, какви са били предпоставките, целите,....... Запълване на ефирно време и вестникарски страници с бръщолевене. Точно така - бръщолевене дни наред.

1

нещастник

преди 7 години

Нали това е целта на мероприятието ,ТъпаГ Да има терор , за да може таквиз толупи кат' вас в парламента да гласуват поредица от закони отнемащи основни права и свободи на гражданите !