11

cecko2497

преди 7 години

Не знам защо тоя резан *** реши, че може да извива ръцете на Сащ....Ами ако Вашингтон и Москва се разберат и първите кажат на вторите, имате карт бланш действайте, какво правим с тоя *** ?

10

Анонимен

преди 7 години

Нищо не е направил Гюлен.Преврата си го организира Ердоган, за да се яви после като "защитник" на демокрацията и да затвърди позицията си както в Турция така и извън нея.Факт е ,че по време на тоя "преврат" нито един политик не беше задържан, което е първото нещо което се прави при завземане на властта.Също така се появиха по националнат телевизия и разбираш ли казали "здравейте, ние правим преврат " при положение, че в такава ситуация се прекъсват всякакви телекомуникационни връзки. трябва да си д.и.б.и.л , да вярваш, че висшестоящи военни, които водят война и организират акции, не могат да с

9

Лумпен Лумпенян

преди 7 години

Аве мой. Ти шах играл ли си? Щот аз съм първи разряд. Шах не значи мат, ако не знаеш. А краварите винаги могат да матират една анадолска кочинка. За толкова поне имат сили все още.

8

дн13

преди 7 години

До *** ЛумпенянЗначи хем са в шах, хем могат да правят каквото си поискат. Нещо не се връзва.

7

до 13

преди 7 години

ко каза?

6

Гьочмен

преди 7 години

ЕрдоКлан султан на ВАРВАРИСТАН!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Гюлен е няква мацка;), нали, нещо като Шекеризада! Загорял е султана

4

Гербераст

преди 7 години

Ей военните. Ае другия път малко си подобрете организацийката и го махнете тоя смотан и скапан ислямист! Засрамете се, един преврат не можахте да извършите кат бели хора! Е то не че сте бели де хахаха.

3

Анонимен

преди 7 години

Гюлен трябвв да бъде върнат в Турция и публично да му бъде направено прочистване на дебелото черво.

2

Лумпен Лумпенян

преди 7 години

Хмм интересно. Сега краварчетата са в шах. Да го екстрадират или не. Но доколкото ги познавам няма да го сторят. Ко ще им направи мустакатия пезевенк, ще им разсърди ли! Хаха. Без УСА , Пуйкистан е едно веце белинагел.

1

ей...

преди 7 години

Ей, ***, спрете се бе!